:a015:VAKTİNİZİ ÇALDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM ama ben artık dayanamıyorum herşey batıyor bana ben 5 yıllık evliyim ve eş faktörüyle çocğumuz yok birsürü tedaviden sonra tüp bebek yaptık tuttu malesef ama doktor ilgisizliğinden düşük yaptık buraya kadar olan zaman benim için zaten çok acıydı artık zaten eski ben değilim eşimin ailesinin kaprisleri kendi ailem kocaman ailenin içinde tek başımayım zaten erkenden evlenmemin sebebide ailemin önceliğinin diğer kardeşim olmasıydı eşim iyi biri ama beni kimseye karşı savunmuyo en ufak şeyde bağırıp çağırıyo bide üzerine bu tedaviler tamam artık oldu bende bi evlat sahibi olucam derken onuda kaybettim daha üzerimden atmanadan bunalrı görümcem bende tüp bebek yapıcam bana yardımcı ol dedi hemde 2 çocuğu varken tamam dedim her defasında gittim acıya acıya her eve döndüğümde sabahlara kadar ağlayarak allah onada nasip etti hamile kaldı hemde sağlıklı bi hamileik geçiriyo bana bakarak üstüne üstlük ben onu yapmıyacam allah tutar zaten ilaç kullanmıyocam ben yapmaetme dedikçe bide üstüne hırça yiyorum abartıyorum belki ama zoruma gidiyo ben bebğime bişey olmasın diye 2 ay yattım kimse bakmadı bana kendi annemde dahil annem çalışıyor ama en azından akşamları uğrayabilirdi onuda yapmadı kaynanamda kızı ameliyat oldu diye 2 sokak altımda oturan görümceme gitti kızı daha ağır bastı çünkü benim bişeyim yoktu ya sanki kanamadan ayağa kalkamıyordum bide eşim eve gelene kadar aç kalıyordum bide bunların üztüne ben doktora gidiyorum diye bebeğimi kaybetmiim diyolar ya allahım canımı alsın artık ben kaldıramıyorum bunları kendi annemden bi hayır yokki eşimin ailesinden olsun offf ya çok uzattım ama artık içimde kala kala saçma sapan bi insan oldum çıktım okuduğunuz için herkese teşekkürler