Gebeliğe Hazırlık Akıntı genelik işareti mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Selam kızlar ,
Bat 2 şubattı 4 gün geçti yoğun beyaz akıntım var 4-5 gündür süren karın ve kasık ağrım var regl olcak mışım gibi. Bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı???

Selam kızlar ,
Bat 2 şubattı 4 gün geçti yoğun beyaz akıntım var 4-5 gündür süren karın ve kasık ağrım var regl olcak mışım gibi. Bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı???
Evet olabilirsiniz kan testi yaptırın bence

Bir gebenin günlüğü ebru hanıma sordum 1 hafta bekle geçsin dedi 2 gün daha bekleyim dedim
Aa bende ebru hanımla görüştüm onun testleriyle ovulasyon denedim bekliyorum şuan hakkımızda hayırlısı olsun

Selam kızlar ,
Benim aynen öyle olmuştu. Yerinizde olsam erken gebelik testlerinden alır yaparım. Normal testlerden daha erken sonuç veriyorlar, güvenilir olur

Bende akıntı var beyaz sulu ayıptır söylemesi 4-5 gündür regl sancısı var sanki karnımda baskı hissi var
Evet olabiliyor kişiden kişiye değişiyor belirtiler aslında. Bende akıntı sonralardan başladı ama ilk başlayanda çok. İnşallah bebeğiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…