• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verinn..

napsamkii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
3
0
6
İstanbul
2 sene çıktığım biri vardı. Sonra aldattı beni hemen sildim hayatımdan çok üzüldüm ama çabuk unuttum sevmediğimi de anlamış oldum. sonra başkasıyla tanıştım okuduğum şehirde. buna herşeyi anlattım aldattığını eski sevgilimin bir iki gün aynı yatakta yattığımızı falan aramızda sır kalmasın istedim çok pişman oldum ama. Her tartışmamızda bana hakaretler ediyor önceden böyle değildi son 1 kaç aydır çok değisti bana vurmaya küfür etmeye başladı. süreklı eski sevgilimden bahsediyor bana hakaretler ediyor adi falan gibilerinden sen zaten aldatılmış birisin falan diyor. ben kucucuk bır sey yapsam günlerce ulaşamıyorum trip atıyor. ama o yapsa hemen affediyorum ben :( bu huyumu hiç sevmiyorum :( eski sevgilimi aramızdan bir türlü çıkartamıyor. ben evden çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşemiyorum çok kısıtlanıyorum ama en önemlisi ufacık tartışmada bile hakaretler küfürler yiyorum. bende konuşmuyorum ama gelip kendini affettirmeyi biliyor herkes ayrıl bırak falan diyo yapamıyorum galiba yapmak istemiyorum:( kameralı görüşülen sitelerde bile takıldı arkadaşlarıyla konuştuğu kıza aşkım falan demiş kendi anlattı kıza numara vermiş kızlada konuştum hep anlattı ondan gizli :( genede affettim bana yalanlar diyip halı saha maçlarına gitti kızlarla fotolar çekildi benle değil arkadaşlarıyla gezdi. son günlerim okuduğum şehirde ve artık sadece haftasonları görüşebilicez ama hiç takmıyor benle degıl baskalarıyla zaman gecırıyor:( şimdide ufacık bi konudan tartısma cıkardı 2 gundur konusmuyor benımle hemen face hesabını kapadı ilişkiyi bitirdim sen düşmüş birisin falan dedi. ayrılmak hiç yazmamak aramamak buluşmamak istiyorum. ama kendimi tutamıyorum hayatımda hemen boşlugunu hissediyorum birsürü mesaj atıyorum cevap vermıyor ama ben atıyorum :( biliyorumki yarın gene düzelicek gene barışmak isticek ama artık bu olaylardan yoruldum insan hep eski sevgiliyi neden araya sokarkii ben sildim o silemiyor hep o var aramızda ve sürekli ayrılıyor cocuk gibi :( gene barışsam mı düzelicem dio ama herseferinde böyle davranıyor onu düzeltme şansım varmı sizce nasıl davranmalıyım. yada bagımı tamamen kopartmalımıyım :(

canım malesef senin acın onun bahanesi olmuş
yazını okudukça ortalara doğru gelene kadar üzüldüm farklı şeyler söyleyecektim ama
adam seni resmen aldatıyor ve bundan çekinmiyor gözüne sokuyor
üstelik seni değersizleştirmiş hayattan soyutlamış ve aklınca kısıtlamalar getirerek sanki değer veriyo gözüküyor
biz bayanlar da severiz ya böyle aman kıskandı da kısıtladı kıskandı da vurdu filan diye saçmalıkları
şuanda benim gördüğüm sadece şu
adam kendine bağlamayı ve diğer insanlardan ve hayattan seni uzaklaştırmayı başarmış
kafasına göre takılıyor ve seni canı sıkılınca arıyor
bence hemen silkelen ve kişiliğini tavrını muhafaza et canım
ararsa bu seferde sen açma ve kendini sürümcemede hissetme eğer bitecekse bu en doğru zaman
ki bitmesi de en doğru karar diye düşünüyorum bu aşamadan sonra

