Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 25_ 26 ekimde olmam gerekiyordu ama benim 4 gün gecikti 5.günün sabahında kanama oldu 2 gün normal geldi 2.günün sonunda kahverengi gelmeye başladı 3.gün gelmedi 4.gün az bi kahverengi akıntı geldi bugünde böyle bise olduAdet döngünün kaçıncı günündesin
Bugünlerde belimde ağrı,sol kasığımda agrı oluyor bundan kaynakli olabilir miBence regl dönemi kısa sürmüş ve bitmiş ovulasyon oncesi periyottasınız. Rahim temizleniyor kalan eritrosit hücreleriniz akıntınıza karışmış.
Hiç bir adet belirtim yokkiRegl başlangıcı olabilir mi
Bebek beklentimiz var ama olmadi benim adetim normalde6 gün sürüyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştımTabii olabilir. Adet kısa sürmüş tam sökülmemiş. Içeride kalmış bir miktar. Tam bitmek üzere de olabilir. Bitimdeki şeffaf akıntıya içeride kalan atılamamış kan da karışıyor olabilir. Donemizdesiniz, normal bir durum agri duymanız. Bebek vs gibi bir beklentiniz yoksa gayet olağan geldi bana süreç. Regl 2 gün dahi sürüp bitebilir. 2-7 gün normaldir
Ilk defa böyle bir durumla karşılaştım birde normalde 6 gün sürdüğü için bu durum anormal geldi banaYukarıda adetim gecikmeli oldu 2 gün normal oldu sonra azalarak sonumlendi yazmışsınız?? Sonuçta hepimizde gecikme olabilir. Onu neden adetten saymadınız anlamadım
Dün gebelik için kan tahlili yaptırdım ama beta hcg 0.124 ciktiTamam o zaman onunla ilgilidir. Basta soylemediniz bunu. Yerleşme kanaması olabilir mi
Bana yumurtlama akintisi gibi geldi. Benim boyle olurdu yani.Arkadaşlar benden böyle bir akıntı geldi nedir acaba bilgisi olan var mı
Benim de tahminim bu yönde. Ovulasyon öncesi akinti. Adet olmuş konu sahibi. Erken bitmiş ya da bitmek üzere.Bana yumurtlama akintisi gibi geldi. Benim boyle olurdu yani.
Bende ilk defa oldu boyle biseBana yumurtlama akintisi gibi geldi. Benim boyle olurdu yani.
18 yaşındaymışsınız. Zaten hepitopu 6 7 senedir adet goruyorsunuz. Normal bunlar. Zamanla her sey rayina oturur. Bir standart olusur merak etmeyin. Kilo probleminiz varsa kilo verin. Akdeniz tipi beslenmeye yonelin. Hareketli bir yaşam seçin. Bunlar cok faydali olur.Bende ilk defa oldu boyle bise
18 yaşinda degil 26 yasindayim ben cok asiri vir kilo problemim yok ama diyetisyene gidiyorum18 yaşındaymışsınız. Zaten hepitopu 6 7 senedir adet goruyorsunuz. Normal bunlar. Zamanla her sey rayina oturur. Bir standart olusur merak etmeyin. Kilo probleminiz varsa kilo verin. Akdeniz tipi beslenmeye yonelin. Hareketli bir yaşam seçin. Bunlar cok faydali olur.