• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı kadınlar bir derdim var

Cagri meselesine takildim bende. Cok komik geldi :))

Yargisiz infaz yapmayin derim. Guven zamanla kazanilir. Ama siz iliski yasayacaginiz birinden, sizi arayip sormasini, sesinizi duymadan bir gun gecirememesini bekliyorsaniz, bu kisi dogru insan degildir. Kiminle butun gun beraberdi bilmem ama belli ki butun gun sizinle iletisim kurmadan cok da rahat bir gun gecirebiliyor.

Adamın biriyle beraber olup olmadığını bilmiyorsun ki henüz

Sor direkt dün aradım aradım ulaşamadım merak ettim de

Cok abartmiyor musunuz...
Aksam cagri birakmasi benim aklima sadece sunu getirdi, o zamana kadar musait degildi, aksam eve geldiginde de gec oldugu icin sadece caldirdi, cunku uyumamissan ve musaitsen geri donus yapabilirsin...
Ailesi ile olabilir, arkadasi ile ilgili olabilir, kendi ile ilgili olabilir vs., bunlar zamanla oturur iliskide...
Ayrica iliski baslamadi ki baska bir iliski sayilmaz demek cok sacma, eger siz hakliysaniz ve bir iliski olduysa, bitti gitti gecmis olsun, ne sansi...
Bu arada ilk irtibat kopuklugunda bu senaryoyu yazdiracak bir iliskiye zaten baslamayin, her zaman mi boyle yoksa sadece bu iliskide mi boyle oldunuz bilmiyorum ama sadece bunun icin gecerli ise size zerre kadar guven vermemis, iliskiye baslamamak ya da bitirmek icin yeterli bir neden, uzgunum...

Madem bir ilişkiniz yok neden bu merak?
İlişkiniz yok ama sürekli konusuyosunuz,hesap sormaya kalkışmayın bence.
Karşılık olarak sanane cevabını alma ihtimalinde var.

Hmmmmm sadece bikere ögleden sonra online degildi diye ve mesaj falan atmadi diye hemen baska biriyle bi nevi sizi aldatmismi oluyor, yani kesin bu kaniyami variliyor? :26:
Ben kast ettiginiz akilli kadinlardan degilim sanirimmmm :27:

Son düzenleme:
her zaman internette girecek diye bisey yok.
hemen baska biriyle diye niye dusunuyosun ki..
ayrica oyle bile olsa , aldatmis sayilmaz !
cunku siz beraber degilsiniz...

belkide isi vardi , belki bi sorunu vardi ...
hemen boyle idam etmeyin adami bence ...

arkadaşlar benm birkac haftadır gorustugum 30 lu yaşlarda biri var önceki konularımı okuyanlar bilir, bana karsı gayet seviyeli saygılı ilgili hoslandıgını belli eden vs bir tipti tam hersey yolunda gidiyor sanırım artık sevgili olabilirim derken onunla derken dün cok tuhaf bir olay yaşadım ve kafam allak bullak oldu,

bir haftadır sehir dısındayım ve neredeyse hergun haberleşiriz, konuşmasak bile yazışırız, her aradıgımda acılır, her yazdıgımda cevap verılır

olay: dün öğlen beni aradı herşey normal güzel güzel konustuk ve kapattık, normalde surekli internette online olan adam online olmasa bile her saat internete şöyle bir ugrayan adam dün gece saat 11 e kadar yani tüm gün yoktu bu süre zarfında sadece bir kez akşam üzeri aradım ve cevap vermedi, bende sonrasında birdaha aramadım ve yazmadım, o da karşılık olarak gece 11 gibi sadece bir kez çağrı bıraktı ne mesaj ne arama yok,

bu sabah baktım 8 de online olmuş, sonuç olarak dün günü ve geceyi benden haberdar olmaması gereken biriyle gecirmiş olması yüksek olasılık, sizce baska olasılık olabilir mi?

ve ikinci olarakta biriyle beraber olmuşsa bile, olsun sonucta tanısma aşamasındayız benimle henuz resmi bir ilişkisi yok diyerek aldatma saymamam hersey normal gibi devam etmem mi gerek, bir ilişkimiz olursa yapmaz mı demem gerek, yoksa görüsmeyi kesmeli miyim yoksa sadece arkadaş gibi mi görüsmeliyim , siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz, ki ben bu adama nasıl guvenecegım artık hic bilemiyorum

kafam cok karışık,,,:43:

