• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıla ihtiyacım varrrrr

Şimdi herşey tamam da bir yaş mı soru işareti oluşturuyor yani ?

Adamı tanımıyosun, sevmiyosun, huyunu suyunu bile bilmiyosun
Benden 10 yaş büyük sorun olur mu diyosun
İsterse seninle yaşıt olsun, kendin bile hiç tanımıyoken biz nasıl bilelim sorun olur mu olmaz mı :19:

Ben olsam durduk yerde bu kadar riske girmezdim :3:

sadece bugunu dusunuyor olsam hıcbırsekılde hıcbırseyı kafama takmam
karsımdakı ınsanı tanımıyorum demedım tam anlamıyla tanımıyorum demek istedım
çekirge gıbı daldan dala atlayan bı yapım olsaydı şayet emin olur aradakı 10 yası sorun bıle etmezdım
olursa ileriye donuk bır ilişkıyı herkes gıbı bende isterım
riskle alakalı bı durum oldugunu dusunmuyorum evlılık kumar işi değildir
bakalım olacakmı olmıyacakmı dıye bır adım atılmaz
kendınden ve karsındakınden emınsen o adım atılır..

canım ya bence bu yasla deıl kısılıkle alkalı... bazılarını yası cok buyk bıle olsa cocuk ruhlu.. bazıları küçük bile olsa içi çürümüş oluyo...:33:

sadece bugunu dusunuyor olsam hıcbırsekılde hıcbırseyı kafama takmam
karsımdakı ınsanı tanımıyorum demedım tam anlamıyla tanımıyorum demek istedım
çekirge gıbı daldan dala atlayan bı yapım olsaydı şayet emin olur aradakı 10 yası sorun bıle etmezdım
olursa ileriye donuk bır ilişkıyı herkes gıbı bende isterım
riskle alakalı bı durum oldugunu dusunmuyorum evlılık kumar işi değildir
bakalım olacakmı olmıyacakmı dıye bır adım atılmaz
kendınden ve karsındakınden emınsen o adım atılır..

Madem kararını verdin herşeyden eminsin
Neden konu açıyosun
Hadi açtın
Yorum işine gelmeyince
Neden çamur atıyosun
Nickten karakter analizi yapılmaz amacınız polemik sanırım da beni bilen biliyor zaten o yüzden sizin kadar çirkefleşmeyeceğim.
Eşiniz kim olur bilmem de umarım fikir ayrılığı yaşamazsınız hemen ona da uydurma atıflarda bulunmaya çalışırsınız mazallah :3:

nusya sana yardımcı olabilirmiyim bilmiyorm ama zannedersem aşkla sevmiyorsun mantk ilişkisi yaşamayı düşünüyorsun eğer sen olgun ağır başlıysan mantık açısından olabilir ama deli dolu isen bence sıkıntılar olur sen farklı o farklı istekler yaşayabilirsiniz dış görünüşe takıntın yoksa belli bir süre sonra sen çok genç kalacaksın o daha çabuk yaşlanacak rahatsız olmazsan sorun olmaz ama az değil 10 yaş var iyi düşünmelisin,çok kişi tanıyorum bu şekilde yuva kuran genelde pek bir sıkıntı gözlemlemedm. bence aşk-ı bekle :)

Olgunluğun yaşla alakası yok,yaşadıklarınla alakası var."Elmas nasıl yontulmadan güzelleşmezse,insan da acı çekmeden olgunlaşamaz" 1.evliliğinde öyle yaşadın diye,2.si olgun çekip çevirir gözyüle bakma.Kişilik meselesi.Aranız da da çok büyük bir yaş farkı yok.Senin tüm yaşıtların cıvıl cıvıl neşeli mi.Ya da her yaşı büyük ağır başlı mı?
Şimdi bu forumda konu açıp eşiyle sorunlar yaşayanların hepsinin arasında yaş farkı mı var?.
O insanla mutluysan,sana,kabine hitap ediyorsa,böyle gereksiz bir ayrıntıya takılma.Onun doğduğu seneyle senin doğduğun sene arasında uzay çağı yok.

Back
X