Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Akıllı Kova Burçları Anlaşamadığınız Burçlar Hangileri ?

kişiye göre çok fazla farklılıklar var konuda ben yaylarla çok iyi anlaşırım ama ikizler akreple hiç anlaşamam :)

Başak burcu kadınlarıyla özellikle anlaşamıyorum erkeğiyle de anlaşamam ama kadınlarına ayrı bir uyuzum. Ölesiye zıttız. Boğa burcu benden uzak dursun kesinlikle! Bu burçlardan olan insanlar beni katil edebilirler.

Son düzenleme:
Akrepler cok hirsli oluyor ve amacina ulasmak icin hertürlü yola basvurabiliyor...entrika planlari üretmeye´de bayilir..! kötükedihüso:oklava:

Kardeşimde en iyi arkadaşımda buna dahil ikiside akrep burcu kardeşim benim hep arkamdan vurmuştur, en yakın arkadaşımın ise intikam planları dudak uçuklatıcak cinstendi.... ses kayıtları yok bilmemneler felan çok korkutucu delice ve garip o.O

Aslan burçlarıyla hiiiiç anlaşamıyorum dediğim dedik hep benim dediğim diyorlar.Ama çok mert dürüstler ona bir şey diyemem.

Aslan burçlarıyla hiiiiç anlaşamıyorum dediğim dedik hep benim dediğim diyorlar.Ama çok mert dürüstler ona bir şey diyemem.

aahhhh aahhh... kovayım üstelik yükselenim de kova...kocacım da aslan... yiyoruz birbirimizi ama çok da seviyoruz iyi de anlaşıyoruz kıskançlık, hakimiyet sevdası,sabit görüşlü olması beni benden alıyor...ama çok değer veriyor sevdiğine aslan sahip çıkıyor

ben genelde toprak burçlarıyla anlaşamıyorum özellikle boğa,başaklarda da bir kıyaslama sevdası,oğlakları da soğuk buluyorum nedense
su burçlarıyla da pek iyi sayılmam akrebin hırsı beni sinir ediyor,balığın realiteden uzaklığı,yengeçin paraya düşkün olması sevmediğim özellikleri
ateş burçlarıyla kavga dövüş kıyamet gırla...ama hava grubundan sonra en iyi yine ateşlerleyim

Son düzenleyen: Moderatör:
aahhhh aahhh... kovayım üstelik yükselenim de kova...kocacım da aslan... yiyoruz birbirimizi ama çok da seviyoruz iyi de anlaşıyoruz kıskançlık, hakimiyet sevdası,sabit görüşlü olması beni benden alıyor...ama çok değer veriyor sevdiğine aslan sahip çıkıyor

ben genelde toprak burçlarıyla anlaşamıyorum özellikle boğa,başaklarda da bir kıyaslama sevdası,oğlakları da soğuk buluyorum nedense
su burçlarıyla da pek iyi sayılmam akrebin hırsı beni sinir ediyor,balığın realiteden uzaklığı,yengeçin paraya düşkün olması sevmediğim özellikleri
ateş burçlarıyla kavga dövüş kıyamet gırla...ama hava grubundan sonra en iyi yine ateşlerleyim

Benim annemle babamda sizin gibiler:7:Annem kova babam aslan.Aslan erkeğini babamdan gördüğüm kadarıyla söylersem ;çok mert,cömert,dürüst,yardımsever,ahlaklı ama kötü huyları ise benim dediğim diyenlerden.Dediğiniz gibi sevdiklerini sonsuz bir güven ortamında sahiplenir.Arkamda iyi ki o var dersiniz.Birde bir yerde okumuştum annemle internetten bakarken kovanın karşıt burcu aslan olduğu için eğer ikisi evlenirse dışarıdan asla bileği bükülemez bir evlilik olurmuş.Gerçekten annem babam ne zorluklar aştılar sevgileri bağlılıkları çok kuvvetli.Allahta hiç bozmasın:nazar:Sizinki de bir ömür hep mutlulukla sürsün.

Ben daha çok aslanların kadınlarıyla anlaşamıyorum, hele aynı evde yaşamak mı aman aman.Çok zor.İki tarafta baskın kendi düzeni yaptığı öyle kalsın isteyen taraf.

Benim annemle babamda sizin gibiler:7:Annem kova babam aslan.Aslan erkeğini babamdan gördüğüm kadarıyla söylersem ;çok mert,cömert,dürüst,yardımsever,ahlaklı ama kötü huyları ise benim dediğim diyenlerden.Dediğiniz gibi sevdiklerini sonsuz bir güven ortamında sahiplenir.Arkamda iyi ki o var dersiniz.Birde bir yerde okumuştum annemle internetten bakarken kovanın karşıt burcu aslan olduğu için eğer ikisi evlenirse dışarıdan asla bileği bükülemez bir evlilik olurmuş.Gerçekten annem babam ne zorluklar aştılar sevgileri bağlılıkları çok kuvvetli.Allahta hiç bozmasın:nazar:Sizinki de bir ömür hep mutlulukla sürsün.

Ben daha çok aslanların kadınlarıyla anlaşamıyorum, hele aynı evde yaşamak mı aman aman.Çok zor.İki tarafta baskın kendi düzeni yaptığı öyle kalsın isteyen taraf.

amin canım sağolasın...benim annem kova babam aslan tanıdık bir evlilik oldu benim için...şimdi allahın izniyle bebişim de ikizler olacak evde cümbüş olacak:1:

oğlak burcu erkeği, boğasım gelir

kadınlarıyla iyi anlaşırım

Ve basaklarla anlasamiyorum,:confused: disisi erkeği uzlasamiyorum.. oglaklarda kucuk bir surtusme yasansada bir aslan kadarda zit değil.. Aslan demişken zittir mittir ama acayip bir cekim gücü var nedense.. özellikle erkeğin çok sevdiği iliski tarzlarini aslanla yaşadım. .. :cool: uyumsuzuz anlasamayiz ama cekim gucude yüksek ilginç :) konuyu kapatmadan birde yay erkekleri var yukselenim akrepmi burcum kovami tahammül edemiyo yaylarin rahatlığına bilmiyorun ama ordada bi skinti var.:mad:.. ama aslinda seker gibi kizin yahu :))) :p;):o

Aslanlar kovalar ve boğalar:KK47:

aslanlarla hiçbir ortak yön bulamıyorum va asla anlaşamıyorum ve akreplerle le...en güzel anlaştığım terazi

Back
X