Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizden haber bekliyorum, teşekkürler.Merhaba hala arıyor musunuz bende var avent olması laxım yarın bakar resım ceker yollarım burdan
Çok özür dilerim acıl olarak sehır dısına cıkmak zorunda kaldım ınanın kı 2 gune evdeyım eğer istersenız avent bendekı turuncu renk hemen resım atarım sızesizden haber bekliyorum, teşekkürler.
temsili görsel de olur herhangi bir sorun yoksa, bir de fiyat bilgisi rica ediyorum, istanbuldayım, 10u gecesi yola çıkacağız, ona göre ayarlanabilirse beklemek benim için sorun değil, teşekkür ederim...Çok özür dilerim acıl olarak sehır dısına cıkmak zorunda kaldım ınanın kı 2 gune evdeyım eğer istersenız avent bendekı turuncu renk hemen resım atarım sıze
oğlum bunlardan içemiyor malesef :/ o yüzden özellikle pipetli arıyorum yine de teşekkür ederimKendi resimleri bu canım akıtmaz damlatmaz suluk ayrıca alıştırman açısındanda çok kullanışlı bir ürün şuan k i fıyatları 35 diye tahmin ediyorum özelden fiyatı konuşabiliriz :)