Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

Merhaba tabıkıde . Oncelıkle yumurtlama gununuzu ovulasyon testi ile takıp edıyor musunuz ? Eğer takıp edıyorsanız yumurtalarımızın catladıgı günün bır gun sonrasından itibaren dpo 1 -2-3 dıye adet tarihimize kadar sayıyoruz. Bizim için dpo tarihi neden önemli dersek, mesela ben dpo 4 deyım hıc bır belırtı olmaz olamaz depo 10 dan ıtıbaren düşük de olsa testte çıkma ıhtımalı var genellıkle yumurtlama gününden 12.14 gün aralığında daha net çıkıyor yanı yumurtlama dan 12 - 14 gün sonra
Anladımmm yumurtlama tarihini net bilenler kullanıyor bu terimi :) ovülasyon takibi yapıyordum ancak döngülerim baya uzun olduğundan takip edemedim. dün doktor 4-5 gün önce en fazla bir hafta önce çatlamış yumurtan dedi. Bakalım bekliyoruz adet mi olacak gebelik mi☺

Teşekkür ederim nette de çok araştırdım ama bulamamıştım:)
Yabancı terim olduğu için bulamamışsındır. Dpo (Days Past Ovulation) yani "Yumurtlamadan sonraki geçen günler" anlamında İngilizce.

Atıyorum 17 Ağustos yumurtlama günüm, bugün 23 Ağustos 6. Dpo yani 6 gün geçti demek. Bizce en anlaşılır şekil yumurtlamadan sonra 6.gün demek.

Yabancı terim olduğu için bulamamışsındır. Dpo (Days Past Ovulation) yani "Yumurtlamadan sonraki geçen günler" anlamında İngilizce.

Atıyorum 17 Ağustos yumurtlama günüm bugün 6. Dpo yani 6 gün geçti demek. Bizce en anlaşılır şekil yumurtlamanın 6.günü demek.

Atıyorum 17 Ağustos yumurtlama günüm, bugün 23 Ağustos 6. Dpo yani 6 gün geçti demek. Bizce en anlaşılır şekil yumurtlamadan sonra 6.günü demek.
Teşekkürler:)

Kızlar merhaba diğer hesabım askıya alındı (ygmurgokcem) burdan yazsam yardımcı olur musunuz 🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba diğer hesabım askıya alındı (ygmurgokcem) burdan yazsam yardımcı olur musunuz 🤦🏻‍♀️
Canım ceza almışsin sanırım değil mi? İkinci bir hesapla girmek yasak diye biliyorum. Sanırım bu sebebden ceza aldın.

Bence ikisinden birini seç yetkiliye haber ver birini kapatsın hangisi ile devam etmek istiyorsan o kalsın.

Mune Mune abla yardımcı olur sana

Canım ceza almışsin sanırım değil mi? İkinci bir hesapla girmek yasak diye biliyorum. Sanırım bu sebebden ceza aldın.

Bence ikisinden birini seç yetkiliye haber ver birini kapatsın hangisi ile devam etmek istiyorsan o kalsın.

Mune Mune abla yardımcı olur sana
2 Eylül'de açılacak diye bildirim geldi ama açılır mı bilmiyorum teşekkür ederim

Anladımmm yumurtlama tarihini net bilenler kullanıyor bu terimi :) ovülasyon takibi yapıyordum ancak döngülerim baya uzun olduğundan takip edemedim. dün doktor 4-5 gün önce en fazla bir hafta önce çatlamış yumurtan dedi. Bakalım bekliyoruz adet mi olacak gebelik mi☺
İnsallah gebelik olur canım . Umarım hepımızın yüzü güler 🌸 ne kadar sürede adet oluyorsun ?. Benım 5 gun adet sürüyor sonra 21 gun olmuyor 22. Gun mutlaka adetım bazen de 21. Gun . Onun harıcınde hıc şaşmaz

İnsallah gebelik olur canım . Umarım hepımızın yüzü güler 🌸 ne kadar sürede adet oluyorsun ?. Benım 5 gun adet sürüyor sonra 21 gun olmuyor 22. Gun mutlaka adetım bazen de 21. Gun . Onun harıcınde hıc şaşmaz
30, 35, 38 günde bir oluyor , kimyasal gebelik sonrası 28.gün oldu mesela, çok düzensiz döngüm gerçekten. Yaşım dolayısıyla bir an evvel olsun istiyorum ve çok stresli bir süreçmiş gerçekten. Bir oğlum var istediğimiz ilk döngüde oldu rabbime şükür. Beklemedeyim öyle bakalım ne olacak

Back
X