- Konu Sahibi cikolatakizzz
Daha once konu acmistim . Esimin ailesinden farkli yerde çalışıyoruz biz.
En son gittiğimde hamileydim ve gorumce bana bi bardak su vermemis,
Karnim acikti yiyebilecegim bisey varmi dedigimde evde hicbirsey yok demisti.
O sirada 5 haftalik hamileydim ve maalesef kaybettim..
Herneyse simdi bu esimin evinde resmen kapi disari edilmis gibi olmustum.esimde cok kizmisti onlara.
Simdi esimin abisi bir is icin bizim calistigimiz ile geliyor. Bir günlük.
Sizce nasil davranmaliyim??
Yeni evli sayilirim. Dogru olan nedir? Surat asmakmi? Yoksa guzel bi yemek yapip abisiyle esimle oturup gule oynaya yemek mi? Kizlar gorumceyi daha once de esimin abisi yani kaynim dövmus bu arada. Esim abisine gorumceyi sikayet edince ben onu bosa ki dovdum arsiz o demisti. Yani konu illaki acilacak. Ne demeliyim. Abisi kotu biri degil. Ama sonucta onunda kiz kardesi. Nasil konusulir bu konulara nereden girilir. Simdi masum oldugum bir konuda yanlis anlasilmak istemiyorum.
Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var acikcasi...
Esirgemeyin.
En son gittiğimde hamileydim ve gorumce bana bi bardak su vermemis,
Karnim acikti yiyebilecegim bisey varmi dedigimde evde hicbirsey yok demisti.
O sirada 5 haftalik hamileydim ve maalesef kaybettim..

Herneyse simdi bu esimin evinde resmen kapi disari edilmis gibi olmustum.esimde cok kizmisti onlara.
Simdi esimin abisi bir is icin bizim calistigimiz ile geliyor. Bir günlük.
Sizce nasil davranmaliyim??
Yeni evli sayilirim. Dogru olan nedir? Surat asmakmi? Yoksa guzel bi yemek yapip abisiyle esimle oturup gule oynaya yemek mi? Kizlar gorumceyi daha once de esimin abisi yani kaynim dövmus bu arada. Esim abisine gorumceyi sikayet edince ben onu bosa ki dovdum arsiz o demisti. Yani konu illaki acilacak. Ne demeliyim. Abisi kotu biri degil. Ama sonucta onunda kiz kardesi. Nasil konusulir bu konulara nereden girilir. Simdi masum oldugum bir konuda yanlis anlasilmak istemiyorum.
Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var acikcasi...
Esirgemeyin.
Son düzenleme: