• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verirmisinz bana:(

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
12 ay asker yolu bekledım sonlkara dogru kavga ettk ayrıldk o arada bosluktanmıdır nedır bıırıyle konusmaya basladım hoslandım da bı sure konustuk sımdı askerden geldı o kısı ben allak bullak oldum kafam karısık suan ki konustugum kısıdende ayrılamıyrm alısmıslıkmıdır nedır bılmıyrm aynı ıs ortamndayız ondan belkıde ama onunlada sorunlarımız var aklım hala askerdekınde ama cıddıydk gelır gelmez evlenecektik ondan vazgecmem ıcın ıstenmı ayrılmam lazım anlamadım napacm :((

Karar vermen gereken tek şey, kimi istediğin! Gerisi çorap söküğü gibi gelir emin ol ki. Yanliz aklında bulunsun acaba askerden gelen seni istiyor mu? Bulgura giderken elindeki pirinçten (ısını kastediyorum) olma ;)

hayır askerdekındn ayrılmıstm 1 ay falan konusmadk o konusmadgm sırada sımdıkı kısıyle tanıstk

bir mehmete bir askere keşke bunu yapmasaydınız...:20: zaten askerden olan sevgiliniz onu aldattığınız için(ben bunu aldatma sayarım)sizinle olmak istemeyecektir. oyüzden iş yerindekiyle devam edin.:19:

Bir gönüle iki kişi sığmaz. Birini ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur. Gönlüm onda, aklım bunda diye bir şey olamaz. İnsanları oyalamayın. Kararınızı verin

İkisinden de hayır gelmez. Unut gitsin. :) Bir insanı severken başka birini kalbine koyamazsın. Aşk tek bir kişiye duyulan bir duygudur. Eğer aklında iki kişi varsa zaten ikisi de senin için sadece seçenek olmaktan öteye gitmez.

nasıl yardımda bulunalım ?
peki başka varmı askerdeki,şimdiki herbi boşluga düşügünde biri...
madem askerdekinde aklın ozaman niye bi başkasına gittin
eger gerçekten sevsevdin bi başkasına gitmzdin

İkisini de sevmediğini düşünüyorum. Biriyle aranızda alışkanlıktan ötürü devam eden bir ilişki varmış. Diğerinden de etkilenmişsin sadece.

Allah göstermesin ne cirkin seyler bunlar ya!

Karsindakiler insan duygulari var belkide hayalleri vardir...

otur düsün erkek arkadasin seninle beraberken baska bir kizi düsünse ne his ederdin ?

kınamamak lazım. kınadığımız şeyi kendimiz yaşamadan ölmezmişiz. yaptığı yanlış tamam. arkadaş içinde bulunduğu durumdan rahatsız olmasaydı buraya yazacağını zannetmiyorum zaten.
canım senin için en önemli şey duyguların, iyi analiz et. karar ver ve bir daha arkana dönüp bakma

Bizde asker bekledik ama o boşluğa hiç düşmedik Allaha şükür:37:

Boşluktan diyip o kelimenin ardına sığınarak vicdan yapmamalısın...:34:

hayır askerdekındn ayrılmıstm 1 ay falan konusmadk o konusmadgm sırada sımdıkı kısıyle tanıstk

tamam işte.aynı şey.
1 ay küsken diğeriyle başlamışsınız. 1 ay sonra askerdekiyle barışmışsınız. ve o andan itibaren 2 siyle çıkmışsınız. yani 2 erkeğide aldatmışsınız. değişen bir şey yok ki.
madem 1 ay ayrı kalmışsınız, 2ciyle başlamışsınız,neden askerdekiyle tekrar barışıp devam ettiniz. ben barışmayacağım senle bitti demediniz .
hadi biri var hayatımda demeyinde, ne diye barışıyorsunuz askerdekiyle peki.

Son düzenleme:
tamam işte.aynı şey.
1 ay küsken diğeriyle başlamışsınız. 1 ay sonra askerdekiyle barışmışsınız. ve o andan itibaren 2 siyle çıkmışsınız. yani 2 erkeğide aldatmışsınız. değişen bir şey yok ki.
madem 1 ay ayrı kalmışsınız, 2ciyle başlamışsınız,neden askerdekiyle tekrar barışıp devam ettiniz. ben barışmayacağım senle bitti demediniz .

ha kimi sevdiğiniz sorıusuna da cevap vereyim.
hiçbirini.
birini seven insan,başka birine asla bakamaz.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

tamam işte.aynı şey.

askerdekıyle hala daha konusmuyoruz aldatma yok ortada

İkisinden de hayır gelmez. Unut gitsin. :) Bir insanı severken başka birini kalbine koyamazsın. Aşk tek bir kişiye duyulan bir duygudur. Eğer aklında iki kişi varsa zaten ikisi de senin için sadece seçenek olmaktan öteye gitmez.

arkadaş çok güzel söylemiş... Ben bu hataya düştüm. Sen yol yakınken dön. Uzun bir zaman ver kendine. Sonra herşey yolunda gider. Seveceğin biri çıkar karşına.:31:

Back
X