• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akla ihtiyacım var. Özellikle anneler bakabilir mi

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Hepinize merhaba. fikirlerinize ihtiyacım var ben 19 yasndaym ve uzun suredir görüştüğüm birisi var ama bunu aileme soylemedim o yuzden de onunla bulusacagım zaman hep annemlere yalan soyleyip gidiyorum ve bu artk beni rahatsız etmeye başladı. Özellikle benim yaslarımda kızları olan annelere soruyorum siz böyle bi durumda kızınzn size durumu anlatmasnı istermiydiniz anneme yalan söylemek uzmek istemiyorum ama dogruyu soylesem izin vermeyeceginden korkuyorum sizce ne yapmalıyım hepinizin yorumlarını bekliyorum

Hepinize merhaba. fikirlerinize ihtiyacım var ben 19 yasndaym ve uzun suredir görüştüğüm birisi var ama bunu aileme soylemedim o yuzden de onunla bulusacagım zaman hep annemlere yalan soyleyip gidiyorum ve bu artk beni rahatsız etmeye başladı. Özellikle benim yaslarımda kızları olan annelere soruyorum siz böyle bi durumda kızınzn size durumu anlatmasnı istermiydiniz anneme yalan söylemek uzmek istemiyorum ama dogruyu soylesem izin vermeyeceginden korkuyorum sizce ne yapmalıyım hepinizin yorumlarını bekliyorum

tatlım anne değilim ama şunu söyleyebilirim ki hayattaki en yakın arkadaşım annem.. 19 yaşımdayken söylerdim anneme şuanki eşimle buluşacağımı en azından başıma birşey gelirse beni nerede arayacağını bilirdi .. her zaman paylaşmışımdır annemle herşeyimi..

Bence söylemelisin. Hem için rahatlar hem Allah korusun başına birşey gelse bilir nereye kime soracağını.
Bide düşünsene yalanını yakalıyormuş annen; daha sana zor güvenir. Bence bu yüzden söylemelisin :)

Aslında bizim en büyük sorunumuz eğitim. Ben üniversite okuyorum o lise mezunu calısyo şimdi. Annem en cok bu duruma tepki gosterir o yuzden soyleyemiyorum. O da okuyo olsaydı sorun olmazdı. Belki de ailemin onu kabul etmeyecegini bildigim halde devam etmem yanlış ama onu cok seviyorum sizce ilerde aramızdaki bu fark sorun olur mu

Aslında bizim en büyük sorunumuz eğitim. Ben üniversite okuyorum o lise mezunu calısyo şimdi. Annem en cok bu duruma tepki gosterir o yuzden soyleyemiyorum. O da okuyo olsaydı sorun olmazdı. Belki de ailemin onu kabul etmeyecegini bildigim halde devam etmem yanlış ama onu cok seviyorum sizce ilerde aramızdaki bu fark sorun olur mu

şahsen arada çok fark göremiyorum kişinin kendini geliştirmesi önemli etrafimda çok okumuş cahil var

Canim bence kendini yetistirme ile ilgili..ben universite mezunuyum esim lise..bende ilk ailemden bu konuda tepki aldim ama onu taniyinca ve simdiye kadar yaptiklariyla ailemi utandirdi esim..nice mezunlari cebinden cikartir..aranizda sevgi ve ozellike de saygi eksilmedigi surece sorun olacagini sanmiyorum..

canım anneme söylersem kızar artık dışarı her çıktıgımda sevgilimle buuluşucam diye izin vermez şeklinde düşüncelerle bende sevgilimi 1,5 yıl sakladım ailemden.. gizli saklı gamzeyle buluşcam aylinle buluşcam diyerek çıktım hep.. öyle ki sevgilimin aldıgı çiçekleri hediyeleri eve getiremiodum teyzemin evinde götürüyodm..ama sonra düşündüm 21 yaşındaym bunlar yaşımızın gerekleri ve elbette hayatımızı biriyle birleştiricez. anneni en iyi sen tanırsın nabzına göre şerbet vererek ılımlı şekilde otur konuş derim şahsen ben anneme patates soyrken anneee bnm sevgilim var dedim tepkisi şuydu ' evet en az 9 aydıor görüşüosunuz ben senin halinden tavrından anlamadm mı sanki'' dedi :D biz değil ama anneler herseyi biliyorlar :))) annenle konuş ki rahatlayasın ve vicdan azabından kurtulasın hatta erkek arkadasnla tanıstır ki nası biriyle vakit geçirdiğini görsün annen içi rahat eder en azından ve fikrini almış olursun beraber oldugun insan hakkında :)

tatlım anneni en iyi tanıyan sensin biz annemle her zaman arkadaş gibiydik o yüzden ben rahattım bu konuda .. senin annenle iletişimin nasıl ? az çok biliyorsundr neye ne tepki verebileceğini

canım mesaj kutun dolmuş yazaamıyorumm . Konu sahibi kusura bakma bu arada . Konuya cvp verecek olursam da aynı dert bende de var aynı sorunları yaşıyorum üstelik benim ailem bildiği halde bu sorunları yaşıyorum . Bence bu annene bağlı böyle eğer tutucu ise mesela söylediğin her şeye izin vermiyorsa o zaman doğruyu söylediğinde daha fazla sorun olabilir bence ilişkin uzun süreli bi ilişki değilse ve ciddiyete henüz binmediyse yani sen de kendin gelecek için gerçekten ben onunla olmak istiyorum diye düşünmüyorsan söyleme derim . Bence söylediğinde dışarı daha da zor çıkabilirsin .

Son düzenleyen: Moderatör:
Annenle aran nasıl? Söylesen ne tepkı verır?

