akıl verin nolur

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
29
Merhaba arkadaşlar yagrin 38 inci haftama giricem dün ateşle grip karışık hastaneye yatırdı doktorum 1 gece serum vs. Atesim çocuga geçmiş 180 olmuş kalp atışi neyse duzeldi çok şükur sabaha kadar baktilar surekli nstden neyse sabah oldu hemsire 5 de gelip bana birsey yememem gerektigni söyledi bende tedirgin oldum sonra doktor odasina cagardı beni 6da gittim bebege baktı usg suyun azalmış plesanta yaşlanmış dedi .. birde benim sag bobregimde genisleme vardı ilerlemis.. bugun saat 9da sezeryana almayı düşunuyorum dedi.. benim moralim sifir tabi alttan muayne etti birde ilk defa çatım darmış normal dogum olmazmis bikez daha yıkıldım. Doktor karar verin dedi ama ben bir doktra daha gittim oda suyumun sınırda oldgnu ama acil sezeryanlık birsey olmadgnı 1hafta daha beklenebilir oldgnu söyledi kafam çok karışık normal dogum okadar cok istiyordumki annem gelmicek diye doguma bir an once ayaga kalkarim diye 20 gun boyunca yatip kvdem kalcak yanımda ben rahat edemem... napicam kafam karışık birde devlete mi gitsem diyorum suyum az olsa bebegim cok hareketli ama ?

Canim hic korkma.sezeryandan agri icin korkuyosan gercekten korkun gereksiz.bende sezeryan oldum 3. Gunumde ewimi temizliyordum.2 hafta alt komsum sezeryan oldu epidural sezeryan inanirmisin kadin sanki hic dogum yapmamis gibi kipir kipirdi.saglik acisindan sezeryan tavsiye ediliyorsa direnme bence.sagliklica alirsin insanllah kucagina.bu donemler son donemler.istenmeyen sorunlar olabilir unutma hepsi gecici.

Risk almaya deger mi?
Sezeryanda da ayni gun ayaga kalkiyorsunuz, zorluk açısından bir farklari yok.
Size şunu yapin diyemem ama ben suyum azalmis plesenta yaslanmisken normal dogum bekleme gibi bir riski goze almazdim.

Ikiz gebelik yaşadım. SeZeryan oldum ertesi gün ayaktaydım. Kendini de bebeğide üzme. Haftan müsait doğum için hakkında hayırlısı

Canim hic korkma.sezeryandan agri icin korkuyosan gercekten korkun gereksiz.bende sezeryan oldum 3. Gunumde ewimi temizliyordum.2 hafta alt komsum sezeryan oldu epidural sezeryan inanirmisin kadin sanki hic dogum yapmamis gibi kipir kipirdi.saglik acisindan sezeryan tavsiye ediliyorsa direnme bence.sagliklica alirsin insanllah kucagina.bu donemler son donemler.istenmeyen sorunlar olabilir unutma hepsi gecici.
Dogru soyluyorsunda.. insanin yanindla destekci olmayinca annem olmicak yanmda kvde dogumdan sonra gelicek... birde ben bebek gelisimini tamamladimi diyle dusunuyorum biraz daha kilo alsaydı diyorum su an 3.300gr

konu hakkında hicbir tecrubem yok, oncelikle belirteyim.

fakat 38hafta boyunca aynı doktor sizinle ilgilenmisken ateşten sonra hekim olarak boyle birseyi ozellikle dediyse yerinizde olsam ona guvenmeyi secerdim.

Dogru soyluyorsunda.. insanin yanindla destekci olmayinca annem olmicak yanmda kvde dogumdan sonra gelicek... birde ben bebek gelisimini tamamladimi diyle dusunuyorum biraz daha kilo alsaydı diyorum su an 3.300gr
Olurmu oyle sey yaa kilosu gayet iyi 38 hafta normal zaten.allah askina telas yapma ben 37 haftada dogurdum gayet saglikli bi coxuk.sizin 38 bide.kilo normal degerlerde ayrica

Olurmu oyle sey yaa kilosu gayet iyi 38 hafta normal zaten.allah askina telas yapma ben 37 haftada dogurdum gayet saglikli bi coxuk.sizin 38 bide.kilo normal degerlerde ayrica
Doktor oyle soyluyo.. da ben normal istiyordum yana yakıla simdi boyle olması birden cok tuhafima gidiyor suyum azsa bebek nasıl cok harektli.. birde doktor sezeryan icin bahane olabilrmi ozel hastane

Doktor oyle soyluyo.. da ben normal istiyordum yana yakıla simdi boyle olması birden cok tuhafima gidiyor suyum azsa bebek nasıl cok harektli.. birde doktor sezeryan icin bahane olabilrmi ozel hastane

Ya elbet baska hastanelere de gidin ama sanirim ben risk alamazdim ya. Allah yardim etsin..

Risk almaya degmez bence ,boyle durumlarda hekimini dinlemeli risk almamalisin, rahatla ve dua et canim.

Kilosu iyi değil mi? Ben 2.900 doğmuşum, bebeklik fotoğraflarımı görseniz birkaç ayda nasıl da kilo almışım inanmazsınız :) Tehlikeye atmayın bence, hayırlısı olsun inşallah..

Senin normal doğum ısrarın bebeğinin sağlığına mal olmasın

Sezeryan oldum çok şükür kimseye de muhtaç olmadım 20 gün vs kurmayın kafanızda

Normal doğum yapıp kalkanayanlar da var

Bebeğin ve senin sağlığın Kv den de önemli

Sağlıkla kucağına al

Doktorların sezeryan her zaman işine gelir senin durumunu bilemem ama en ufak bir riskte belki de risk olmasa dahi hemen sezeryanı teklif ediyorlar. Çünkü sezeryan işlerine geliyor günü belli, saati belli, yapacağı iş belli doğurtmayla uğraşmaktansa kesip alıp kurtuluyorlar. Ben ne hikayeler duydum sezeryan deyip de başka hastanede normal doğum yapan...

Bence devlet hastanesine de bir git bakalım onlar ne diyecek. Ona göre bir karar verirsin Allah yardımcın olsun..

Bence doktorun ne diyorsa onu yap. Ben de ilk gebeligimde normal de normal dedim durdum. 41 haftalik dogdu kızım ama sezeryanla. Cunku kakasini yapti yine de normali denedik sanci cektigimle kaldım kalp atislari yavaslayinca aldi doktor

Sezeryandan da korkma 3. Gun ev temizliyodum ben

Bu doktor gebelik boyunca gittign doktor mu,oyleyse dinle doktorunu,yok normal olsun,icim rahat degil diyorsanda baska isnin ehli bir doktora daha gorun,ona gore kararini ver..

Doktorların sezeryan her zaman işine gelir senin durumunu bilemem ama en ufak bir riskte belki de risk olmasa dahi hemen sezeryanı teklif ediyorlar. Çünkü sezeryan işlerine geliyor günü belli, saati belli, yapacağı iş belli doğurtmayla uğraşmaktansa kesip alıp kurtuluyorlar. Ben ne hikayeler duydum sezeryan deyip de başka hastanede normal doğum yapan...

Bence devlet hastanesine de bir git bakalım onlar ne diyecek. Ona göre bir karar verirsin Allah yardımcın olsun..
Esimde devlete gidelim diyor ben bugun farkli doktorada gittim suyun sinirda ama 1 hafta daha beklenebilir dedi

X