Akıntı

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
cok fazla akıntım var ama bazen cok azalıyor hic gelmiyor bu normalmi bazen cok fazla ıpıslak oluyor suanda hic yok mesela

ufacık bir degisiklikde acaba normalmi diye korkuyorum bir sey daha sorayım:) bugun biraz yurudum yurudukten sonra eve geldim koyu sarı akıntı vardı yurudugum icin olabilirmi korkulcak birseymi acaba
Yürümnle alakalı olduğunu sanmıyorum ya bn yatsamda yurusemde hep farklı br sanki kaçırmış gbiym altına br bembeyaz köyü bir süt gbi sıvı kendi kafasına takılıyor . Kendini yormayacak kadr yürü ağır kaldırma kesinlikle bol su iç bu arada gebelikte sistis çabuk oluyorsun ondn korunursin hem hemde kese gelişimi içinde onemliyms :))

Ya benim aslinda gebelik belirtileri basladigindan beri sari akintim vardi ama su icmiyorum cok kendimi alistiriyim:)

cok fazla akıntım var ama bazen cok azalıyor hic gelmiyor bu normalmi bazen cok fazla ıpıslak oluyor suanda hic yok mesela
Normal canım benim hamileligimin basından beri var.hala devam yuruyunce daha cok geliyo evet.ama normalmis bazen beyaz bazen sarımsı oluyo.kötü kokmadigi surece korkma.

Normal canım benim hamileligimin basından beri var.hala devam yuruyunce daha cok geliyo evet.ama normalmis bazen beyaz bazen sarımsı oluyo.kötü kokmadigi surece korkma.
kokusu yok sukur ki..ama hareket ettikce falan artiyo

kokusu yok sukur ki..ama hareket ettikce falan artiyo
Benimde oyle canım disari cikim biraz yuruyim hemen cogaliyor.Zaten anlarsın sıkıntılı bise olsa canım yanma olur aşırı bi kasinti falan olur zaten kokudu kotü olur.sma hamilelikte oluyomus zaten akıntı benim hep var bi ara bi azalmisti simdi yine var.:)

Aynı bende de var. Bazen çok sarı oluyo. Sırılsıklam hissediyorum. Normal bir durummus.

Normal hep oluyor akıntı kaşıntı koku olmayınca problem olmuyor şeffaf beyaz açık sarı renk değişiyor

kendini yormaman gerek o akıntı genelde hep yürürken geliyor zaten ama aşırı bir şekilde akıntın olduğunda bunu doktorla paylaş fitil verip kestiriyor akıntıyı boşuna çekme yani

Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum 2 gündür şeffaf yumurta kıvamında çok fazla akıntım var size sorum şu; bu akıntı geldiği günmü yumurtlama oluyo yoksa sonrasındaki bir kaç gün içindemi? Yani hangi günleri değerlendirmek gerekiyo

Arkadaşlar ben de normal diyordum fazla hareket edince çoğalıyordu kokusuzdu ve kaşıntı yapmıyordu. Geçenlerde doktor çatı muayenesi yaparken mantar var biraz dedi ve fitil verdi. İhmal etmeyin her ihtimale karşı doktorunuza sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…