Akinti

Hulya6230

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
54
5
1
23
Arkadaşlar benden böyle bir akıntı geldi nedir acaba bilgisi olan var mı

Eklentiler

• 20201104_121145.webp
    20201104_121145.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
  • 20201104_121145.webp
    20201104_121145.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
Normal
Adet döngünün kaçıncı günündesin
Normalde 25_ 26 ekimde olmam gerekiyordu ama benim 4 gün gecikti 5.günün sabahında kanama oldu 2 gün normal geldi 2.günün sonunda kahverengi gelmeye başladı 3.gün gelmedi 4.gün az bi kahverengi akıntı geldi bugünde böyle bise oldu

Bence regl dönemi kısa sürmüş ve bitmiş ovulasyon oncesi periyottasınız. Rahim temizleniyor kalan eritrosit hücreleriniz akıntınıza karışmış.

Tabii olabilir. Adet kısa sürmüş tam sökülmemiş. Içeride kalmış bir miktar. Tam bitmek üzere de olabilir. Bitimdeki şeffaf akıntıya içeride kalan atılamamış kan da karışıyor olabilir. Donemizdesiniz, normal bir durum agri duymanız. Bebek vs gibi bir beklentiniz yoksa gayet olağan geldi bana süreç. Regl 2 gün dahi sürüp bitebilir. 2-7 gün normaldir

Yukarıda adetim gecikmeli oldu 2 gün normal oldu sonra azalarak sonumlendi yazmışsınız?? Sonuçta hepimizde gecikme olabilir. Onu neden adetten saymadınız anlamadım

Tabii olabilir. Adet kısa sürmüş tam sökülmemiş. Içeride kalmış bir miktar. Tam bitmek üzere de olabilir. Bitimdeki şeffaf akıntıya içeride kalan atılamamış kan da karışıyor olabilir. Donemizdesiniz, normal bir durum agri duymanız. Bebek vs gibi bir beklentiniz yoksa gayet olağan geldi bana süreç. Regl 2 gün dahi sürüp bitebilir. 2-7 gün normaldir
Bebek beklentimiz var ama olmadi benim adetim normalde6 gün sürüyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştım

Yukarıda adetim gecikmeli oldu 2 gün normal oldu sonra azalarak sonumlendi yazmışsınız?? Sonuçta hepimizde gecikme olabilir. Onu neden adetten saymadınız anlamadım
Ilk defa böyle bir durumla karşılaştım birde normalde 6 gün sürdüğü için bu durum anormal geldi bana

Tamam o zaman onunla ilgilidir. Basta soylemediniz bunu. Yerleşme kanaması olabilir mi

Testi erken yaptırmış olabilir mısınız? Henüz yukselmemistir? Ya da kanama adet kanamanizdir

Bende ilk defa oldu boyle bise
18 yaşındaymışsınız. Zaten hepitopu 6 7 senedir adet goruyorsunuz. Normal bunlar. Zamanla her sey rayina oturur. Bir standart olusur merak etmeyin. Kilo probleminiz varsa kilo verin. Akdeniz tipi beslenmeye yonelin. Hareketli bir yaşam seçin. Bunlar cok faydali olur.

18 yaşındaymışsınız. Zaten hepitopu 6 7 senedir adet goruyorsunuz. Normal bunlar. Zamanla her sey rayina oturur. Bir standart olusur merak etmeyin. Kilo probleminiz varsa kilo verin. Akdeniz tipi beslenmeye yonelin. Hareketli bir yaşam seçin. Bunlar cok faydali olur.
18 yaşinda degil 26 yasindayim ben cok asiri vir kilo problemim yok ama diyetisyene gidiyorum

Back
X