akil verin

fatseda

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
113
78
13
30
merhaba arkadaşlar bugün çok ilginç bir şey duydum babam ve üvey annem boşanma istiyorlarmış duyunca şok oldum babam çok geçimsiz ve annemi aldatıyordu üvey annem ise kendini tamamen ona Öz çocuklarına ve üvey çocuklarına yani bana ve abime adamıştı son üç buçuk aydır kavgalılar mış ve bugün öğrendim ki babam haksız olduğu halde annemden boşanmak istiyormuş ben en başından beri zaten boşanmalarına istiyordum çünkü gerçekten üvey annemin haksızlığa uğradığını düşünüyorum kadın gelmiş 40 yaşına Hala eşinden dayak yiyordu Ben de çok sinirlendim boşanmasını söyledim ama annem yine de kıyamıyorum ve barışırız diyordu maalesef babam olacak adam annemin ablasıyla yani kayınvalidemle konuşup gelin kardeşinizi l boşanmak istiyorum demiş bende annemi arayıp ona ne istediğini sordum sizce annemin boşanmasına yardımcı mı olmalıyım yoksa tekrar Barış mallarını mı sağlamalıyız bilmiyorum ama annemin bir an önce Ondan kurtulmasını istiyorum görüşlerinizi bekliyorum Arkadaşlar Şimdiden teşekkür ediyorum

Kim kimin annesi , kim öz kim üvey , kim kayınvalide karıştırdım ama ....

Dayak yiyen kimse ; boşansın .

Boşanmaları konusuna karışma. Ama boşanırlarsa mahkemede gerekirse şahitlik edebileceğini söyleyebilirsin. Babana da gerekirse şahitlik edeceğini haksız oldugunu anlatabilirsin. Kaç yaşındasın o da önemli tabi. Sonuçta kardeşlerinin annesi.

Ne kadar güzel bir kalbiniz var ..Üvey anne olmasına rağmen annem diyorsunuz ve kolluyorsunuz...Konuya gelirsek boşanmalaırı daha iyi işin içinde şiddet varsa..

Kadın size bakmış dayak yemiş aldatılmış. Güzel bir avukat tutsun adamdan ıyı bir tazmınat nafaka alır kanıtlarsa bunları. Senin şahitliğin çok önemli olabilir. Sen de baban ile değil de kardeşlerin ve üvey annenle yaşarsan- tabi kabul ederse- daha hayırlı olur senin için

Annenizin tüm haklarıyla boşanmasına yardımcı olun. Öz babaya bakın bir de üvey anneye bakın. Önemli olan insan olmak. Yazık çok üzüldüm annenize. Umarım huzura kavuşur.

Evet arkadaşlar üvey annem Ama gerçekten Öz babamı nazaran o bana öz anne gibiydi babam defalarca beni dövdü şiddete Maruz kaldım bu yüzden ona kimin çok fazla gençliğimi zehir etti bana anneme gelince de her ne olursa olsun ben senin yanındayım şahitlik etmeye hazırım dedim Oda biliyorum güzel kızım Siz yanımda olun yeter dedi Bu arada kardeşlerimi üvey olarak görmüyorum Çünkü gerçekten abimle beni diğer Kardeşlerimden daha üstün tuttu ve bu arada 21 yaşındayım

Annemin ablası yani kayınvalidem mi? Bir de annem dediğiniz üvey anneniz mi? Çok karışık yav sonra uşak hepsine mi?

dayak yiyen annem annemin ablasi kayin validem

Baban 2. evliliği yaptığında , sende eşinin yeğeni ile evlendin ... doğru anladım umarım .

Neyse ; çektikleri çekilir çile değil .

Boşanma aşamasına destek ol ya da olma ; ama her zaman yanında olduğunu belirt.

Baban 2. evliliği yaptığında , sende eşinin yeğeni ile evlendin ... doğru anladım umarım .

Neyse ; çektikleri çekilir çile değil .

Boşanma aşamasına destek ol ya da olma ; ama her zaman yanında olduğunu belirt.
biz abimle 2 3 yaşlardayken evlenmis uvey amnemle bende 5 yillik evliyim onun yuzunden evden cika bilmek icin kactim

Back
X