Ve sana tavsiyem bundan sonraki ilişkilerinde mesafeni koru her zaman ve sen ona sınırlar çiz o sana değil ilerde pişman olabileceğin şeyler yapma

kesinlikle katılıyorum. en ufak şeyde karşına gelicek sen böyle yaptın şunu denin buraya gittin onunla diye. ve yine söylenmiş haklı bir söz saygı olmadan sevgi olmaz. ki adamın sna saygısı kalmamış hem aldatıyor hem söylüyor utanmadan. şimdi neyse bi ay bir yıl sonrada aynı olur gibime geliyor. fikrimi sorarsan ayrıl derim ama karar senin. bi tavsiye daha kimse için kendini yıpratıp bu kadar üzme aşağılatma değmez çünkü. birde ne kadardır berabersiniz? sormamda sakınca yoksa tabi

ya daha önceki seni aldatmış diye ayrılmış silmişsin
şimdide zor olmamalı bence..daha ne olmasını bekliyorsun ki canım
bi erkeği anında silebilmeye yarayan tek şey varsa o da aldatmasıdır
öbür türlü görmüyoruz biz anacım iyi mi kötü mü diye..
ama sen gördün eyvallah etmeden sesizce çık git hayatından bitsin bu işkence
ve gene tekrarlıyorum senin azap duyduğun şey bu adamın en kuvvetli kozu ve bahanesi
alıp karşına konuşmaya çalışsan beni niye aldattın desen bile gene senin geçmişini öne sürecek ki bu büyüüük bir yalan
bence o senden uzaklaşmışken bırak gitsin sende silkelen hayatına bak bi iki arkadaşınla görüş bişilerle uğraş
hayata geri dön ve hayatı sev

birdaha zaten asla geçmişimi anlatmam. Dürüst olmak istemiştim sadece ama ne bilim bu kadar başıma bela açıcagını :(
1 senedir beraberiz ama senelerdir çekiyormusum gibi yorgunum :(

o kızlarla konusarak beni aldatmış oluyor dimi. cok tartıstık bu konuyu ve asla ben adam gibi şerefsiz olmam ben aldatmam falan dıye kendını savundu. ne zaman haklı olsam o haksız olsa eskileri acarak kendını haklı yapmaya çalışıyor. kollarım onla tartısırken cok morardı siniri gecıncede hak etmeseydın dıyor kendını haklı goruo ozur bıle dılemıyor. ayrılmalıyım ama gercekten sevdıgımı hissediyorum ama kesınlıkle aramızda saygı kalmadı kendımı avutup bıtırmelıyım :( kaç kez bunları dusunup karar verdım ama basaramadım sonunda gelıp affedırıyor kendını

bu defa kesin karar ver ve verdiğin kararın arkasında dur. seni aldatmış, gururunu kırmış,incitmiş, üzmüş , saygısız bir adamla nasıl yıllarını geçireceksin bir düşün derim. şimdi en fazla bir yıl ağlarsın ama öbür türlü farz et ki bir ömür üzüleceksin (Allah korusun). değer mi sence bunca şeye o sevdiğin adam? bazen biz kadınlar böyleyiz işte değmeyen insanların değmediğini göremiyoruz.seviyoruz diye gözümüze perde iniyor ondan başkası olmazmış gibi geliyor. ama şunu söyleyebilirim bulunmaz hint kumaşı masalı yalan arkadaş her kumaşın bi bulunanı hatta daha iyisi mevcut. her insanında daha iyisi mutlaka vardır bence(her ne kadar bana denk gelmese de çevremde gördüm :( ) bence sende bir kez daha ölç biç tart düşün ve uygula. unutma yenisi ve eldesi mümkün olmayan tek şey zaman... bir daha gelmeyeceksin bu dünyaya bir vicdan azabın var zaten ikincisi bu adam olmasın..

Ve sana tavsiyem bundan sonraki ilişkilerinde mesafeni koru her zaman ve sen ona sınırlar çiz o sana değil ilerde pişman olabileceğin şeyler yapma

Canım mesaj sayını doldurmak için mi taksit taksit yazıyorsun cevaplarını :27: meraktan soruyorum :1:
eğer öyleyse mesaj sayısını doldurmak için topik var ordan yapabilirsin :34:

sen seviyorsun, o sevmiyor. bunu anladım ben. belki üzülürsün ama gururunu rencide etmesine izin verme. ne demek hakaret küfür ya.:47:

Dayak, küfür, aldatma hepsi mevcut.
Neyi bekliyorsun ayrılmak için?

Kendi kendini evlenmeden esir etmişsin.
Ben senin gibileri anlamıyorum derdim var diye ağlamayın lütfen.
Ben ne aşklar gördüm bir dakikada ölen..
Hayret bir şey ya. Herifin popo tavan yapmıştır sayende.

Back
X