Akıntıyla karışıl az kan gelmesi hamilelik belirtisi olabilir mi ?

dacmint

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2022
41
14
18
33
Merhaba arkadaşlar bat 27 Ocak. Pazartesi ve birde bugün akıntıyla karışık peçeteye gelen çok az miktarda kan gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı ? Rabbim isteyen herkese hayırla, kolaylıkla, sağlıkla evlat nasip etsin inşAllah

Bildigim kadariyla akintiyla karisik kan gelmesi yerlesme kanamasi dir cevremdeki herkesde oyle oldu ben henuz yasayamadim o duyguyu. Neyse kanin rengi onemli kipkirmiziysa adet baslangici pempemsi boyle cok afedersin ciger koyulugu yerlesme kanamasi diye biliyorum

Hayırlısıyla gönlünüzdeki nasip olsun inşAllah o kadar az miktarda bi kan ki rengini anlayamıyorum ama kırmızıya daha yakın sanki. Geçen sene bi kaybım oldu endişeleri yüreğim de baki

Hayırlısıyla gönlünüzdeki nasip olsun inşAllah o kadar az miktarda bi kan ki rengini anlayamıyorum ama kırmızıya daha yakın sanki. Geçen sene bi kaybım oldu endişeleri yüreğim de baki
Merhaba, test yapmış mıydınız

Amin canim cümlemizin insallah. Cok üzüldüm kaybina insallah rabbim bir daha yasatmaz bu sıkıntıyı

Amin canim cümlemizin insallah. Cok üzüldüm kaybina insallah rabbim bir daha yasatmaz bu sıkıntıyı
Amin inşAllah canım kimseye yaşatmasın Rabbim pıhtılaşma varmış genetik test yaptırdık bakalım nasip bundan sonrası

Amin inşAllah canım kimseye yaşatmasın Rabbim pıhtılaşma varmış genetik test yaptırdık bakalım nasip bundan sonrası
Insallah rabbimden dilegim bu mubarek gün lerde insallah hersey düzelir ve bebisine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…