Tanışma aşamasında olsanız bile (başka biriyle görüştüğünü varsayarsak) sizi bi alternatif gibi gören bir adamla ilerlemeniz bence sizin kendinize olan saygınız açısından da çok yıpratıcı olur. Acabalarla başlayan hiçbir ilişki çok da sağlıklı olmaz kanımca. Karar sizin fakat ben olsam kafamda en ufak bir şüphe dahi uyansa daha bu aşamadayken görüşmeyi keserdim.

dün yazıştık biraz,
ben ne yaptığını sormadım ama tlfna cvp vermeme ve geç dönme davranışının kaba olduğunu söyledim ona, kibar bir şekilde uyuyordum görmemişim hem sende bazen bana gec cvplar verıyorsn gibi birşeyler söyledi, bende uzatmadım çünkü doğru cevabı alamayacaktım anladım...

beni eleştiren arkadaşlar olmuş
fakat şunu söylemek isterim ki
ben tabi ki sorgulayarak septik yaklaşacağım olaya cunku kalitesiz bir ilişki için yaşadığım zaman kaybı hayal kırıklığı ve enerjimi düşürecek bir beraberlik istemiyorum.

sözüm hepinize, hepimiz kadınız, ben üzülmeyelim demiyorum, üzülmekte acı çekmekte hayata ilişkilere dahil, fakat tüm bunları değecek bir insan için yapmak istiyorum, ucuz zevklerin peşinde koşan biri için değil. ihtiyatlı olmam cok normal,,

Canım hemen en kötüsünü düşünme,her erkek ilk fırsatta bunu yapmaz.Sonuçta daha tanışma aşamasındasınız,belki seninle paylaşamayacağı ama ihanet içermeyen başka bir sorunu vardır.Bence çok takılma eğer sürekli hal alırsa bu birşeyler yaparsın tabiki,ama şimdi üzerinde durma ;)

Canım hemen en kötüsünü düşünme,her erkek ilk fırsatta bunu yapmaz.Sonuçta daha tanışma aşamasındasınız,belki seninle paylaşamayacağı ama ihanet içermeyen başka bir sorunu vardır.Bence çok takılma eğer sürekli hal alırsa bu birşeyler yaparsın tabiki,ama şimdi üzerinde durma ;)

Belki bir işi vardı neden direk bunu düşündün ki ?

teşekkür ederım ıkınızde cok incesiniz :) cok pozitifsinz,

umarım söylediğiniz gibidir ama değilse de cok önemli değil birkaç haftadır tanıdığım bir adam altı üstü

ailesinin yanında olabilir...

eger aranızda bir sey varsa hesap soramayacak konumda olsanız bile dun noldu ulasamadım diyebilirsiniz...
bunu diyemeyecek kadar mesafeliyseniz zaten istedigi kadınla da gorusebilir, her sey sizin cok uzagınızda cereyan ediyor demektir.

ailesinin yanında olabilir...

eger aranızda bir sey varsa hesap soramayacak konumda olsanız bile dun noldu ulasamadım diyebilirsiniz...
bunu diyemeyecek kadar mesafeliyseniz zaten istedigi kadınla da gorusebilir, her sey sizin cok uzagınızda cereyan ediyor demektir.

uyuyordum dedi ne diyecek :) bende üstelemedim bakalım ne olacak hepbirlikte göreceğiz canım :17::56:

aradıgınız gec bir saat miydi ki? pazar gunu ogle sekerlemesi yaptı diyelim... daha sonra gorunce aramak yerine gece 11de cagrı atmalar falan, guya nabız yokluyor. cok cocukca geldi tavırları. ya da canı sıkkındı o gun konusmak istemedi oyle gecistirdi.
dilerim guzel olur her sey... bekliyoruz haberlerinizi :34:

Son düzenleme:
Bir isi de olabilir sizi onemsemiyor da olabilir.Ögrenmenin tek yolu kendinizi biraz geri cekmek ve ona sorumsuzca cocuksu davranislardan hoslanmadiginizi hissettirmek.Ama sozlerle degil tavrinizla.Tavrinizi hissettikten sonra eger bir isi vardiysa size aciklama yapacaktir ve soguklugunuzu gidermek icin cabalayacaktir ama baska birisiyle gorusuyorsa ve sizi 2.plana aldiysa soguklugunuzu umursamayacaktir.Boylece sorunuzun yanitini ogrenmis olursunuz.İnceldigi yerden kopar veya ondan daha da emin olmus bi sekilde yeni bir iliskiye adim atmis olursunuz :)

Back
X