• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı konusunda hamileler yardım edebilir mi :)

Cekhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
638
271
53
41
Kızlar merhaba
Bu ay bende garip bi haller var :) umutlanmak istemiyorum desem de tabikide umutlanıyorum..
Öncelikle şunu belirteyim; geçen hafta ptesiden beri nezle gibiyim ama çok ağır bi durumum yok.. Yani bir çok şeyi ona bağlıyorum/bağlamaya çalışıyorum sonra üzülmemek için.. Ama işte içim içimi yiyor..

Son bir haftadır,
Ağzımda ciddi kuruluk var(nezleden olabilir)
Ağzımın tadı hiç yok(tuzu basıyorum herşeye)
Ara ara bel ağrım var
Ara ara kasık ağrım var
Sürekli göğüs ağrım var
Sürekli uyku hali/halsizlik var(nezleden olabilir)
Ve beni asıl düşündüren şey akıntı..
Normalde de akıntım olur ama zaten yumurtlama dönemi akıntısını biliyorum.. Adet olmadan bir hafta önce de biraz akıntım olur.. Ama yumurtlama ve adet öncesi zamanda akıntım olmaz benim.. Bir haftadır sürekli akıntım var.. Beyaz/şeffaf ve su gibi.. Bazen çok geliyor(hissediyorum) bazende çamaşırda ufak bir leke oluyor öyle anlıyorum.. Ama sürekli geliyor.. Bu bir belirti olabilir mi?

Adet tarihim 17 Kasım..

Ne düşünsem ne yapsam bilemedim..

Ayni seyleri bende yasamistim senin gibi grip falan cok hastalanmistim. Ustune 15 tane pensilin igne olmustum. Akintim coktu. Adet sancisi gibiydi aaama adet ollmamistim. Kasik agrilari bel agrilari neler neler :) adetime 2 gun kala test yaptim ve hamileydim :) umarim seninde oyledir cnm Allah gonlune gore versin

Ayni seyleri bende yasamistim senin gibi grip falan cok hastalanmistim. Ustune 15 tane pensilin igne olmustum. Akintim coktu. Adet sancisi gibiydi aaama adet ollmamistim. Kasik agrilari bel agrilari neler neler :) adetime 2 gun kala test yaptim ve hamileydim :) umarim seninde oyledir cnm Allah gonlune gore versin

Bende ilaç kullanmaya korkuyorum.. Bitki çayı bile içmiyorum ya hamileysem diye :)
Ay inşallah bende hamileyimdir :))
Adetime de daha var aslında yani acaba bu kadar erken belirti olabilir mi? O da kafamı kurcalıyo.. Ama akıntıda psikolojik olmaz herhalde yani :))
Bir de ben ekim ayında geç yumurtlamıştım mesela.. Bu ay da erken yumurtladım gibi geliyor bana.. Belki o yüzden bu kadar erken belirti yaşıyor olabilirim diye de düşünüyorum.. Ama işte şu adet günüm gelmeden bu sorularıma asla bir cevap bulamıycam :(((

Soyledigin belirtiler hamilelik icin uygun ama adet tarihine gore oldukca fazlasiyla erken belirtiler 17kasim daha fazla 10 gun var dolayisiyla yumurtladiysan ve yumurta dollendiyse bile henuz rahmine yerlesmedi bile dollendikten 10 gun sonra min yerlesir dolayisiyla yerlesmemis bi gebeligin belirtisini yasiyo olamazsin ya da dedigin gb erken yumurtladin ama onun icn bile henuz bu kadar belirti icn erken. Bana erken degil aksine gec yumurtluosun gb geldi cnk bu saydiklarin yumurtlama doneminde de yasayacagin belirtiler ve nezle olmanda bazi seyleri daha farkli hissetmene sebep oluo olabilir. Benim tavsiyem bu donemleri yararli bi sekilde degerlendirmen olur

Aslında bende senin gibi düşünüyorum erken diye.. Ama ben heray aynı tarihte regl olurum.. Yani geçen ay da 17sinde oldum ve 24'ünde bitmişti.. Ve ertesi gün yumurtlama akıntım oldu ve o gün de birlikte olduk eşimle..
Yani eğer o gün hamile kaldıysam, ki bana öyle gibi geliyor,10 gün geçmiş oluyor.. Ama yinede erken..
Ama şuan ki akıntım yumurtlama akıntısı değil.. Su gibi.. Diğer bütün herşey nezleden ya da psikolojik olabilir diye bende düşünüyorum.. Ama akıntı olunca kafam karıştı.. :(

