- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Sucak kanlı sonradan olunabikir mi?nasıl olunurSanatçı burda ne anlatmak istemiş
Belki ama genelde karakter pek değişmez yapmacik dururSucak kanlı sonradan olunabikir mi?nasıl olunur
Türkçe yazarak başlayabilirsiniz meselaSucak kanlı sonradan olunabikir mi?nasıl olunur
Yo aksine seviken biriyim öyke bş sorunun yoksevilmeyen bi insan olunca sicakkanli davraninca da bi beklentin ildugunu kendini kabul ertirmeye calistigini saniolar (kendimden biliorum)kasma kendini nasil biriysen oyle davran herkes sicak olmak zorunda degil
o zaman sorun yok ki zaten oyle soguk kabullenmisler siziYo aksine seviken biriyim öyke bş sorunun yok
Soguk mesafeli gicik bir tipim insan iliskilerimi etkiliyor demissiniz. Simdi sevilen biriyim oyle bir sorunum yok diyorsunuz .Yo aksine seviken biriyim öyke bş sorunun yok
Yani seviyorlat ama tipim sinir yani hıvık bi tipim var soğuğum ama sevikiuorum tanıyan çok sever.sevilmek değil sorun nasıl daha sıcak basıl daha cazibeli güleç olunurSoguk mesafeli gicik bir tipim insan iliskilerimi etkiliyor demissiniz. Simdi sevilen biriyim oyle bir sorunum yok diyorsunuz .
Konu bastan sonra anlasilmaz halde, sizde kendinizle celisiyorsunuz. Biraz duzenleyin boyle yardim alamazsiniz.
Valla mizac meselesi..Yani seviyorlat ama tipim sinir yani hıvık bi tipim var soğuğum ama sevikiuorum tanıyan çok sever.sevilmek değil sorun nasıl daha sıcak basıl daha cazibeli güleç olunur
Olamazsınız.Sucak kanlı sonradan olunabikir mi?nasıl olunur
iç hesaplaşma gibi olmuş. hayır sadece özgüveniniz düşük bence. ''iyi hissetmek'' david burn. okuyabilirsiniz bazı noktalarda işe yarıyor denemek lazım :)ben malum kuskançlık konumdan sonra aldım eksimi artımı önüme düşündüm.aslında sorunum o kadının yaptıkları değil benim.başka biri de olsaydı ona da aynı duyguları hissederdim çünkü ben kendimi yetersiz görüyorum.
Ki nitekim de öyleyim.benim sanırım tipim bozuk...içim bozuk...
Bugün gotoğraf çektirdik baktım içim çekilmiş.şu an kariyerimle ilgili bir iş yapmam lazım ama yapacak takatim yok.ben vir garibim anlayamıyorum.
Güçsüz hissediyorum çok...bir de çirkin diyemem kendime de fazla gıcık bir tipim galiba.soğuk medafeli bu da insan ilişkilerimi etkiliyor.fıkır fıkır sıcak biri hiç olamadım.bilmiyorum dipteyim.nasıl olunur bi fikir verin
Ben artık ben oomaktan mutlu değilsem pekiBen sizi anladim.
Sonradan sicakkanli nasil olunur bilemiyorum bu yapi meselesi.
Siz zaman gectikten sonra isinabiliyorsunuz belki baskasina. Inanin yapimiza ters olan seyleri yapmaya calisinca yapaylik ortaya cikiyor ki soguk durusunuzdan daha fena o yapmaciklik.
Bence kendinizi boyle sevin. Sizi siz yapan bu durusunuz.
Okudum o kitabıiç hesaplaşma gibi olmuş. hayır sadece özgüveniniz düşük bence. ''iyi hissetmek'' david burn. okuyabilirsiniz bazı noktalarda işe yarıyor denemek lazım :)
Ben artık ben oomaktan mutlu değilsem peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?