• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıllı hanımlar , akıl verin lutfen çıkamadım isin icinden; (

Bence bişey olmaz Burak tek basına gitsin ilkede beraber gideceksiniz diye bir kaide yok tabi eşin isterki beraber gidin ama alışır belkide zamanla sende yumuşarsın

olaylari gidisata vbirakin.bunu esinile cok konusup dillendirMeyin....hayatin neyi getirecegini biz bilemeyiz.bakarsin babasina ve ya annesine bisey olur kotude olsalar gitmelisin....birak esin arkanda zaten.o senden gelmeni isterse git.ve birsey dediklerinde sen cevp verme.cunku esin seni savunuyor.verirsen esin daha cokzor durumda kalir......bosverrrrrr.sen esini mutlu et.nesiklikla gorusuonuz bilmem.belliki ayri sehirlerdesin...bir iki hafta gordugunuz kisiler sizi mutsuz etmesin.bende cok acik biriydim.annem ve ailemde sulalemde acikk.esim tarafi carsafli......ilk evlendigimiz zaman benimle yasit gorumcem banada boyle davraniyordu...ve birgun bir huzursuzluk cikmisti.surekli kusuyordu...abiside dediki ne oluyo o seni sevmesse bengelip senlekonusmamm.neden kusuyorsunnn...gorumcemdeesimede esime demis kiii annemi mahvettin ...bizim istedigimiz birini almadin.......ve aradan yillargecti..gecenlerde birinden duydum.benim icin demiskiii..ben ona cok haksizlik yaptimmmm...kayinpederim kayvalidem benicoooooook seviyor........bittigittiii..amaben hic evde o bunudedibubunu dedi ..gibi konusmalar yoktu.erkekler ne kadarda tasvip etmesede ailelerinin yaptiklarini...ama onlarin hakkinda koto konusulmasini da istemezzzz....

Kızlar gecen haftaki konumu bilirsiniz. Hani acmistim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724537
SIzin dediginizi yaptim o evde o gece kaldim ve onceden bana hararetle anasini bacisini savunan esim artik tamamen benim tarafima gecti. Onlar kotu ben masum oldum. Orada akil veren herkese tekrar tekrar tesekkur ediyorum Allah onlardan razi olsun. Neyse simdi de derdim şu :
Bugun konusurken laf lafi acti ve esim dedi ki ""artik benimle birlikte annemlere gelmek zorunda degilsin.(cenazeye gittigimizde anasina anne vefat haberini duyunca geldik hemen demistim o da tabiiki geleceksiniz gelmek zorundasiniz demisti) annemle kizkardesim Surekli seni cahillikleriyle huzursuz ediyorlar ve sana terbiyesizlik yapiyorlar. Bende onlara gereken cevabı veririm problem degil ama seni korumak istiyorum.onlari gormene luzum yok. Bundan sonra dugun cenaze filan olmadigi sürece bende gitmeyecegim. Oyle bisey olursa da seni annenlere birakip bir iki gun icinde dönerim. Eger sen işten izin alamazsan da seni tek basina birakip gitmem. Ama artik onların suratini gormek huzursuzluk yasamak zorunda degilsin. "
Simdi bu benim icin iyi mi oldu kötü mu. Esim artik kv ve gorumcenin suratini gormesende olur istersen hayatinin sonuna kadar hic gorme diyor. Kızlar kafam pek calismiyor sizden akil aliyorum
Simdi esimi tek gonderirsem kv cok kıymetli mi olur oh iyiki gelmiyor mu der. hangisi daha iyi olur. Onlara karsi cok kirginim . Bana cok kotulukleri dokundu. Nisanlandim kv oglunu arayip durdu sürekli sana akraba kapalı bi kiz buldum nisani at o zaten bizden degil mini etek giyiyor teyzesi bile mini etek giyiyor gavur onlar dedi :(
Balayimizda bile rahat birakmadi kv bende geleceğim sizinle diye tutturdu. Daha neler neler
Size gore esimin tek gitmesi evliligimize zarar verir mi
Kendi icinde onun mukayesesini yaparmi
Bana belli etmese de. Esim duygularini cok icinde yaşar.
cnm için elvermiyorsa bu seni daha huzursuz edecekse elbette yanında ol....ayrıca eşin bundan daha çok mutlu olacaktır gitmemen karşı tarafın kozu olmasın ....ve o insanları en iyi sen tanıyorsun gördüğüm kadarıylada yanlız gitmesi seni huzursuz edecek yine en doğrusu tanıyan kişşi olarak sen karar ver ama ben olsam nolursa olsun gidip o evde küste olsam kocamı yanlız bırakmam bu onlar için fırsat olmasın......

Kızlar gecen haftaki konumu bilirsiniz. Hani acmistim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724537
SIzin dediginizi yaptim o evde o gece kaldim ve onceden bana hararetle anasini bacisini savunan esim artik tamamen benim tarafima gecti. Onlar kotu ben masum oldum. Orada akil veren herkese tekrar tekrar tesekkur ediyorum Allah onlardan razi olsun. Neyse simdi de derdim şu :
Bugun konusurken laf lafi acti ve esim dedi ki ""artik benimle birlikte annemlere gelmek zorunda degilsin.(cenazeye gittigimizde anasina anne vefat haberini duyunca geldik hemen demistim o da tabiiki geleceksiniz gelmek zorundasiniz demisti) annemle kizkardesim Surekli seni cahillikleriyle huzursuz ediyorlar ve sana terbiyesizlik yapiyorlar. Bende onlara gereken cevabı veririm problem degil ama seni korumak istiyorum.onlari gormene luzum yok. Bundan sonra dugun cenaze filan olmadigi sürece bende gitmeyecegim. Oyle bisey olursa da seni annenlere birakip bir iki gun icinde dönerim. Eger sen işten izin alamazsan da seni tek basina birakip gitmem. Ama artik onların suratini gormek huzursuzluk yasamak zorunda degilsin. "
Simdi bu benim icin iyi mi oldu kötü mu. Esim artik kv ve gorumcenin suratini gormesende olur istersen hayatinin sonuna kadar hic gorme diyor. Kızlar kafam pek calismiyor sizden akil aliyorum
Simdi esimi tek gonderirsem kv cok kıymetli mi olur oh iyiki gelmiyor mu der. hangisi daha iyi olur. Onlara karsi cok kirginim . Bana cok kotulukleri dokundu. Nisanlandim kv oglunu arayip durdu sürekli sana akraba kapalı bi kiz buldum nisani at o zaten bizden degil mini etek giyiyor teyzesi bile mini etek giyiyor gavur onlar dedi :(
Balayimizda bile rahat birakmadi kv bende geleceğim sizinle diye tutturdu. Daha neler neler
Size gore esimin tek gitmesi evliligimize zarar verir mi
Kendi icinde onun mukayesesini yaparmi
Bana belli etmese de. Esim duygularini cok icinde yaşar.

Eşin sana bu inceliği göstermiş seni zorlamak istememiş ve doğru olanı yapmış. Sen bir şey demeden senin rahatsız ettiklerini aklı aklı ve gözleriyle görmüş. Dolduruşa geleceğini ve size tavır alacağını sanmıyorum. ki İnşallah yanılmam. Ama fırsat bu fırsat deyip lafları eşinizin beynine beynine sokmaya çalışabilirler.

Back
X