Akıntı sarımsı

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.308
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Herkese merhaba öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻 bu geceden itibaren reglime 8 gün var sarı akıntılarım çoğaldı ve küçük tuvaletimi yaparken ağrı hissediyorum sol kasıkta sizce bu belirti midir? Kistim vs yok cevaplarsanız çok sevinirim 🤍

Martta da hemen hemen aynı konuyu açmışsınız, aşağıda benzer konularda gördüm. Bence bu kadar stres yapmamaya çalışın, daha iyi olur sizin için. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin 🌸🤲🏻

olabilir de olmayabilir de 🤷🏻‍♀️ İnşallah gebeliktendir 🌸
İnşallah 🤲🏻 20 gündür folikasit kullanıyorum 8 aydırda istiyoruz regli gecikmelerim çok fazlaydı kist vs vardır diye doktora göründüm çok şükür yumurta sayım yeterliymiş ve kistim yokmuş başka bir doktora gittiğim zamanda aynısını dedi o sadece hormon testi istedi benden ama ben dayanamayıp tekrar değerlendirmek istedim inşallah bu sefer tutmuştur 🙏🏻

Martta da hemen hemen aynı konuyu açmışsınız, aşağıda benzer konularda gördüm. Bence bu kadar stres yapmamaya çalışın, daha iyi olur sizin için. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin 🌸🤲🏻
Evet maalesef ama bu sefer sarı o zaman şeffafla beyazdı 😔 aslında stres yapmıyorum bu farklı olunca yazmak istedim

Evet maalesef ama bu sefer sarı o zaman şeffafla beyazdı 😔 aslında stres yapmıyorum bu farklı olunca yazmak istedim
Anlıyorum sizi, daha reglinize varmış. Sabırla bekleyin, inşallah vardır 🌸

Back
X