Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElAKITMAYAN DAMLATMAYAN PİPETLİ SULUK ARIYORUM - istanbul
merhaba canım, satmıyorum ama uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum suluğu öneririm markası avent, sıfırı 50 tl civarı. çok denedim ennnn iyisi bu, aklında olsun
her ikinize de oldukça teşekkür ederim :) birkaç gündür araştırıyorum ama ya avent ya chicco olacak dediler bana, chicco sipariş vericem sanırım avent şimdilik aşıyo ki takribi 20 gün acil sonrası evde kullanılacak...
Çok özür dilerim acıl olarak sehır dısına cıkmak zorunda kaldım ınanın kı 2 gune evdeyım eğer istersenız avent bendekı turuncu renk hemen resım atarım sıze
Çok özür dilerim acıl olarak sehır dısına cıkmak zorunda kaldım ınanın kı 2 gune evdeyım eğer istersenız avent bendekı turuncu renk hemen resım atarım sıze
temsili görsel de olur herhangi bir sorun yoksa, bir de fiyat bilgisi rica ediyorum, istanbuldayım, 10u gecesi yola çıkacağız, ona göre ayarlanabilirse beklemek benim için sorun değil, teşekkür ederim...
Kendi resimleri bu canım akıtmaz damlatmaz suluk ayrıca alıştırman açısındanda çok kullanışlı bir ürün şuan k i fıyatları 35 diye tahmin ediyorum özelden fiyatı konuşabiliriz :)
Kendi resimleri bu canım akıtmaz damlatmaz suluk ayrıca alıştırman açısındanda çok kullanışlı bir ürün şuan k i fıyatları 35 diye tahmin ediyorum özelden fiyatı konuşabiliriz :)