akıntı, acı, ağrıı neler oluyorrr:(((

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
merhaba konuyu burada açmak istedim belki taşınır ama burada daha çok cevap bulabileceğime inanıyorum.

ben yeni evliyim bir kaç aylık ve cinsel ilişki sırasında çok acı çekiyorum. doktora gittim rahim ağzın kızarık görünüyor ama yeni evlilerde bu olur normal bir sorun yok dedi ama hiç geçmiyor. kendimi kasmıyorum ve kayganlaştırıcı kullanıyorum yine de acıyor özellikle ilk başlarda. hatta kayganlaştırıcı olmadan imkansızzz ön s... 'de yapıyoruz ama aynı..o_O. böyle çok acıyıp da sonra geçen oldu mu hep böyle olacağını düşünmek istemiyorum:110: ayrıca acının yanında ağrı da var kasıklarımda çok ilginç eşim girdiğinde karnım hatta anüsüm patlayacakmış gibi hissediyorum anlatması çok zor ama başka hangi kelimeler kullanacağımı bilemedim:oops:

ayrıca ilişki sırasında beyaz kokusuz bir akıntı geliyor ama şeffaf değil. diğer zamanlarda akıntım yok sadece ilişki sırasında geliyor bu. normal mi?
evlendiğimden hiç bir şey anlamadım henüz zevk şöyle dursun acıdan başka bir şey yok :KK1: hiç böyle tahmin etmemiştim ne olur geçecek diyin geceler kabus gibi yardımcı olursanız çok sevinirimm

o ağrılar geçer en az 6 ay sürebiliyor devam ederse kasılmalarınız var demektir tedavisini görürsünüz..o gördüğünüz sıvılardan da korkmayın olur öyle şeyler ,çok yeni evlisin sanırım:-)

Bende ilk iki ay cok agri cekmistim sonra geciyor uzun sure ara verme sogukluk olusmasin esinle paylas biraz daha nazik olsun gecici bi durum akintida cok normal

Eger yanma da oluyosa enfeksiyon da olabilir idrar yolu enfeksiyonu da iliskide aci agri yapar bi idrar testi yaptirabilirsiin ve maydonoz kaynatip icebilirsin o sokturur varsa enfeksiyon

Ilk aylar oncelik.zevk degil alistirma olmali zaten bir sure sonra zevk almaya baslarsin canim on sevismeyi olabildigince uzun tutun ve kontrol sende olsun.

Eger yanma da oluyosa enfeksiyon da olabilir idrar yolu enfeksiyonu da iliskide aci agri yapar bi idrar testi yaptirabilirsiin ve maydonoz kaynatip icebilirsin o sokturur varsa enfeksiyon

idrar yolu enf. nedir bilmezdim eskiden ama evlendiğim ilk aydan beri var antibiyotik kullandım azaldı ama hala hafif sızlıyor müzminleşti sanırım.

Bende ilk iki ay cok agri cekmistim sonra geciyor uzun sure ara verme sogukluk olusmasin esinle paylas biraz daha nazik olsun gecici bi durum akintida cok normal
nazik zaten aslında, üzülüyor kendi sebep oluyor gibi düşünüyor ben de iki kat üzülüyorum

idrar yolu enf. nedir bilmezdim eskiden ama evlendiğim ilk aydan beri var antibiyotik kullandım azaldı ama hala hafif sızlıyor müzminleşti sanırım.
aktif cinsel hayata geçenlerde enfeksiyon çok sık görülüyor...maydonoz kaynatıp içebilirsin ya da daha etkili yöntemler vrmış sütle maydonozu kaynatıp buharına oturmak..civanperçemi kaynatıp buharına oturmak (çömelmek) gibi...en aızndan bir iltihap varsa temizler atar..haplara ilaçlara lüzum kalmaz.

1,5 senelik evliyim hala kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum. Vajinamın dar olduğunu söyledi doktor. Her ilişkide ilk günkü acı adeta. Tabii sonradan açılıyor ama ben de çok yaşadım canım. Sadece kendini sıkmamaya çalış en iyi o zaman açılır. Akıntıyla ilgili bende kesinlikle maydonoz suyunu öneriyorum. Çok iyi geliyor

1,5 senelik evliyim hala kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum. Vajinamın dar olduğunu söyledi doktor. Her ilişkide ilk günkü acı adeta. Tabii sonradan açılıyor ama ben de çok yaşadım canım. Sadece kendini sıkmamaya çalış en iyi o zaman açılır. Akıntıyla ilgili bende kesinlikle maydonoz suyunu öneriyorum. Çok iyi geliyor

1.5 sene mi:KK61: geçmiş olsun inşallah geçer bilemedim benim ki de öyle olursa dayanamıyorum :KK42:

Canım ben o ağrıyı 5 yıl cektim
bır suru kadın doğum Uzmanına gittim
olmadı en son psikiyatristve cinsel terapistten destek aldım
gecti
istanbuldaysan mesaj at bana ben sana cok basarili uzman soyleyim

X