AKİL VERİN

[QUOi, post: 41814480, member: 678406"]Hoşbulduk. Valla onceden konuşmuş muyduk bilmiyorum ama . Kara kara düşünüp içinden çıkamıyorum.[/QUOTE]
Yok konuşmadık. Sorun da orda zaten karşı komşuya anlatır gibi anlatmışsınız. Biz sizi tanımadığımız için bişi anlamadık. Böyle yakın hissedin diye tanıyo gibi yaptım. Konuyu biraz daha açın bence. Bu arada üç aylık bebeği sağlık sorunu olmadıkça hiçbir doktor almaz alamaz

Ailesi kabul etmiyor o Yüzden o da kabul etmiyor 3 aylık bebeği hangi doktor alır ya ???? Offffff. Düğün fln oldu resmi nikah olmamıştı düğün Sabahı evden kovuldum simdide 3 aylık bebeği aldiracakmisim
Nasi tipler bunlar ya. Esinize ve ailesine 3 aylik bebegin nasil bir gelismislik düzeyinde oldugundan bahsetsin biri bence. Resmen cinayete tesebbüs.
Sizi koruyup kollayacak kimseniz yok mu?

[QUOi, post: 41814480, member: 678406"]Hoşbulduk. Valla onceden konuşmuş muyduk bilmiyorum ama . Kara kara düşünüp içinden çıkamıyorum.
Yok konuşmadık. Sorun da orda zaten karşı komşuya anlatır gibi anlatmışsınız. Biz sizi tanımadığımız için bişi anlamadık. Böyle yakın hissedin diye tanıyo gibi yaptım. Konuyu biraz daha açın bence. Bu arada üç aylık bebeği sağlık sorunu olmadıkça hiçbir doktor almaz alamaz[/QUOTE]
Valla mübarek bayram günü oyle bi haldeyim ki mazur görün Karsi komşuya anlatır gibi anlatmamı. Resmi nikahımız olmamıştı sonra düğün Sabahı evden kovuldum. Aradan aylar geçti simdide ailesi ve kendi Tarafından cocugu aldırmam söyleniyor. 3 aylık bebeği hangi doktor alır KARDEŞ ya beynim Aklım mantığım almıyor yemin ediyorum ya

Kürtaj yasak değil mi?
Siz ondan Babalık yapmasını istemiyorsunuz ki. Yasal yollarla arayın Hakkınızı. Bebeği istemediği istediği için dava açıp, babalıktan muaf tutulamıyor mu acaba?
Bu konuyu bir avukatla görüşmeniz daha sağlıklı. Illa onu uzak tutacak bir yol vardır.

Beraber olduğunuz kişi çocuğunu istemiyor, düğün dediğiniz eğlencenin ertesi günü neden kovuldunuz?
Nedir ailenin istememe nedeni?
3 aylık bebek yasal yollarla aldırılamaz tabiki ama yasa dışı bilemiyorum.
Peki bu adam sizinle evlenmeyi şuan istemiyor sanırım, ne değişti onun için?
Resmi nikah yapılmamasının sebebi de ayrı bir muamma.

Nikah olmadan düğün ? İlginç

3 aylık bebeğe kürtaj yapılmaz sanırım. Ayrıca eşiniz sizin yanınızda olmalı. Olmuyorsa siz terk edin gidin. Karaktersizin tekiymiş.

Beraber olduğunuz kişi çocuğunu istemiyor, düğün dediğiniz eğlencenin ertesi günü neden kovuldunuz?
Düğünden sonra Yemeğe çıkmışız bu edepsizlikmiş. Ben torun fln istemiyorum cocuk sizin Çocuğunuz gidin aldırın Parasını da ben göndereyim bu iyiliği de Yaparım aldırın ben zaten istemiyorum kurtulmaya çalışıyorum Oğlumu arayıp rahatsız etmeyin demis annemi arayıp babası. Hayır anne ve babasının sözünden asla çıkmaz.

Bi Sürü bahane sıralanıyor islerine gelmeyince en ufak bisey bile mazeret ediyorlar kıvırıyorlar

Aldırma!!! Burda bebeği aldır diyebilecek olan kimse çıkmaz diye düşünüyorum.
Yazık günah sakın aldırma.
Pislikler ya bir de kürtaj parasını gönderip iyilik yaptıklarını zannediyorlar adiler.

Ben hatırladım sizi. Çocuğu anne babanızın adına kaydedip elinizden alınmasını engellemek istiyordunuz. Aslında bu iyi bir gelişme değil mi? Madem çocuğu istemiyor, tüm ilişkiyi kesersiniz. Sen babalık yapmak zorunda değilsin ama ben bu çocuğu doğuracağı. Senden ya da ailenden hiçbir beklentim yok dersiniz. Dün o çocuğu sana bırakmayız diyorlardı bugün aldır diyorlar. Tam cinnetlik.

X