Evet olabilirsiniz kan testi yaptırın benceSelam kızlar ,
Bat 2 şubattı 4 gün geçti yoğun beyaz akıntım var 4-5 gündür süren karın ve kasık ağrım var regl olcak mışım gibi. Bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı???
Gününüz geçmiş test yapsanız testte çıkarSelam kızlar ,
Bat 2 şubattı 4 gün geçti yoğun beyaz akıntım var 4-5 gündür süren karın ve kasık ağrım var regl olcak mışım gibi. Bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı???
Bir gebenin günlüğü ebru hanıma sordum 1 hafta bekle geçsin dedi 2 gün daha bekleyim dedimGününüz geçmiş niçin test yapmıyorsunuz.
İnşallaaahEvet olabilirsiniz kan testi yaptırın bence
Aa bende ebru hanımla görüştüm onun testleriyle ovulasyon denedim bekliyorum şuanBir gebenin günlüğü ebru hanıma sordum 1 hafta bekle geçsin dedi 2 gün daha bekleyim dedim
Aynen bende öyle canım ovulasyon testi yaptım 18 ocak yumurtlama 19 u çatlamayı gördüm inşşş onun etkisidirAa bende ebru hanımla görüştüm onun testleriyle ovulasyon denedim bekliyorum şuanhakkımızda hayırlısı olsun
Benim aynen öyle olmuştu. Yerinizde olsam erken gebelik testlerinden alır yaparım. Normal testlerden daha erken sonuç veriyorlar, güvenilir olurSelam kızlar ,
Burdan ki danışayım dedim pazartesi direk kan vercemGününüz geçmiş test yapsanız testte çıkar
Akıntım yoktu sadece regl olacak gibi olmuştum bendeİnşallaaahsi hamiş misiniz? Yaşadınız mı böyle şeyler acaba?
Siz hamile miydiniz bu belirtiler sonucu?Benim aynen öyle olmuştu. Yerinizde olsam erken gebelik testlerinden alır yaparım. Normal testlerden daha erken sonuç veriyorlar, güvenilir olur
Benim de 23 yumurtlama 24 çatlama. İnşallah birlikte öğrenirizAynen bende öyle canım ovulasyon testi yaptım 18 ocak yumurtlama 19 u çatlamayı gördüm inşşş onun etkisidir
Bende akıntı var beyaz sulu ayıptır söylemesi 4-5 gündür regl sancısı var sanki karnımda baskı hissi varAkıntım yoktu sadece regl olacak gibi olmuştum bende
İnşallahhhh öğrenince yazalımBenim de 23 yumurtlama 24 çatlama. İnşallah birlikte öğreniriz
Evet hamileydim. Oğlum 11 yaşında şu anSiz hamile miydiniz bu belirtiler sonucu?
Maşallah allah hayırlı ömürler versinEvet hamileydim. Oğlum 11 yaşında şu an
Evet olabiliyor kişiden kişiye değişiyor belirtiler aslında. Bende akıntı sonralardan başladı ama ilk başlayanda çok. İnşallah bebeğiniz sizinledirBende akıntı var beyaz sulu ayıptır söylemesi 4-5 gündür regl sancısı var sanki karnımda baskı hissi var
İnşallah canımEvet olabiliyor kişiden kişiye değişiyor belirtiler aslında. Bende akıntı sonralardan başladı ama ilk başlayanda çok. İnşallah bebeğiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?