- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
merhaba öncelikle adım ezgi 20 yaşındayım . erkek arkadaşımla 6 aylık süren bi ilişkimiz vardı ve şuan askerde. son aylarda bi çok kavgadan dolayı mahkemelik olduk beni dövdü ve sonra tekrar toparlanıp ailelerimizede bu ilişkiyi ayakta tutma sözü vererek tekrar devam ettik.ve güvensizik problemimiz olduğundan aynı evde yaşayıp ben onu o evde beklemeye başladım.o gideli 5.ayı doluyor hemen hemen ve zorlanmalardan bi kaç şeyden dolayı evi boşaltmak zorunda kalıp annemin evine döndüm.askere giderken güven sorunundan dolayı zaten iphone telefonumu sattık ve yerine eski nokialardan aldık haberleşebilme amaçlı kalsın diye.facebook kapandı.yerine az kişili twiter falan kaldı.dışarı çıkmam yasaklandı.akşam lisesinde okuduğumdan sadece sınavlara gitmeme izin verildi.ailemle bile görüşmelerimin çoğuna karışır duruma geldi.hep sustum sustum ama şuan annemin evinde yaşıyorum ve bugün annem 5 aydır evdesin gel bi dedenleri anneannenleri alalım kahvaltıya gidelim sonra eve döneriz dedi zaten arabayla gidip gelicez falan.gittik o bile sorun oldu battı gözüne.acemiliği boyunca her hafta samsuna gittim görsün içi rahatlasın yanında olduğumu bilsin diye.şuan ankarada her hafta gene gidiyorum.ama artık kendimi robot gibi hissediyorum.bi anda bunları söyleyince eskiden böyle değildi neden şimdi diyo.tmm aklı kalmasın ben hergün çıkıyım demiyorum ki kendimde istemiyorum zaten.ama arada yaptığım şeylerin bile gözüne batar olması gerçekten artık canımı çok acıtıyor beni sanki köpekmişim gibi hissettirmeye başladı bu beni üzüyor o ne kadar bunların bu şekilde oolmadığını gelince zaten herşyime izin verip eskisi gibi olcağını söylesede .. iyi değilim.. tansiyon hastalığım çıktı saçlarım dökülmeye başladı.askerlik zordur şeydir anlamaya çalışıyorum.ama canım yanmaya başladı ne yapçağımı bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: