Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu geceden itibaren reglime 8 gün var sarı akıntılarım çoğaldı ve küçük tuvaletimi yaparken ağrı hissediyorum sol kasıkta sizce bu belirti midir? Kistim vs yok cevaplarsanız çok sevinirim
Martta da hemen hemen aynı konuyu açmışsınız, aşağıda benzer konularda gördüm. Bence bu kadar stres yapmamaya çalışın, daha iyi olur sizin için. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
İnşallah 20 gündür folikasit kullanıyorum 8 aydırda istiyoruz regli gecikmelerim çok fazlaydı kist vs vardır diye doktora göründüm çok şükür yumurta sayım yeterliymiş ve kistim yokmuş başka bir doktora gittiğim zamanda aynısını dedi o sadece hormon testi istedi benden ama ben dayanamayıp tekrar değerlendirmek istedim inşallah bu sefer tutmuştur
Martta da hemen hemen aynı konuyu açmışsınız, aşağıda benzer konularda gördüm. Bence bu kadar stres yapmamaya çalışın, daha iyi olur sizin için. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin