akil verin nolur

rapunzel2101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
26
0
1
Almanya
selam bayanlar kimseye anlatamadigim icin sizden fikir almak istiyorum... ben 24 yasinda bi kiz cocugu annesiyim ve dulum... ilk defa biriyle tanistim ve kendisi bana ne kadar ciddi oldugunu göstermek icin elinden geleni yapiyo... ama bu seferde ben onu kaybetmekten korkuyorum cok akilli cok iyi biri herkesin saygiyla konustugu biri... sadece tek problem var oda ... bana hep senin icin savasirim diyodu babam cok sert oldugundan ... simdide ben aileme soriyim bakim onlar ne diyo dedi... aceba istemiyomu... sanki tavri biraz degisti gibi ... deliricem gercekten... acrba neden böyle dedi cevaplariniz cok cok degerli....

selam bayanlar kimseye anlatamadigim icin sizden fikir almak istiyorum... ben 24 yasinda bi kiz cocugu annesiyim ve dulum... ilk defa biriyle tanistim ve kendisi bana ne kadar ciddi oldugunu göstermek icin elinden geleni yapiyo... ama bu seferde ben onu kaybetmekten korkuyorum cok akilli cok iyi biri herkesin saygiyla konustugu biri... sadece tek problem var oda ... bana hep senin icin savasirim diyodu babam cok sert oldugundan ... simdide ben aileme soriyim bakim onlar ne diyo dedi... aceba istemiyomu... sanki tavri biraz degisti gibi ... deliricem gercekten... acrba neden böyle dedi cevaplariniz cok cok degerli....

cnm sen ona ne dedin veya bi olay mı oldu da öyle dedi acaba veya çok ters davranmış olabilir misin

Ne zamandan beri berabersiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o sana herşey için savaşırım demiş .bu söze karşılık sen ona ne dedin ?bende savaşırım dedinmi yoksa gerimi çekildin

Son düzenleme:
ailesine bagimli gibi ne oyle babama bi sorayim..soracaksa en bastan sorup size bari soylemeseydi..neyse iyice tanimadan karar vermeyin..biraz zamana birakin

bende elimden geleni kesinlikle yaparim dedim 6 aydir beraberiz... cok iyi anliyoruz birbirimizi .... ama fazla yakinlik oldumu kendimi geri crkiyorum...

sadece hersey güzellikle olsun diye aileme soriyim fikir aliyim gibi olmustur ama bana normal gelmiyo cok güclüdür hislerim size ben simdi nasil davraniyim

kafam cok fazla karisik niyeti ne bilmiyorum anlayamiyorum daha onun agzindan bisey duymadim ... benden utandigini da hissetmedim daha ama bisey var ve bu beni cok süphelendiriyo... peki sizce nasil davranmaliyim

Güzel sözlere, vaatlere kanmamak lazım.
Adam sizden faydalanmak istiyor da olabilir, yakınlaşma falan deyince dank etti kafama.
Sizinle konuşurken tabi ki savaşırım falan diyecek, ne demesini bekliyorsunuz ki?
Bence birbirinizi bir süre tanıyın ölçüp biçip, hoşunuza gitmeyen hareketleri olursa uzaklaşın, kesin ilişkiyi.
Ama içinize sinerse anlatın ailenize, ona da söyleyin o da anlatsın, iş ciddileşsin, bana sanki biraz serbest, laçka bir ilişki yaşamak isteyen biriymiş gibi geldi, hani ne uzasın ne kısalsın öyle takılalım gibisinden, çünkü size savaşırım diyor bol keseden atıyor ama iş aile konusuna gelince fıs sönüyor havası.
Dikkat etmek gerek.

Güzel sözlere, vaatlere kanmamak lazım.
Adam sizden faydalanmak istiyor da olabilir, yakınlaşma falan deyince dank etti kafama.
Sizinle konuşurken tabi ki savaşırım falan diyecek, ne demesini bekliyorsunuz ki?
Bence birbirinizi bir süre tanıyın ölçüp biçip, hoşunuza gitmeyen hareketleri olursa uzaklaşın, kesin ilişkiyi.
Ama içinize sinerse anlatın ailenize, ona da söyleyin o da anlatsın, iş ciddileşsin, bana sanki biraz serbest, laçka bir ilişki yaşamak isteyen biriymiş gibi geldi, hani ne uzasın ne kısalsın öyle takılalım gibisinden, çünkü size savaşırım diyor bol keseden atıyor ama iş aile konusuna gelince fıs sönüyor havası.
Dikkat etmek gerek.

dikkate alicam cok tesekkür ediyorum

Bana da güven vermedi.
Ben olsam savaşırım diyen sen, bugün bu lafı ediyorsun sana güvenmemi mi bekliyorsun derim.
Ve mesafe koyarım aniden. Sonraki tavırları gerçek niyetini belli eder zaten.

ne diyebilirler mesela deseydin, diyeceklerini masaya yatırıp hangi durumda nasıl davranır sorsaydın
yani öylesine söylenmiş bi lafta olabilir, kadınlar lafı sözü daha çok incelediğinden, ince düşünüyor olabilir misin
keşke konuşmayı biraz açsaydın, neyse bi kaç güne yine konusu olur nasılsa

Son düzenleme:
ben zaten detayci biriyim hayatimda biseyi bukadar istemedim...ben mesafemi koydum hissettigim gibi davraniyorum .... yani tavirli ... su an bile ilgili benimle ama insan oturur bi konusur ya acik acik.... delirtiyo bu belirsizlik... ben konuyu acmaya calistim ama kafam zaten karisik olduhu icin kendim yine kapattim konuyu elime yüzüme bulastiriyodum az kalsin...

aileme danisayim, fikirlerini alayim, onlarin fikri onemli, ailemin dusuncesi onemli vs vs cumle kurandan ne sevgili olur ne de koca.

Ailesinin ne dusundugu onemliyse bastan neden sormamis? Istedigini alamadi da ayrilmak icin bahane uretiyor gibi geldi bana.

Ailesinin fikrini almak istemesi sizin için savasmayacagi anlamına gelmez. Bir danissin, ailesi onay vermezse görürsünüz bakalim sözünde samimimiymis değil miymis. O zaman ortaya cikar akla kara.

Back
X