Bende ilaç kullanmaya korkuyorum.. Bitki çayı bile içmiyorum ya hamileysem diye :)
Ay inşallah bende hamileyimdir :))
Adetime de daha var aslında yani acaba bu kadar erken belirti olabilir mi? O da kafamı kurcalıyo.. Ama akıntıda psikolojik olmaz herhalde yani :))
Bir de ben ekim ayında geç yumurtlamıştım mesela.. Bu ay da erken yumurtladım gibi geliyor bana.. Belki o yüzden bu kadar erken belirti yaşıyor olabilirim diye de düşünüyorum.. Ama işte şu adet günüm gelmeden bu sorularıma asla bir cevap bulamıycam :KK43:((
Insallah hamilesindir :)

Ben aldim cnm 1 yasina girdi bile darisi isteyen bekleyen tum herkese:)
Aaaa ne güzeell :)
Çok istiyorum ya inşallah biran önce olur bizimde :) Ağustostan beri deniyoruz.. Folikasit'te kullanıyorum ağustostan beri :)) inşallah tuttururuz biran önce :))

Cnm benim hesabima gore 14 kasim yumurtlama gunumdu benim sonrasinda cok hastalandm iste 29 kasimda hamile oldugumu ogrenmistim hemde idrar testiyle

Cnm benim hesabima gore 14 kasim yumurtlama gunumdu benim sonrasinda cok hastalandm iste 29 kasimda hamile oldugumu ogrenmistim hemde idrar testiyle
Ne güzel erkenden öğrenmişsin :) ben adet geçmeden test yapmaya cesaret edemem :)

Aslında bende senin gibi düşünüyorum erken diye.. Ama ben heray aynı tarihte regl olurum.. Yani geçen ay da 17sinde oldum ve 24'ünde bitmişti.. Ve ertesi gün yumurtlama akıntım oldu ve o gün de birlikte olduk eşimle..
Yani eğer o gün hamile kaldıysam, ki bana öyle gibi geliyor,10 gün geçmiş oluyor.. Ama yinede erken..
Ama şuan ki akıntım yumurtlama akıntısı değil.. Su gibi.. Diğer bütün herşey nezleden ya da psikolojik olabilir diye bende düşünüyorum.. Ama akıntı olunca kafam karıştı.. :KK43:
Simdi dedigin tarihte yumurtladiysan adet tarihinin 17 Kasım degil 8 yada 9 kasim olmaso gerekiyo cnk saglikli döngüsü olan kadinlarda yumurtladiktan tam 14 gun sonra adet baslar buna da luteal faz denir sende netten bakabilirsin. Bunu belkide belirti yasadigini soleyen her arkadasima yazdim burda cnk benim hamile kalmamda hesaplama yapmama yardimci olan en onemli tarih buydu cnk teste akinti durumuna vs bakmama gerek kalmadan yumurtlama gunumu buna gore belirleyebilmistim. Dolayısıyla sana gelecek olursak dediğin gb 25inde yumurtladiysan bgn adet gunundu ve olmadin ama soyledigin gb her ay 17sinde adet oluyosan 25inde yumurtlamis olman imkansiz anlatabildim mi? 17si adet gununse sen 3unde yumurtluyosun dolayisiyla 1 3 5 kasim senin en verimli degerlendirmen gereken surec oluyo. Kadinlarin dongulerinij 28den 35 gune kadar degismesinin sebebide bu zaten luteal fazdan kaynaklı hangi gun yumurtluyosa örneğin adet bitti 7 gun surdu 7 gun sonrada yumurtladi uzerine 14 gun say 28 gunde döngü baslar ama senin solediin tarihte sen yumurtladiysan eger adet dongunun 22 gun olmasi gerekioki soyledine gore oyle diil. Yani erken yumurtlasanda gec yumurtlasanda uzerine 14 gun say o gun senin adet gunun. Bu sebeple ya yumurtlama gununu yanlis hesapliosun yada belirtilerini cok erken hissediosun. Ama hakkinda hayirlisi olsun tabiki umarim gercekten cok erken yumurtlamissindir ve belirtilerinde yanilmiosundur

