Yani ben yuvamı düzenimi kurdukça onlar yıkıyor.Tek başıma nereye kadar mücadele edeceğim acaba?Madem aile olarak görmüyordu neden ailen tam oturmadan , oturmamış evliliğe çocuk dünyaya getırdın ?
2 kişi bu sorunları aşmak veya bitirmek daha kolayken böyle yaparak zorlaştırıyorsunuz.ç.
Neyse olmuş çocuk yapcak bişey yok . Bu tavsıyemı 2. çocuk için saklayın .
Yapıcaüınız bişeyde yok açıkcası . Şimdiye kadar nasıl göz yumduysan yıen devam et. Çünkü böyle kişilikler var.
Keşke evlemeyip anasının koynunda yaşasaydı..
Çocuğu mücadelende destek olsun dıyemı yaptın ?Yani ben yuvamı düzenimi kurdukça onlar yıkıyor.Tek başıma nereye kadar mücadele edeceğim acaba?
Bende bunu eşime söyledim zaten.eşiniz de o kadar anneciyse neden evlenmiş annesiyle yaşamaya devam etseymiş
Evet eşimde konuşma ile olmadı hiç.Yani sorun eşinizde..bunun bir çözümü yok, yanlış adamla evlenmişsin ve çocuğun da olmuş kaynanayı da eve bağlamışsın ne yapılabilir ki? Sen karar vereceksin böyle bir hayat mı istiyorsun? Kocanı değiştirebilir misin? Yoksa evlilik terapistine mi gitmelisiniz? Son çare boşanmayı mı düşünürsün? Karar senin..
Eşim bırakmıyor.Ben bakıcı tutalım dedikçe yok annem baksın diyor.Yoksa gönlüm razı değil.madem size hakaret etti, madem görüşmüyorsunuz çocuğunuza bakmasına da müsade etmeyin
benim görüşmediğim insan neden çocuğuma baksın ki
eşinizde iş yokki zatenEşim bırakmıyor.Ben bakıcı tutalım dedikçe yok annem baksın diyor.Yoksa gönlüm razı değil.
Çok pişmanımKeşke böyleleri evlenmese hiç yada ben anneciyim yeri gelir annem için seni ezerim desede ona göre dikkat etsek önlem alsak .
Ya eşimde iş olsa annesi söver sayarken karşısında dururdu bu tam tersi destek bile çıktı annesine.eşinizde iş yokki zaten
annen bana hakaret etti baktırmam dediğinizde hala ona baktırıyorsa
annem sana söylediği sözlerde haklı demeye geliyor.
böyle adamı boşayacaksın işte !! gitsin anasıyla yaşasınYa eşimde iş olsa annesi söver sayarken karşısında dururdu bu tam tersi destek bile çıktı annesine.
Ne diyelim ki size?Yardımcı olacak kimse yok mu?
Hiç mi maddi dayanağınız yok?Eşim bırakmıyor.Ben bakıcı tutalım dedikçe yok annem baksın diyor.Yoksa gönlüm razı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?