Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yap bence cıkarKızlar normalden fazla akıntım oldu kokulu vs değil bazen beyaz renkli bazen su gibi şeffaf akıntı bugünde regl günüm daha olmadım şeffaf akıntım var su gibi bebek bekliyoruz sormak istedim
Ya açıkçası hem çekiniyorum hem korkuyorum negatif görmekten 2 defa test yaptıktan 1-2 saat sonra regl oldum 1 hafta beklemek istiyorum olmazsam tabitest yap bence cıkar
Reglimin gecikmesinin 3. Günü 1 haftayı doldurup test yapıcam bekliyorumSon durumum nedir canım
Evet 2 defa başıma gelince korkuyorum artık kanaman olduysa nasıl testin pozitif çıktı onu anlamadımİnanir misiniz bende test yaptim pozitif cikti hemen kan vermeye gittim sonuc beklerken kanamam geldi o kadar yikici bi durum ki ben de sizin gibi testlerden uzak durmaya calisiyorum travma oldu
Bir şey dicem benim de adetim 6 gün var ve şeffaf akıntım var. Progesterona bakıldı 2 gün önce, bu ay yumurtlamışım. öyle dendi. Yani yumurtlama akıntısı değil bu. Ben de meraktayım.Kızlar normalden fazla akıntım oldu kokulu vs değil bazen beyaz renkli bazen su gibi şeffaf akıntı bugünde regl günüm daha olmadım şeffaf akıntım var su gibi bebek bekliyoruz sormak istedim
İnşallah istediğin sonucu alırsınBir şey dicem benim de adetim 6 gün var ve şeffaf akıntım var. Progesterona bakıldı 2 gün önce, bu ay yumurtlamışım. öyle dendi. Yani yumurtlama akıntısı değil bu. Ben de meraktayım.
İnşallah sen de :)İnşallah istediğin sonucu alırsın
Ben test yaptım 15 20 dakika önce 3 gün gecikme ile hafif silik çizgi çıktı umarım doğrudurİnşallah sen de :)
yaa testi paylaşsana bakayımBen test yaptım 15 20 dakika önce 3 gün gecikme ile hafif silik çizgi çıktı umarım doğrudur
Çok silik ya emin olamadımyaa testi paylaşsana bakayım
Ya hayırlı olsun eğer 5 dk içinde çıktıysa varrrrÇok silik ya emin olamadım
6-7 dakika içinde iyice belirdi 10 dakikada tam belli oldu teşekkür ederimYa hayırlı olsun eğer 5 dk içinde çıktıysa varrrr
Kan verecek misin bugünn? ben heyecan yaptım resmen :)6-7 dakika içinde iyice belirdi 10 dakikada tam belli oldu teşekkür ederim
Eşime sürpriz yapmak istiyorum açıkçası oda evde test almaya zor bela gitti kan vermeye pazartesi gidebilirim anca inşallah sende yaşarsın aşkım benim bende çok bekledim anlıyorum seniKan verecek misin bugünn? ben heyecan yaptım resmen :)
Yaa teşekkür ederim. 5,6 güne belli olur inşallah vardır.Eşime sürpriz yapmak istiyorum açıkçası oda evde test almaya zor bela gitti kan vermeye pazartesi gidebilirim anca inşallah sende yaşarsın aşkım benim bende çok bekledim anlıyorum seni