Bana sorcak olursan ben dayanamaz söylerdım
hem çok rısklı sokakta cafede orda burda her an yakalanma hıssı :1:
Ben erkek arkadaşımla tanıştığımın bırıncı haftasıydı galıba hemen anneme babama söyledım
olur bırı görür eder, benden öğrensınler

Eğıtım meselesınıde takma bence kafana
ne ünı mezunları var, karşına alıp ıkı çıft laf edemezsın
ne de lıse mezunları, senden benden akıllı, kültürlü
Kişının kendısıne bağlı herkesı aynı kefeye koymak ımkansız
Kendını gelıştırırse sorun olmaz nıye olsun kı gönüller bır olsun :16:

Canim bence kendini yetistirme ile ilgili..ben universite mezunuyum esim lise..bende ilk ailemden bu konuda tepki aldim ama onu taniyinca ve simdiye kadar yaptiklariyla ailemi utandirdi esim..nice mezunlari cebinden cikartir..aranizda sevgi ve ozellike de saygi eksilmedigi surece sorun olacagini sanmiyorum..

Evet aslında aramızda kültürel anlamda cok fark olduğunu düşünmüyorum kendini geliştirmis biri ama bunu aileme anlatabilirmiyim bilmiyorum. 4 yıldır birlikteyiz birbirimize sevgimizde saygımızda tam

Annenle aran nasıl? Söylesen ne tepkı verır?

Bana sorcak olursan ben dayanamaz söylerdım
hem çok rısklı sokakta cafede orda burda her an yakalanma hıssı :1:
Ben erkek arkadaşımla tanıştığımın bırıncı haftasıydı galıba hemen anneme babama söyledım
olur bırı görür eder, benden öğrensınler

Eğıtım meselesınıde takma bence kafana
ne ünı mezunları var, karşına alıp ıkı çıft laf edemezsın
ne de lıse mezunları, senden benden akıllı, kültürlü
Kişının kendısıne bağlı herkesı aynı kefeye koymak ımkansız
Kendını gelıştırırse sorun olmaz nıye olsun kı gönüller bır olsun :16:

Sormayın zaten neler çekiyorum onlar gormesinler diye surekli gizli saklı bulusuyoruz. Siz ilk hafta soylemissiniz ben kac yıl oldu soyleyemedim hala hey allam ya :D eskiden bu beni rahatsız etmiyodu ama artık rahatsız olmaya basladm sonucta nereye kadar böyle devam etcek

canım anneme söylersem kızar artık dışarı her çıktıgımda sevgilimle buuluşucam diye izin vermez şeklinde düşüncelerle bende sevgilimi 1,5 yıl sakladım ailemden.. gizli saklı gamzeyle buluşcam aylinle buluşcam diyerek çıktım hep.. öyle ki sevgilimin aldıgı çiçekleri hediyeleri eve getiremiodum teyzemin evinde götürüyodm..ama sonra düşündüm 21 yaşındaym bunlar yaşımızın gerekleri ve elbette hayatımızı biriyle birleştiricez. anneni en iyi sen tanırsın nabzına göre şerbet vererek ılımlı şekilde otur konuş derim şahsen ben anneme patates soyrken anneee bnm sevgilim var dedim tepkisi şuydu ' evet en az 9 aydıor görüşüosunuz ben senin halinden tavrından anlamadm mı sanki'' dedi :D biz değil ama anneler herseyi biliyorlar :))) annenle konuş ki rahatlayasın ve vicdan azabından kurtulasın hatta erkek arkadasnla tanıstır ki nası biriyle vakit geçirdiğini görsün annen içi rahat eder en azından ve fikrini almış olursun beraber oldugun insan hakkında :)

Haha annenizle olan konusmanız beni guldurdu .D.D haklısınız belki de annem biliyodur bazen bende düşünüyorum anlıyo mu acaba diye ama ne biliyim biliyosa bile hiç belli etmiyo. En azından sizin teyzenizin haberi varmış. Bi de şu var ki annem o kadar anlayışlı bi insan degildir. Eğitim konusunu cok sorun eder biliyorum bu yüzden tereddüt ediyorum soylemekte

Sormayın zaten neler çekiyorum onlar gormesinler diye surekli gizli saklı bulusuyoruz. Siz ilk hafta soylemissiniz ben kac yıl oldu soyleyemedim hala hey allam ya :D eskiden bu beni rahatsız etmiyodu ama artık rahatsız olmaya basladm sonucta nereye kadar böyle devam etcek

Anneler öğrenır, duyar :1:
onun ıçın bence zaman kaybetmeden annenle paylaş bu durumu
bak sonra dışarda görürler duyarlar sana olan güvenlerı yıkılmasın.
Kaç yıl oldu dedığıne göre uzun sürelı bı ılışkı, sevgılınden emınsen annenle paylaş bu durumu :31:

Arkadasim bence annene acikca solemelisin sonuçta senin yaslaribdaki kiz yada erkek arkadasi olmasa abes olur bence dürüst olmalisin çünkü dürüstlük sana iyilik getirir..

ben hep sakladım,o hep öğrendi...
22 yaşındayım,hala paylaşmıyorum onunla bu tarz şeyleri..Babama bahsederim anneme bahsetmem yani.Çünkü beni anlayabilecek,arkadaşım olabilecek birisi değil ne yazıkki :((
bizi herşeyden çok sever ama yanında anlayış olmayınca , tek sevgiyle iletişim kurulmuyo...otuzuma da gelsem bahsetmem herhalde erkek arkadaşlarımdan,o da açığımı arar durur :ssz::ssz:
ama senin annenin yapısı nedir bilemeyeceğim.Belki de halden anlayan,senin yaşında taşıdığı duyguları hatırlayabilen bir insandır..Anneni en iyi sen tanırsın,fazla pimpirikliyse -evhamlıysa falan söyleme derim yine de ben

Back
X