Akıntı ile ilgili

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
34
Merhaba ayın 30 unda beyaz akıntı gördüm çok az adetim duzenlidir ortalarda şeffaf uzayan akıntı gördüm o günleri değerlendirdim dün ilk defa çok yoğun beyaz akıntı gördüm koku yok ağrı yok adete 11 gün var bu kadar erken belirti verir mi önceki düşük olan gebeliğim de 1 hafta önce öğrenmiştim kanda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Merhaba ayın 30 unda beyaz akıntı gördüm çok az adetim duzenlidir ortalarda şeffaf uzayan akıntı gördüm o günleri değerlendirdim dün ilk defa çok yoğun beyaz akıntı gördüm koku yok ağrı yok adete 11 gün var bu kadar erken belirti verir mi önceki düşük olan gebeliğim de 1 hafta önce öğrenmiştim kanda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Bugün bende aynı durumu yaşadım ovulasyon testi kullandım ve teste göre 4 eylül de yumurtam çatladı ama şimdi yani reglime 11 gün kalan ovulasyon zamanında yaşadığım akıntıya benzer bir akıntım var kasıklarda regl olacakmışım gibi ağrı var sebebini anladım ayda 2 defa yumurtluyor olabilir miyim öyle bir şey var mı ya da gebeysem bu kadar erken belirtiler olur mu

Siz kanda baktırdınız mı bu arada düşükle sonuçlanan gebeliğiniz için çok üzüldüm rabbim tez vakitte kucağınıza sağlıklı evlat almayı nasip etsin

Siz kanda baktırdınız mı bu arada düşükle sonuçlanan gebeliğiniz için çok üzüldüm rabbim tez vakitte kucağınıza sağlıklı evlat almayı nasip etsin
Henüz erken canım 8 gün var yaptırmadım o yüzden 5 gün kala erken gebelik testi yapicam galiba

Henüz erken canım 8 gün var yaptırmadım o yüzden 5 gün kala erken gebelik testi yapicam galiba
Benim 10 gün var sabırsızlanıyorum inşallah pozitifi görürsünüz başka belirtiniz var mı benim acayip midem bulanıyor bide canım çok tatlı istiyor

Benim 10 gün var sabırsızlanıyorum inşallah pozitifi görürsünüz başka belirtiniz var mı benim acayip midem bulanıyor bide canım çok tatlı istiyor
Sende inşallah pozitifi görürsün canım belirtiler var goguslerimde ağrıyor belim çatlıyor ara ara kasık ağrım dünde mide bulantısı oldu ama psikolojik te oluyor o yüzden sanmıyorum kaç aydır deniyoruz çünkü olmadı hayırlısı her şeyin

Bizde öyle kaç aydır deniyoruz bir şey olmadı ben 2 ay önce bütün belirtileri göstermiştim midem bulanmıştı vs meğer hepsi psikolojikmiş ama bu ay öyle olmayabilir iyi düşünelim iyi olsun 💕

Back
X