akıllısından akıl istiyorum..

__su

mussmutlu bekleyişim..
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
227
370
23
35
eşimle bitmek tükenmek bilmeyen sorunların ardından bir akıl istiyorum sizden kadınlar külubu...
2 yıllık evliyim zaten sorunlar olan ilişkime çocuk eklenince daha da çıkmaz bir hal aldı..
sorunları teker teker yazmak istemiyorum sabahı pc başında edebilirim.......
size sorum şu gçen yıl eşimin memleketine gittiğimiz gibi bu yılda bir hafta sonra gitmek üzere plan yaptık 2 hafta kadar kalmak üzere.. eşimin ailesi uzakta benimki yakınımda olduğundan ben bu yılda pekala gidelim dedim 2 aylık bebeğim olmasına rağmen... fakat son zamanlarda o kadar çok saçma sapan davrandıkii zaten zarzor gidecektm hiiç gitmek isteemz oldum...bir yolunu bulup gitmek istemiyorumm şimdilik aileler sorunlarımızı bilsin istemediğimden direk ben gelmiyorum diyemem çünkü herkes birlikte gitcez diye biliyor bir bahane bulmam gerek.. iş yerinden izni ayarlamadım son anda sıkıntı çıkardılar tek aklıma gelen bu sizce inanırlarmı he bide bu yalanı eşime de söylemelimiyim yoksa ona açıkça senden biraz uzak kalmaya ihtiyacım var şeklinde açıklasammı çok çelişkiliyim bunda

Sorunlarinizin ne oldugunu bilmiyorum ama evlilik demek beraberlik demektir.. Kimseye birsey belli etmeden gidin sorun olmasin iki hafta dedigin nedir ki bende yasiyorum her sene ayni sorunlari ayaklarim geri geri gidiyor ama hic bi zaman esime donupte of yine mi demedim..
gidin gelin biraz ayri kalmak istiyorsaniz esinize belirtin bunu bir iki haftakadar kendi ailenizde kalin...

ama illaki gitmicem diyosaniz esinizi alin karsiniza sakin bi sekilde boyle boyle dusunuyorum sende istersen ben gelmeyeyim ailene bi aciklama bulalim biraz kafa dinleyeyim diyebilirsiniz ama cok hassas bir konu sakinliginizi koruyarak soyleyin karsi cikarsa bi sekilde orta yolu bulun

Mesele oraya gitmek degil biraz deger verildiğini görsem 2 ayda kalirim disimi sıkıp gerçekten uzaklaşma ihtiyacim var dediginz gibi yapsam kendi ailem problemlerimz oldugunu anlayıp sorgulama çabasına girerler bunuda istemiyorum yorum için teşekkürler

Bunu istemiyorsanız demek ki boşanma düşünceniz yok.

Uzaklaşma , yalnız kalma işini bayramdan sonra yapmanızı öneririm. Bu iki hafta için yalan atmanız işleri çıkmaza sokabilir.
Herkes inanma da eşiniz bunu bir şekilde öğrenebilir.

değer verilmiyorsa ne diye gidiyorsunuz ben olsam direk söylerdim bunu eşime ben böyle biriyim sizin tutumunuz nasıl bilemem eşinizin neye nasıl tepki vereceğini siz bilirsiniz hayırlısı olsun.

Bence git. Madem cocugun da var zaten zamanin onunla ilgilenmekle gecer. 15 gun cok uzun ama. Keske bir hafta on gun falan ayarlasaydiniz.

Bence açıkça eşine söyle
En azından oda bu konularda algılarını açar
Farkındalık kazanır belki

Gitmek istemediğini eşine söyle açıkça geri kalan kimseye de hiç bi açıklama yapmak zorunda değilsin. Niye zorlaştırılır böyle durumlar hiç anlamıyorum. Yalan söylemeye ihtiyacın yok

Bence bunu başka bi yere gitsen hakli olabilirsin biri aileden başka herseyde okey itiraz et istemiyosan gitme ama söz konusu ailesi olunca senin bir yaptigini o bin olarak algilicak hakliysanda haksiz duruma duseceksin ailesini istemiyo gibi algilanacaksin bence kendini zorla ve git annesinede soylersin anne sizinle alakali değil uzerinize alinmayin x le küçük bi sorunumuz var canim skkn gibi iletişimimiz iyiyse tabi

Bu izni aile olarak basbasa gecirmek istediginizi soyleyin. Baskalari olmadan. Bebeginizle beraber ucunuz basbasa uc gun de olsa kisa bir tatil yapin. Kisa tatil belki bu evlilik icin iyi gelebilir.

