Kızlar gecen haftaki konumu bilirsiniz. Hani acmistim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724537
SIzin dediginizi yaptim o evde o gece kaldim ve onceden bana hararetle anasini bacisini savunan esim artik tamamen benim tarafima gecti. Onlar kotu ben masum oldum. Orada akil veren herkese tekrar tekrar tesekkur ediyorum Allah onlardan razi olsun. Neyse simdi de derdim şu :
Bugun konusurken laf lafi acti ve esim dedi ki ""artik benimle birlikte annemlere gelmek zorunda degilsin.(cenazeye gittigimizde anasina anne vefat haberini duyunca geldik hemen demistim o da tabiiki geleceksiniz gelmek zorundasiniz demisti) annemle kizkardesim Surekli seni cahillikleriyle huzursuz ediyorlar ve sana terbiyesizlik yapiyorlar. Bende onlara gereken cevabı veririm problem degil ama seni korumak istiyorum.onlari gormene luzum yok. Bundan sonra dugun cenaze filan olmadigi sürece bende gitmeyecegim. Oyle bisey olursa da seni annenlere birakip bir iki gun icinde dönerim. Eger sen işten izin alamazsan da seni tek basina birakip gitmem. Ama artik onların suratini gormek huzursuzluk yasamak zorunda degilsin. "
Simdi bu benim icin iyi mi oldu kötü mu. Esim artik kv ve gorumcenin suratini gormesende olur istersen hayatinin sonuna kadar hic gorme diyor. Kızlar kafam pek calismiyor sizden akil aliyorum
Simdi esimi tek gonderirsem kv cok kıymetli mi olur oh iyiki gelmiyor mu der. hangisi daha iyi olur. Onlara karsi cok kirginim . Bana cok kotulukleri dokundu. Nisanlandim kv oglunu arayip durdu sürekli sana akraba kapalı bi kiz buldum nisani at o zaten bizden degil mini etek giyiyor teyzesi bile mini etek giyiyor gavur onlar dedi

Balayimizda bile rahat birakmadi kv bende geleceğim sizinle diye tutturdu. Daha neler neler
Size gore esimin tek gitmesi evliligimize zarar verir mi
Kendi icinde onun mukayesesini yaparmi
Bana belli etmese de. Esim duygularini cok icinde yaşar.