Ama şuan ki akıntım yumurtlama akıntısı değil.. Su gibi.. Diğer bütün herşey nezleden ya da psikolojik olabilir diye bende düşünüyorum.. Ama akıntı olunca kafam karıştı.. :KK43:
Bu arada moral bozucu biri gb gorunmek istemem bende bu kadar seyi bilmeden once adete 10 gun kala neler neler hissediodum ya bu da psikolojik olamaz vs die sonra adet olunca acaip husran yasiodum sonra bu luteal faz nedir ne zaman yumurtluorm adet gunum ne zaman baslio vs arastirip ogrendikce bilinclendim ve belirtileri ne zaman beklemem gerektini ogrendim ki ben hamile oldugumu ogrendigim ay hicbi belirtimm gercekten yoktu adet olcaima emindim bile 5 gun kala sipsilik bi cizgi inanmadim bile aman test yanlıştır die onemsememistim bile ama o ay hamileymisim ve inan butun hamilelik belirtilerim adetim 1.5 2 hafta gecince basladi. Dolayisiyla sende umutlanip uzulme die bunlari yazdim sana. Moral bozmak diil amacim sadece bosuna fazla umutlanmani engellemek

Bu arada moral bozucu biri gb gorunmek istemem bende bu kadar seyi bilmeden once adete 10 gun kala neler neler hissediodum ya bu da psikolojik olamaz vs die sonra adet olunca acaip husran yasiodum sonra bu luteal faz nedir ne zaman yumurtluorm adet gunum ne zaman baslio vs arastirip ogrendikce bilinclendim ve belirtileri ne zaman beklemem gerektini ogrendim ki ben hamile oldugumu ogrendigim ay hicbi belirtimm gercekten yoktu adet olcaima emindim bile 5 gun kala sipsilik bi cizgi inanmadim bile aman test yanlıştır die onemsememistim bile ama o ay hamileymisim ve inan butun hamilelik belirtilerim adetim 1.5 2 hafta gecince basladi. Dolayisiyla sende umutlanip uzulme die bunlari yazdim sana. Moral bozmak diil amacim sadece bosuna fazla umutlanmani engellemek

Canım açıklamaların için çok teşekkür ederim çünkü hiç hiç hiiiç bilmediğim şeyleri anlattın :) bunun için teşekkür ederim :)
O zaman herşey için gerçekten çok erkenmiş demek ki :) neyse napalım önümüzdeki maçlara kaldık desene :))
Önümüzdeki ay söylediğin 1-3-5'e kesinlikle dikkat edicem :)
Gerçi bu ay da tutturmuşum tarihi, 1'ini :) ama oldu mu bilmiyorum tabi :)

Canım açıklamaların için çok teşekkür ederim çünkü hiç hiç hiiiç bilmediğim şeyleri anlattın :) bunun için teşekkür ederim :)
O zaman herşey için gerçekten çok erkenmiş demek ki :) neyse napalım önümüzdeki maçlara kaldık desene :))
Önümüzdeki ay söylediğin 1-3-5'e kesinlikle dikkat edicem :)
Gerçi bu ay da tutturmuşum tarihi, 1'ini :) ama oldu mu bilmiyorum tabi :)
Rica ederim canim ben de bilmiyodum taki bebis istegi sarana dek :) belli olmaz belki tutmuştur daha gec değil bence degilse de adet gunlerini tuttuysan ozellikle son 3-6 ayin bu sekilde yaklasik adetinin ilk gununden itibaren kac gun sonra yumurtladigini hesaplayarak degerlendirebilirsin. Umarim en kisa zamanda sende kavusursun bebisine :anneadayı::KK200:

Rica ederim canim ben de bilmiyodum taki bebis istegi sarana dek :) belli olmaz belki tutmuştur daha gec değil bence degilse de adet gunlerini tuttuysan ozellikle son 3-6 ayin bu sekilde yaklasik adetinin ilk gununden itibaren kac gun sonra yumurtladigini hesaplayarak degerlendirebilirsin. Umarim en kisa zamanda sende kavusursun bebisine :anneadayı::KK200:
Evet hala umudum var belki de tutturduk bu sefer :)) çünkü senin yaptığın hesaba göre söylediğin tarihleri de değerlendirmişiz :)
Amin canım inşallah :)
Sende sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına alırsın inşallah meleğini :)

Back
X