2 senede nede çabuk tükenmişsiniz böyle evlilikler böyle olmamalı yazık bekarken bi evlerinsem diye can atanlar, senesi geçmeden nasıl boşasam diye düşünüyorlar gerçekten şimdiki evlilikler hepsimi böyle? Evlilik sorumluluk ister zorlukları olursada aşılmak ister ...zoru görünce oldu ana baba evine kaç oldu onlarda kimbilir ne türlü engebelli yollardan geçmiş bu zamana düşe kalka gelmişler örnek alın onlardan ve güzel geçinin eşinizle ...

Bence esiniz bundan hoslanmayacak ve aranizda sorun okacak.sonucta onun ailesi de belki torunlarini ozlemistir gelmenizi isterler,esiniz de arada kalir ve sizi anlayip sorunlarinizi cozmek yerine sizinle tartismaya girer.bence gidin gelin sonra bakin caresine

Aynen öyle oluyor maalesef..
Bilmiyorum evlimisinzz eşinizin 2 lafindan biri yalan olsa size değer vermedigini hissetseniz evi ile ilgili sorumluluklarini umursamasa son damlaniza kadar tukebdignizi hissetseniz yinede oylemi dusunurdunuz...

Bende oyle dusunuyorum haklsiniz ama gidip geldikten sonra uzaklaşma ihtimalimz yok biraz ayri kalsak bi umut biseyler değişir diye istiyorum

Bu konuyu okuyan KK uyeleri kör oldu!
Keske alt cizgi yapmasaydiniz, zorlandim okurken,
Konuya gelince, esinize yalan soylemeyin ama senden uzak kalmak istiyorum da demeyin, esinize ben bu bayram gitmek istemiyorum, seninle surekli didisiyoruz, ailen anlarsa onlar da uzulur, hem bebegim kucuk vs gibi bahaneler sunabilirsiniz, diger turlusu aranizi daha da acabilir

Ona yalan buna yalan ile olacak iş değil bu.
Hele ki eşinize asla yalan söylemeyin, evliliğin etiğine uymayan birşey!

Eşinizi karşınıza alarak "ne istiyorsanız" altını çiziyorum, sizin içinizden geçen ne ise onu oturup konuşun. Eğer kabul etmezse, farklı ortak bir nokta bulmaya çalışarak karar verin. Hemen kestirip atmayın ve bunları sakince halledin aranızda.

Problemler hep olacaktır, oluyorda, ama ne kavga çözüm ne de küslükler.
İletişim en önemlisi.
Yoksa problemleriniz hep çözümsüz kalır.

Uzak kalmak istediğimi neden söyleme dediniz merak ettim açıkça konuşmak niyetindeyimde

Uzak kalmak istediğimi neden söyleme dediniz merak ettim açıkça konuşmak niyetindeyimde
Erkekler fazla egoisttir, egosuna dokunur, bir de ayri kaldiginiz surede cozum aramak yerine kafasinda kurar cunku her zaman hatali taraf sizsinizdir!. bence bayramda ailesinin yanina gidin, biraz idare edin, diger yontemler daha da kiziştirir ortaligi, yalniz kalmak istediginizi biliyorum ama bunu erkekler yanlis yorumlar genelde

ay bunlari okuyorum demekki bizde sorun var diyorum
bizim gelin (henuz yeni 4aylik) bize gelir annem biyandan ben bi yandan hizmet hormet yabanci hissetmesin diye hep ona konusuruz soz hakki veririz hep biz mesaj atariz nslsin napiyosun diye (kendisi evde yaptigi hic bise yok disardan okuyo) biz msj atmasak kendisi bi kez yazmaz isi dusmedigi surece
soguk davranir falan ... bende gelin oldum!! boyle muamele gorsem kocam dunyanin kotusu olsa onun ailesini bas taci ederdim ama hanima begendiremiyoruz biseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…