- 24 Ağustos 2016
- 113
- 78
- 13
- 30
merhaba arkadaşlar bugün çok ilginç bir şey duydum babam ve üvey annem boşanma istiyorlarmış duyunca şok oldum babam çok geçimsiz ve annemi aldatıyordu üvey annem ise kendini tamamen ona Öz çocuklarına ve üvey çocuklarına yani bana ve abime adamıştı son üç buçuk aydır kavgalılar mış ve bugün öğrendim ki babam haksız olduğu halde annemden boşanmak istiyormuş ben en başından beri zaten boşanmalarına istiyordum çünkü gerçekten üvey annemin haksızlığa uğradığını düşünüyorum kadın gelmiş 40 yaşına Hala eşinden dayak yiyordu Ben de çok sinirlendim boşanmasını söyledim ama annem yine de kıyamıyorum ve barışırız diyordu maalesef babam olacak adam annemin ablasıyla yani kayınvalidemle konuşup gelin kardeşinizi l boşanmak istiyorum demiş bende annemi arayıp ona ne istediğini sordum sizce annemin boşanmasına yardımcı mı olmalıyım yoksa tekrar Barış mallarını mı sağlamalıyız bilmiyorum ama annemin bir an önce Ondan kurtulmasını istiyorum görüşlerinizi bekliyorum Arkadaşlar Şimdiden teşekkür ediyorum