• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı için purinol içsem, gebeliği riske ata rmı?

yankiegit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
143
0
96
Diğer
merhaba doktor hanım ve okuyucu arkadaşlar.sorum doktor hanıma.
son 3 aydır, adet sonrası 1 hafta ve ilişkiden 1 gün sonra k.rengi akıntı veya çok hafif pembe kan geliyor.doktora gittim ve bu normal dedi,tırnak kanaması gibi birşey düşünmemi söyledi.kalanlar atılıyorumuş.rahim içi tertemiz ve taze dedi.neyse,sanırım gebelik istediğimden adetlerimde de gecikme oldu.bu ay 10 gün gecikti.ve yıllardır şaşmayan 7 günden 1 gün önce bitti.gebelik istediğimden 9. gün ve sonrası gün aşırı birliktelik oluyor.(adetlerim düzensiz diye) ama bende yine aynı şikayetler var ip gibi kan olan sümüksü akıntı ve 1 gün de tırnak yüzü kadar k.rengi-pembemsi akıntı oldu.ben yine korktum.ikide bir doktora gitmek istemiyorum.inanın paranoyak gibi görünmekten de nefret ediyorum. bi yorum yaparsanız.sevinirim.ayrıca bebek istiyorum diye ilaçta kullanmak istemiyorum.son sorum şu.purinol içsem şikayetlerime iyi gelir mi,gebeliği rsike atarmı.vaktini aldım üzgünüm.ilgilenirseniz çok sevinirim...

merhaba doktor hanım ve okuyucu arkadaşlar.sorum doktor hanıma.
son 3 aydır, adet sonrası 1 hafta ve ilişkiden 1 gün sonra k.rengi akıntı veya çok hafif pembe kan geliyor.doktora gittim ve bu normal dedi,tırnak kanaması gibi birşey düşünmemi söyledi.kalanlar atılıyorumuş.rahim içi tertemiz ve taze dedi.neyse,sanırım gebelik istediğimden adetlerimde de gecikme oldu.bu ay 10 gün gecikti.ve yıllardır şaşmayan 7 günden 1 gün önce bitti.gebelik istediğimden 9. gün ve sonrası gün aşırı birliktelik oluyor.(adetlerim düzensiz diye) ama bende yine aynı şikayetler var ip gibi kan olan sümüksü akıntı ve 1 gün de tırnak yüzü kadar k.rengi-pembemsi akıntı oldu.ben yine korktum.ikide bir doktora gitmek istemiyorum.inanın paranoyak gibi görünmekten de nefret ediyorum. bi yorum yaparsanız.sevinirim.ayrıca bebek istiyorum diye ilaçta kullanmak istemiyorum.son sorum şu.purinol içsem şikayetlerime iyi gelir mi,gebeliği rsike atarmı.vaktini aldım üzgünüm.ilgilenirseniz çok sevinirim...

merhaba son sorudan başlayalım prünol idrar yolları için kullanılır durumunuzun tedavisi ile bir alakası yoktur. madem çocuk da istiyorsunuz prolaktin ve tiroid hormonlarınızı bir kontrol ettirin böyle şikayetlere yol açabilir ve gebelik ihtimalini de azaltabilir. duphaston adlı ilaç hem gebeliğinizi engellemez ve zarar vermez hem de bu lekelenmelerinizi sonlandırabilir. adetinizin ilk gününden itibaren 16 gün sayıp bu ilaca sabah akşam yutarak başlayın 10 gün kullanın. her ay bu uygulamayı yapabilirsiniz. ya da elbette yeniden doktora muayene olun ki ideali budur. sevgiler, bol şans.

Back
X