- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 29
Merhaba arkadaşlar yagrin 38 inci haftama giricem dün ateşle grip karışık hastaneye yatırdı doktorum 1 gece serum vs. Atesim çocuga geçmiş 180 olmuş kalp atışi neyse duzeldi çok şükur sabaha kadar baktilar surekli nstden neyse sabah oldu hemsire 5 de gelip bana birsey yememem gerektigni söyledi bende tedirgin oldum sonra doktor odasina cagardı beni 6da gittim bebege baktı usg suyun azalmış plesanta yaşlanmış dedi .. birde benim sag bobregimde genisleme vardı ilerlemis.. bugun saat 9da sezeryana almayı düşunuyorum dedi.. benim moralim sifir tabi alttan muayne etti birde ilk defa çatım darmış normal dogum olmazmis bikez daha yıkıldım. Doktor karar verin dedi ama ben bir doktra daha gittim oda suyumun sınırda oldgnu ama acil sezeryanlık birsey olmadgnı 1hafta daha beklenebilir oldgnu söyledi kafam çok karışık normal dogum okadar cok istiyordumki annem gelmicek diye doguma bir an once ayaga kalkarim diye 20 gun boyunca yatip kvdem kalcak yanımda ben rahat edemem... napicam kafam karışık birde devlete mi gitsem diyorum suyum az olsa bebegim cok hareketli ama ?