Akıllı biri yardım etsin nolur, doğrusu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
evliyim ve Esim istiyor diye yurtdisinda yasiyorum, Esimle anlasamiyordum Bana uygun olmayan yanlis biriyle evlilik yaptm, sonunu göremedim ama sevdim duygularimin pesinden gittim, dogal olarak evlilikte mutlu olamadim, bu sürede bir Hata Daha yapip Cocuk yaptim, cocuktan sonra Bu evlilik Nasil olucak diyip ailemin ve ülkeme ggeldim uzun süreli, esimde Bunun üstüne Tr de uzun kalicaksan bosan dedi aramadi sormadi, maddi Manevi bebegi yalniz birakti, , o an bosanamadim yeni Dogum yapmistim, isim yoktu trde , yurtdisina alismistim, cocugu babasiz nasil büyütücektim, yurtdisinda hic yoktan babasi vardi ama Bu seferde ailem Yok eşimle de sorun yaşıyorum, Artik Hata yapmak istemiyorum , dogru Karar ne sizce

Türkiye de kalsaniz aileniz sahip cikacak mi?maddi manevi yardimci olacak mi? surekli basiniza kalkip durucaklar mi?Bunlari bi sakince dusunun.Oluru varsa bebek biraz buyudukten sonra ise girer calisirsiniz.Bebegede anneniz bakabilir.

Evli barklı çocuk sahibi kadınların aile bağımlılığı beni hayrete sokuyor ya. Teknoloji devrindeyiz özlerseniz açarsınız görüntülü konuşursunuz nedir yani. Ülkenin hali ortada alın çocuğu dönün evinize. Boş boş evde pineklerseniz kendinize böyle bahaneler yaratırsınız tabi gittiğiniz ülkenin dilini öğrenin ilk olarak bilmiyosanız ,biliyosanız bi işe girin.

Yapmayın hangi ulkedesiniz. Bizim ülkenin halı ortada çocuğunuza gelecek sağlamak için orada kalın. Sizde hayata katılın dil öğrenin çalışın. Ailemi ozluyorum ne demek. Kocaman insansınız.
biraz sosyallesin

Düzenim kurulu yıllardır ama ailemi çok özlüyorum
Eski konularınızı okudum. Sürekli ailemi özlüyorum diyorsunuz ama ailenizle sorunlarınız olduğunu söylüyorsunuz. Aileniz hangi ilde yaşıyor? Türkiye’de de çoğu memur/çalışan farklı ilde yaşayıp sadece bayramda seyranda ailesini görüyor. Yaklaşık 10yıldır yurtdışındasınuz anne olmuşsunuz hala ailemi özledim demek yerine bebeğinizi düşünmelisiniz.
Artık siz de eşiniz de yoluna baksın. 10yıldır her yıl bir kere konunuz var boşanmak üzerine. Kendinize ve eşinize bu eziyeti yapmışsınız çocuğunuza yapmayın bari.
Ailenizi seviyor ve anlaşıyorsanız gelin Türkiye’ye çalışın. Bunca yıl niye dönmediniz? Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demiş atalarımız. Ya orada boşanıp çalışacaksınız ailenizi özleyeceksiniz ya da buraya boşayıp yerleşeceksiniz sizi maddi olarak zor günler bekleyecek muhtemelen. Sizin seçiminiz.
Tek yapılacak şey var o da boşanmak gerisi gelir.

Türkiyede işler kesat bu ara abla :KK53:
Doğum yaptığınız ülkeye dönün bence bir işe girip bebeğe bakıcı tutun sosyal yardim alın para biriktirin isterseniz sonra dönersiniz türkiyeye

evliyim ve Esim istiyor diye yurtdisinda yasiyorum, Esimle anlasamiyordum Bana uygun olmayan yanlis biriyle evlilik yaptm, sonunu göremedim ama sevdim duygularimin pesinden gittim, dogal olarak evlilikte mutlu olamadim, bu sürede bir Hata Daha yapip Cocuk yaptim, cocuktan sonra Bu evlilik Nasil olucak diyip ailemin ve ülkeme ggeldim uzun süreli, esimde Bunun üstüne Tr de uzun kalicaksan bosan dedi aramadi sormadi, maddi Manevi bebegi yalniz birakti, , o an bosanamadim yeni Dogum yapmistim, isim yoktu trde , yurtdisina alismistim, cocugu babasiz nasil büyütücektim, yurtdisinda hic yoktan babasi vardi ama Bu seferde ailem Yok eşimle de sorun yaşıyorum, Artik Hata yapmak istemiyorum , dogru Karar ne sizce

İyice tartıp biçin hayat sizin. Biz ne desek boş. Çocuk büyür o kolay alışırsınız elbet de Mutlu olabilecek misiniz eşiniz olmadan? Dönmek isteyecek misini? Ayrılma sebepleriniz elle tutulur şeyler mi?

Siz artık aile olmuşsunuz. Eşinize sürekli bunu yansıtıyorsaniz adam da bunalmıştir sanırım. Herkes ailesiyle yan yana yaşamıyor. Özleyince gelir birkaç hafta kalırsınız.

Bence yurtdisna dönün eşinizin yanına çok uzun süre yalnız kaldıysa eşinizin de tepki vermesi normal.ama yinede bebeği için arada bir sorabilirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X