akla ihtiyacim var

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.766
7.046
Kizlar bir arkadasim var ve arkadasimin bi abisi var ... Bu gun baska bir arkadasla bulustuk konusurken bana arkadasimin abisi icin benimle konusacagini abisiyle bi bulusma ayarlamak istedigini ... abisinin surekli benimle tanistirmasi icin israr ettigini soyledi ... Yani kisacasi abisiyle aramizi yapmak istoyormus ... arkadasimda sok olmayim diye uyardi beni
Sorun su abisini taniyorum konusmuslugum yok tabi ... ve acikcasi benim tipim degil ... Arkadasim bana bu teklifle geldiginde onu kirmadan nasil istemedigimi anlatabilirim ???

Tipim değil derken fiziksel olarak mı karakter olarak mı? Karakter olaraksa kolay, açık açık söyleyin. Fiziksel olaraksa şu ara kimseyi düşünmediğinizi, görüşmenizin bu nedenle yanlış olacağını söyleyin.

Kizlar bir arkadasim var ve arkadasimin bi abisi var ... Bu gun baska bir arkadasla bulustuk konusurken bana arkadasimin abisi icin benimle konusacagini abisiyle bi bulusma ayarlamak istedigini ... abisinin surekli benimle tanistirmasi icin israr ettigini soyledi ... Yani kisacasi abisiyle aramizi yapmak istoyormus ... arkadasimda sok olmayim diye uyardi beni
Sorun su abisini taniyorum konusmuslugum yok tabi ... ve acikcasi benim tipim degil ... Arkadasim bana bu teklifle geldiginde onu kirmadan nasil istemedigimi anlatabilirim ???
Başkasından hoşlanıyorum diyemezsin sanırım.arkadaşımsa bilir..
Şakayla , ay hiç düşünmüyorum hayatımda erkek.. Gibi Cümleler kur.arkadaşın.. Tanır o seni.olurunu bırak bence.
Gidip görüş sevgili olmak zorunda değilsin. Bi bakarsın hayatının Aşkı ?? Tipi çok önemli değildir bazen

İstemiyorum diyeceksin bu kadar basit zorlamı ? ısrar ederse de tersle kırılırsa kırılsın onun keyfiyle mi hareket ediceksin

Sakın ayıp Olmasın bi konuşalım veya arkadaşını cok seviyorsan onun hatırı icin tanısma tatlım. Aynı hatayı yapmıs biri olarak, ya canım kusura bakma ama ben suan icin bi ilişki düşünmüyorum dersin

Başkasından hoşlanıyorum diyemezsin sanırım.arkadaşımsa bilir..
Şakayla , ay hiç düşünmüyorum hayatımda erkek.. Gibi Cümleler kur.arkadaşın.. Tanır o seni.olurunu bırak bence.
Gidip görüş sevgili olmak zorunda değilsin. Bi bakarsın hayatının Aşkı ?? Tipi çok önemli değildir bazen

Evet baskasindan hoslaniyorum diyemem ... Gorusmekte istemiyorum acik soyleyim benim icin once dis guzellik geliyor ...kararkter olarak iyi biridir ona suphem yok taniyanlar hep cok iyi cocuk derler ... Bir sekilde bu isten siyrilmam gerek ama aklima hic birsey gelmedi butun gun dusundum

Israr etmez ama kirmak istemiyorum kirilmadim dese bile bi sogukluk girer aramiza bende bunu istemiyorum
Bu kadar düşünceli olma , senin gerçek arkadaşınsa o sebeble sana kırılmaz , soğuk davranırsa da arkadaşın falan değilmiş demektir hiç gölge yapmasın çıksın gitsin , her zaman bu kafada olursan inan kazanırsın yoksa en çok sen üzülürsün.

Yakın arkadasımın abisi olduğu için ona hiç farklı gözle bakmadım kardeş gözüyle baktım yani farklı şeyler hissedemem ona karşı falan deyin.

Direk uygun bulmadigini soyle.
yoksa uzar o konu.

Sanirim en mantiklisi dogru bulmadimi soylemek ... yani biz abinle kavga etsek yada olmadi ayriliyoruz desek seninle olan arkadasligim zarar gorur sende tarafsiz kalamayabilirsin o yuzden hic konusmamis sayalim derim

Şu an hiçbir ilişki düşünmüyorum diyebilirsin...

canım düşüncen çok nazik ama ben gerçekten hayatımda birini düşünmüyorum bu ara de geç

En azından bir şans verseniz?
Arkadaşınız için değilde kendiniz için belki içiniz ısınır,,
Ne yakışıklı erkekler var ama içleri boş
Bence asla asla demeyin hayat neler gösterir hiç belli olmaz.
Arkadaşınız siz hayır dedikten sonra darılacaksa o onun sorunu olmalı !

X