- 23 Mayıs 2019
- 662
- -37
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Açık açık belirtiniz enfeksiyon işte. Doktora gitsenize bu önemsenmeyecek bir durum değil. Uzman tarafından yapılan bir tedavi lazım.4-5 ay önce vajinamda yoğun koku problemi vardı. Tuvalete gitsem tuvalette o koku kalıyordu. Bulunduğum oda bile kokuyordu. Sonra annem durumu fark etti sirkeli su yapıp bana verdi 2-3 gün kullandım koku geçti.
Şimdi yine vajinamdan koku gelmeye başladı ve sarı renkli akıntım oldu sabah. Korkuyorum acaba bir hastalık mı kaptım? Daha önceki hastalığım geçmedi mi acaba onunla mı ilgili? Ama 4-5 aydır da hiç koku şikayetim yoktu sirke kullanınca kötü koku geçmişti.
Hangi bölüme gitmem gerekiyor?Açık açık belirtiniz enfeksiyon işte. Doktora gitsenize bu önemsenmeyecek bir durum değil. Uzman tarafından yapılan bir tedavi lazım.
Kadın hastalıkları. Kadın doğumHangi bölüme gitmem gerekiyor?
Bende de vardı. Sürekli şimdi geçti netten bi uçucu yağ aldim çamaşırıma damlatiyorum. Sabah ve akşam 2 damla yetiyor. Kiz kardeşim uzun zamandır kullanıyordu. Annem de kullandı memnun kaldı. Sonra ben aldim memnunum. Burdan ismini vermem doğru olur mu bilmiyorum. Mesajla istersen resmini bile atarım. Artık indirime girince stok yapıyorum
.
Doktoru yorumlarda dedikleri için yazmadımÖnce bir doktora mı gitse acaba?
Doktor onaylıyor mu bu yağı?benzer durum başıma geldi idrar yolu enfeksiyonu o kadın doğuma gidin antibiyotik verecektir. sonra da çamaşırınıza her gün nioli yağı damlatın çok ii geliyor. günlük rutininiz olsun. geçmiş olsun dilerim
Enfeksiyon vardır mantar vardır doktora gidip ilaç fitil kullanın4-5 ay önce vajinamda yoğun koku problemi vardı. Tuvalete gitsem tuvalette o koku kalıyordu. Bulunduğum oda bile kokuyordu. Sonra annem durumu fark etti sirkeli su yapıp bana verdi 2-3 gün kullandım koku geçti.
Şimdi yine vajinamdan koku gelmeye başladı ve sarı renkli akıntım oldu sabah. Korkuyorum acaba bir hastalık mı kaptım? Daha önceki hastalığım geçmedi mi acaba onunla mı ilgili? Ama 4-5 aydır da hiç koku şikayetim yoktu sirke kullanınca kötü koku geçmişti.
Vajinanıza sirkeli su falan sürmeyin. Vajinanın sağlıklı pH aralığı 3.8 - 4.5 sirkenin pH değeri 3.2 - 3.4 civarı. Vajinanın florasını iyice bozarsınız belki ilk başta işe yaramış gibi olur ama. Kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidin. Bu arada probiyotik besinler tüketebilirsiniz. Vajinal duş falan da yapmayın. Doktorun vermediği hiçbir şeyi vajinanıza sürmeyin.4-5 ay önce vajinamda yoğun koku problemi vardı. Tuvalete gitsem tuvalette o koku kalıyordu. Bulunduğum oda bile kokuyordu. Sonra annem durumu fark etti sirkeli su yapıp bana verdi 2-3 gün kullandım koku geçti.
mantarsınız dr görünün4-5 ay önce vajinamda yoğun koku problemi vardı. Tuvalete gitsem tuvalette o koku kalıyordu. Bulunduğum oda bile kokuyordu. Sonra annem durumu fark etti sirkeli su yapıp bana verdi 2-3 gün kullandım koku geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?