Akıl verir misiniz?

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Merhaba kk üyeleri,
Daha önceki konulardan belki biliyorsunuz dur.
Eşim çok anneci.Evdeki tartışmaları hep ailesine yansıttı.Aileside hep yuvama müdahale etti.
Eşimin babadan kalma inşaat halinde evi vardı benim çabamız ile yaptırdım.Onun ailesinden hiç bir kuruş görmedim.Kendi ailem borç verdi yaptırdık.Sorun burada başladı.Evi tam taşıdık.Eşim ile tartıştım.Eşim her zaman ki gibi annesine yetiştirdi.Kv tabiki onu koruyor koruyacak çünkü annesi.Ama benim burada kimsem yok.Yani yalnızım.O gün bugündür.Kv ye karşı tavır almaya başladım.Çünkü gerçek yüzünü gösterdi.Neyse eve taşındık doğum yaptım.Eşim kv ben varim.Durduk yere benim aileme kv'nin yaninda laf sokmaya çalıştı.Neyse ses çikarmadım.tabiki kv güya büyüklük gösteriyor yok olgun vs olun diye.Neyse bir kaç ay sonra kv gitti evine.Eşim ile konuşmaya çalıştım.Böyle ulu orta kv nin yanında ne yapmaya çalışıyorsun diye.Aile içindekiler anlatılmaz vs diye.Bunları bile kv ye anlatmış.Eşim beni ailesi olarak görmedi hiç.Annesini biliyor annem de annem diyor.Artik sabrım kalmadı.Annesine çok bağlı.Onun sözünden çıkmıyor.O ne derse doğru.Ben ne dersem yanlış.Zaten bir ay önce kv evde bana ağıza alınmayacak sözler söyledi aklınıza ne geliyor ise.Ondan sonra konuşmuyorum kv ile.Çocuğa bakıyor diye ses etmedim.Eşime dedim bakıcı tutalım yok diyor.Kv çocuğa bakıyor diye her dediğini yapacakmış ıs sanki.Bende sırf bu yüzden bakıcı tutarım diye eşime söyledim ikna olmuyor.Kv bana yanında böyle böyle etti diyorum da annesini savunuyor.Biktim ağzımdan ne çıksa annesine anlatıyor.Yani eşim aile olarak görmüyor beni ki evde ne var ne yok anlatıyor.Artik dilimde tüy bitti.Ne önerirsiniz?Kv ile görüşmem o hakaret ve iftiralarından sonra.Bayramdan bayrama.Ama çocuğa bakıyor diye eşim sürekli annesi ile irtibatlı.Ne diye evlenmişim.Çok pişmanım çok.Çocuk büyüyünce kv bakma işi bitince ne olur sizce bu böyle devam mı eder?

Madem aile olarak görmüyordu neden ailen tam oturmadan , oturmamış evliliğe çocuk dünyaya getırdın ?

2 kişi bu sorunları aşmak veya bitirmek daha kolayken böyle yaparak zorlaştırıyorsunuz.ç.
Neyse olmuş çocuk yapcak bişey yok . Bu tavsıyemı 2. çocuk için saklayın .

Yapıcaüınız bişeyde yok açıkcası . Şimdiye kadar nasıl göz yumduysan yıen devam et. Çünkü böyle kişilikler var.
Keşke evlemeyip anasının koynunda yaşasaydı..

Yani ben yuvamı düzenimi kurdukça onlar yıkıyor.Tek başıma nereye kadar mücadele edeceğim acaba?

Yani sorun eşinizde..bunun bir çözümü yok, yanlış adamla evlenmişsin ve çocuğun da olmuş kaynanayı da eve bağlamışsın ne yapılabilir ki? Sen karar vereceksin böyle bir hayat mı istiyorsun? Kocanı değiştirebilir misin? Yoksa evlilik terapistine mi gitmelisiniz? Son çare boşanmayı mı düşünürsün? Karar senin..

Evet eşimde konuşma ile olmadı hiç.

eşinizde iş yokki zaten
annen bana hakaret etti baktırmam dediğinizde hala ona baktırıyorsa
annem sana söylediği sözlerde haklı demeye geliyor.
Ya eşimde iş olsa annesi söver sayarken karşısında dururdu bu tam tersi destek bile çıktı annesine.

tam boşamalık. bu adam düzelmez anlattıklarına göre. sayan-söve kişiye destek oluyorsa son noktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…