Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öff atmayın şunları ya iğrençKızlar 4 aydır bebek istiyorum dün beyaz yapışkan akıntım oldu bugün de bu hamilelik olabilir mi yaşayan var mi .sanki renk pembemsi
Doğururken daha beterlerini yaşıyorsun neyi iğrenç acaba yeni kullanmaya başladım zaten bilgin yoksa duyar kasmaöff atmayın şunları ya iğrenç![]()
İki hafta var yumurtlama mı acababen hamile olduğumu artan akıntıdan farkettim iç çamaşırım ıslanıyordu bayağı. ama renksiz şeffaf bir akıntıydı. günde 2 defa iç çamaşırı değiştiriyordum . kaç gün var adet tarihinize
allah allahDoğururken daha beterlerini yaşıyorsun neyi iğrenç acaba yeni kullanmaya başladım zaten bilgin yoksa duyar kasma
Onu sen koy konuşma şekline bakılırsa başka taraflarını da koyuyorsunallah allahbokunuzu da koyun herkes yapıyo malum..
Yasak kardeşim yasak. biz senin kanlı akıntını görmek zorunda mıyız?Doğururken daha beterlerini yaşıyorsun neyi iğrenç acaba yeni kullanmaya başladım zaten bilgin yoksa duyar kasma
Ne kanından bahsediyorsun beYasak kardeşim yasak. biz senin kanlı akıntını görmek zorunda mıyız?
Konuşma tarzını da düzelt ahirda yaşıyorsun galibaYasak kardeşim yasak. biz senin kanlı akıntını görmek zorunda mıyız?
Foto mu var dı şuan yok daYasak kardeşim yasak. biz senin kanlı akıntını görmek zorunda mıyız?
Evet vardı . uygulamaya yeni dahil oldm diyorumFoto mu var dı şuan yok da
Çoğu insan da senin evde kaybolan eşarbını Ve kayınvalide sorunlarını merak etmiyordur.farkindasindir umarım .atlamak için yorum yapma o yüzden kendi paylaşımnla ilgilenYasak kardeşim yasak. biz senin kanlı akıntını görmek zorunda mıyız?
Kaldırdı vardı.Foto mu var dı şuan yok da
heyecanlı süreçler geçiriyorsunuz anlıyorum ama inanın kimsenin akıntısını vs görmek hoş olmuyorEvet vardı . uygulamaya yeni dahil oldm diyorum
fakat öyle kötü birşey yoktu öyle bseyi zaten ben yüklemem .ama uzatmayı seviyor galiba
iyi ki görmedim o zamanKaldırdı vardı.
Üslubu yanlış olsa da kaldırdım zaten bende .kendi paylasimlariyla ilgilenmesini söyledim uygulamaya geçti galiba .destek olur musunuz yazdım köstek değil.insanlara insancıl yaklaşmayı öğrenmek lazım artık kadına düşman olmayı unutmalı.ozellikle kadınlar.her neyseheyecanlı süreçler geçiriyorsunuz anlıyorum ama inanın kimsenin akıntısını vs görmek hoş olmuyor
iyi ki görmedim o a
Gelişin gibi gidişin de hızı olarakAbart istersnsen bı çay çekirdek alıp kapı önüne otursana burada boşa vakit geçiriyorsun. Hem bak ben kaynana problemleriyle ilgilenmem
![]()