Akıllı biri yardım etsin nolur, doğrusu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle sorunlarınızın temelinde aile özlemi olabilir mi?
Eşim tr ye dönmek istiyor ailesini özlüyor deseniz, adama söylemediğimiz laf kalmazdı.
Evet ben insan mutlu olacağı şekilde yaşamalı diye düşünenlerdenim ama sizin şuan çocuğunuzu düşünüp öyle karar vermeniz lazım.
Ailenizi özlüyor ayrı kalamıyorsanız çocuğunuzu babasına bırakın bari onun geleceği için.

Yurtdışında kalın ve boşanın.
Babadan ödemek zorunda oldugu hakları alın.
Orda çalışın birikim yapın.
Aileniz yanınıza gelsin gitsin yada siz tatillerde gidin gelin.
Hiç bir sebep,çocuğunu arayıp sormama bahanesi olamaz.
Çocuğunu arayıp sormayan adam , beş para etmez.

evliyim ve Esim istiyor diye yurtdisinda yasiyorum, Esimle anlasamiyordum Bana uygun olmayan yanlis biriyle evlilik yaptm, sonunu göremedim ama sevdim duygularimin pesinden gittim, dogal olarak evlilikte mutlu olamadim, bu sürede bir Hata Daha yapip Cocuk yaptim, cocuktan sonra Bu evlilik Nasil olucak diyip ailemin ve ülkeme ggeldim uzun süreli, esimde Bunun üstüne Tr de uzun kalicaksan bosan dedi aramadi sormadi, maddi Manevi bebegi yalniz birakti, , o an bosanamadim yeni Dogum yapmistim, isim yoktu trde , yurtdisina alismistim, cocugu babasiz nasil büyütücektim, yurtdisinda hic yoktan babasi vardi ama Bu seferde ailem Yok eşimle de sorun yaşıyorum, Artik Hata yapmak istemiyorum , dogru Karar ne sizce

Eşinizle yaşadığınız sorunlar tam olarak nedir ? Şiddet yok ise aldatma yok ise biraz daha sabırlı olun derim en azindan bebeginiz büyüyene kadar... Ve eşinizle oturun konusun nesesinin yerinde oldugu gir günü seçin ve size nasıl hissettirdigini anlatın ona belki hal hareketine ceki düzen veriri evliliginizi kurtarmak için... Bence madem evlendiniz ustune bir çocukta yaptınız zamaninda da sevmissiniz aldatma ve siddet de yok ise düzeltmeyi deneyin evliliginize bir sans daha verin bu sürede de bos durmayin tabiki uni bitirmediyseniz tahsilinizi tamamlayin bitirdiyseniz işe girin paranizi kazanın.... Bir kadının ekonomik özgürlüğü yok ise maddi anlamda baskalarina muhtaçsa aldığı kararlar ozgurce alinmis kararlar degildir bence... Once soyle esiniz olmadn aileniz olmadan siz kendinize bakabiliyormusunuz cocugunuza bakabiliyormusunuz maddi manevi ... Bunun icin caba gösterin kendi kendinize yetebildiginizde baktiniz esinizde duzelme yok mutlu olamiyorsunuz o zaman bitirin ... Sonuçta hayata bir kere geliyoruz ve mutlu olmak herkes gibi sizinde hakkiniz...

kesinlikle kendi düzeninizi kurmanız birine maddi bağ hissetmemeniz önemli. çocuk olduğu için anlıyorum, keşke çocuk kararında erken davranmasaydınız. ama boşanıp çocuk için nafaka vs alırsanız daha iyi şartlarınız olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X