Akıl verin ne olur dayanamıyorum

gerçekten sağolun arkadaşlar yazmakla yazmamak arasında çok gidip geldim ama yanımda beni dinleyecek kimse yok bazı arkadaşlar çok güzel şeyler yazmış al eşini biyerlere git diye ama biz 2 kişilik yolculukta birden çok kalabalık oluyoruz eşim elinde telefon annesini arar onu kapar ablasını kardeşini bu hep böyledir buyüzden gitsekte kalsakta böyleyiz eşim bi tutturmuş bi ev daha alalım şunuda yapalım bunuda yapalım ama eşimin bana ihtiyacı yok az önce zorla eltime git diye dünyanın lafını etti sırf büyümesin diye gittim ama dayanamıyorum kalabalıklarda ytanlız olmaya herkes acıyormuş gibi bakıyor bise saçma sapan lafların ardı arkası yok görümcem ikide bir ultrason kağıdını çıkarıp millete gösteriyo uff ya arkadaşlar sağolun gerçekten

Ya birşeyi kaçırmadım ya da yanlış anlamadıysam bebeğiniz eşinizin yüzünden olmuyor değil mi?

Şimdi konu farklı bir yere gidecek ama eğer senden kaynaklanan bir sorun olsaydı şimdi bu yapıya sahip bir aile seni kapı önüne bile koyarlardı...

Hoş davranışları, yaptıkları daha beter gerçi de...

Bak arkadaşım bu hayat bizim... Burda neler okuyoruz eşlerinin ailelerinden çok çekenler var...

Eşini al karşına konuş sen insansın, eşsin, ortak yaşamın bir parçasısını, ne demek gel deyince gel git deyince git.... Lütfen arkadaşım kendi iyiliğin için bu kadar kullandırma kendini....
Sevgiler...

Ya birşeyi kaçırmadım ya da yanlış anlamadıysam bebeğiniz eşinizin yüzünden olmuyor değil mi?

Şimdi konu farklı bir yere gidecek ama eğer senden kaynaklanan bir sorun olsaydı şimdi bu yapıya sahip bir aile seni kapı önüne bile koyarlardı...

Hoş davranışları, yaptıkları daha beter gerçi de...

Bak arkadaşım bu hayat bizim... Burda neler okuyoruz eşlerinin ailelerinden çok çekenler var...

Eşini al karşına konuş sen insansın, eşsin, ortak yaşamın bir parçasısını, ne demek gel deyince gel git deyince git.... Lütfen arkadaşım kendi iyiliğin için bu kadar kullandırma kendini....
Sevgiler...

canım evet eşimden kaynaklı ama daha önce bütün araştırmalar benden yanaydı bişey bulunmayınca eşime baktılar beni araştırırken sürekli milletin içinde geline dua edin çocuğu olsun diyolardı sürekli ama sorun eşimde çıkınca kimse ağzını açmıyor bizim çocuğumuzun bişeyi yok aslan gibi falan filan demeye başladılar ama sizlerle paylaştıktan ve aldığım cevaplardan sonra kendime düzgün bi sayfa açıyoum birazkilom var onu vericem herkese karşı tavrımı belirleyim yoluma devam edicem isteyen kırılsın isteyen darılsın

canım evet eşimden kaynaklı ama daha önce bütün araştırmalar benden yanaydı bişey bulunmayınca eşime baktılar beni araştırırken sürekli milletin içinde geline dua edin çocuğu olsun diyolardı sürekli ama sorun eşimde çıkınca kimse ağzını açmıyor bizim çocuğumuzun bişeyi yok aslan gibi falan filan demeye başladılar ama sizlerle paylaştıktan ve aldığım cevaplardan sonra kendime düzgün bi sayfa açıyoum birazkilom var onu vericem herkese karşı tavrımı belirleyim yoluma devam edicem isteyen kırılsın isteyen darılsın

Aynen canım bu konuda seni istediğin zaman desteklerim...

Ben evliler arasındaki olaylara yorum yaparken titiz davranıyorum etkilememek için...

Ama senin durumun farklı gelen ezmiş giden ezmiş, bir de seşinin senden yana olmaması...

O halde senin mücadelen niye? Kimin için?

Birazda kendini düşün eşin dahil herkes seni anlıyordur ama işlerine gelmiyordur bu bebek mevzuundan bence...

Sevgilerimle...

Back
X