Aynı durumlar bende de var reglme 3 gün kaldı ama benim yumurtlamam Reglimle birlikte 21. Gündü yani yumurtlayalı 7 gün oldu testlerim hala negatif ama belirtiler aynıkızlar birşey sormak istiyorum yaklaşık 3 aydır gebelik tedavisi görüyorum sat 29 nisan ve tahmini 11-13 mayıs arası yumurtlamam gerçekleşti reglime henüz 3 gün var ama son 1 haftadır çok kısa baş dönmelerim, sık idrara çıkma,hafif bir kasık ağrısı çekiyorum dünden beri kasık ağrılarım yoğunlaştı ve akıntım sürekli var ayrıca birden iştahım açıldı
Sizce gebelik belirtisi mi yoksa âdet öncesi belirti mi ( daha önceki âdet belirtilerimde kasık ağrısı yoktu)
Ben test icin erken diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama yumurtalamadan 7 gün geçtiyse daha çok erken varsa bile belli olmaz diye düşünüyorumAynı durumlar bende de var reglme 3 gün kaldı ama benim yumurtlamam Reglimle birlikte 21. Gündü yani yumurtlayalı 7 gün oldu testlerim hala negatif ama belirtiler aynı
Herkesin gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir bazısı hiç hissetmiyor. Bende göğüs ağrısı akıntı bi de sıcak basması oluyordu belirti. Günüm geçtikten 4 gün sonra test yapmıştım ki normalde her ay günüm gelmeden test yapardım bu ay geçmesini bekledim öyle öğrendim göğüs hassasiyeti adettekinden bi tık daha fazla bi ağrıydıkızlar birşey sormak istiyorum yaklaşık 3 aydır gebelik tedavisi görüyorum sat 29 nisan ve tahmini 11-13 mayıs arası yumurtlamam gerçekleşti reglime henüz 3 gün var ama son 1 haftadır çok kısa baş dönmelerim, sık idrara çıkma,hafif bir kasık ağrısı çekiyorum dünden beri kasık ağrılarım yoğunlaştı ve akıntım sürekli var ayrıca birden iştahım açıldı
Sizce gebelik belirtisi mi yoksa âdet öncesi belirti mi ( daha önceki âdet belirtilerimde
Bende günümün geçmesini beklicem ama yumurtlama haftasından bu yana ilk defa bu kadar sürekli kasık ağrısı çekiyorum hafif tatlı bir ağrı ama 2 gündür yoğunlaştıHerkesin gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir bazısı hiç hissetmiyor. Bende göğüs ağrısı akıntı bi de sıcak basması oluyordu belirti. Günüm geçtikten 4 gün sonra test yapmıştım ki normalde her ay günüm gelmeden test yapardım bu ay geçmesini bekledim öyle öğrendim göğüs hassasiyeti adettekinden bi tık daha fazla bi ağrıydı
Aslında bu kadar erken test yapmam fakat bir testin pozitif çıktı sanırım yalancı pozitifdi o yüzden üst üste test yapmaya başladımBen test icin erken diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama yumurtalamadan 7 gün geçtiyse daha çok erken varsa bile belli olmaz diye düşünüyorum
Bende günümün geçmesini beklicem ama yumurtlama haftasından bu yana ilk defa bu kadar sürekli kasık ağrısı çekiyorum hafif tatlı bir ağrı ama 2 gündür yoğunlaştı
Hamilemisiniz acaba aynı durum bende de varAslında bu kadar erken test yapmam fakat bir testin pozitif çıktı sanırım yalancı pozitifdi o yüzden üst üste test yapmaya başladım
Hamilemisiniz acaba aynı durum bende de v
Evettt şuan 2 aylık oldu bileHamilemisiniz acaba aynı durum bende de var
Yaa çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah belirttileriniz nelerdiEvettt şuan 2 aylık oldu bile
Teşekkür ederimm En belirgin belirti adetime bir hafta kala başlayan kasık ağrılarım birde yoğun şeffaf akıntım vardı ama herkeste belirtiler farklı olabilir tabikiYaa çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah belirttileriniz nelerdi
Benimde günüm geçti sırt ve karın ağrım var inşallah hamikeyimdir test tutacak cesarette yok bendeTeşekkür ederimm En belirgin belirti adetime bir hafta kala başlayan kasık ağrılarım birde yoğun şeffaf akıntım vardı ama herkeste belirtiler farklı olabilir tabiki
Benimde günüm geçti sırt ve karın ağrım var inşallah hamikeyimdir test tutacak cesarette yok bende
Amin inşallah canimBir hafta kadar geçsin öyle test yapın derim hayal kırılığına uğramak kötü çünkü inşallah vardır allah isteyen herkese nasip etsin
Belirtileriniz bende de var, hamile misiniz?Bende günümün geçmesini beklicem ama yumurtlama haftasından bu yana ilk defa bu kadar sürekli kasık ağrısı çekiyorum hafif tatlı bir ağrı ama 2 gündür yoğunlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?