Akinti ve kasik agrisi

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
837
300
53
28
Ben yumurtamin büyüyüp catladigini akintilarim ve kasık ağrıma bağlıyorum dogrumu düşünüyorum bilgisi olan yazabilir mi yumurtlama doneminde giren kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın catladigina işaretmidir

Ben yumurtamin büyüyüp catladigini akintilarim ve kasık ağrıma bağlıyorum dogrumu düşünüyorum bilgisi olan yazabilir mi yumurtlama doneminde giren kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın catladigina işaretmidir
Doğru benimde öyle oluyor ama aşırı ağrıdığı zaman çatlamıyor yumurta çok fazla büyüdüğü için ağrı yapıyor sonra önemsiz kiste dönüşüp adetle beraber atılıyor çocuk mu düşünüyorsun kuzu sen

Yaa inşallah bir an önce Rabbim kucağını doldurur 🥹 benimde bir kızım var 6 yaşında ama 3 senedir çocuk istiyoruz olmuyor her ay heycanla bekliyorum ama olmuyor maalesef olsa bile düşük oluyor
Ikinci çocuklar niye olmuyor benimde 7 yaşında oğlum var benimde ikimci olmuyor:( her ay hayal kırıklığı oysa hemen olur sanmıştım

Ikinci çocuklar niye olmuyor benimde 7 yaşında oğlum var benimde ikimci olmuyor:KK43: her ay hayal kırıklığı oysa hemen olur sanmıştım
Yok canım benim oluyor ama düşük oluyo maalesef . Son düşükten sonra olmadı bi daha hamilelik doktorum kan sulandırıcı içtiğim için kesmemi istedi yumurtlamayı engelliyormuş fitil haf filan verdi bu ay deneyeceğim tekrardan sizde farklı doktorlara gidin en iyisini bulana kadar pes etmeyin 🫶🏻Olacak Allah’ın izniyle

Yok canım benim oluyor ama düşük oluyo maalesef . Son düşükten sonra olmadı bi daha hamilelik doktorum kan sulandırıcı içtiğim için kesmemi istedi yumurtlamayı engelliyormuş fitil haf filan verdi bu ay deneyeceğim tekrardan sizde farklı doktorlara gidin en iyisini bulana kadar pes etmeyin 🫶🏻Olacak Allah’ın izniyle
Bu ay başka doktora başladım prolaktin hormonu yuksek amh dusukdu benim ilaçlara başladık enfeksiyon ihtimali için fitil ve hap verdi takviyeli başladık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın oğlumun kardes sevgisi olsun çok istiyorum ama 6 ay oldu umurumda gidiyor bu kadar ilaca rağmen kalmayınca birde rahim filmi çekinmem bu ay bakalım her yolu deneyelim gerisi Rabbimdeb

Bu ay başka doktora başladım prolaktin hormonu yuksek amh dusukdu benim ilaçlara başladık enfeksiyon ihtimali için fitil ve hap verdi takviyeli başladık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın oğlumun kardes sevgisi olsun çok istiyorum ama 6 ay oldu umurumda gidiyor bu kadar ilaca rağmen kalmayınca birde rahim filmi çekinmem bu ay bakalım her yolu deneyelim gerisi Rabbimdeb
Bende başka bir doktorda tedavi olmak için gittim kan sulandırıcı yumurtlamayı kimisinde engelliyor kimisinde geciktiriyor dedi antibiyotik yazdı iki üç gün kullandım adete 3 gün kala mide bulantısı göğüs ağrısıyla şüphelendim test yaptım hamileymişim bilmiyordum hemen doktora gittim doktorda çok şaşırdı dedim antibiyotik verdiniz sorun olmaz hemen kestiysen hamilelerede veriyoruz dedi ama nasip kısmet inşallah sağlıklı olur bu gebeliğim kızım 7 yaşına giricek 2 düşük 1 kimyasal oldu 😞

Back
X