şuanda görüşmüyolar ama eşim istemediği için diil, kız eşim de dahil o arkadaş grubundan koptuğu için. yani eğer kız bi soğukluk koymasaydı araya herşey aynı devam edicekti. benm derdim acba o kızla arasında bişi olur mu, var mı yok mu diil. benm kafam onların eski ilişkilerini bilen o kadar insann içine hiç bişiden haberi olmayan beni sokup, enayi gibi saf gibi bana arkadaşım die tanıtması. düşünün bi ordaki insanlar ne düşünmüştür. eski sevgilisi ve nişanlısı(o zamnlar nişanlıydık). normalde kendimi düşünüorm; benm için ööle bişi olsa arkadaşlarım asla nişanlımın yanında eski sevgilim hakkında konuşmazlar; nişanlım bunu bilmese bile.ben izin vermm. ya da ben bi arkadaş olark da konuşmm. ama eşim ööle bi ortam oluşturdğu, benm bütün ağırlımı 0a indirdiği için ben yanındayken arkadaşı arayıp, kızdan bahsederk biz arıorz açmıo sen hiç aradın mı die saatlerce muhabbet edebiliyor, çekinmiolar yani kısacası. benm eşim! de aa evet ben de aradım açmadı vs gibi tepkilerle konuşmayı sürdürebilio. tabii bu benm durumdan haberdan olmağım zamnlarda. masum bi şekilde olay hakkında yormlar yaptğım zamnlrda oluo. bunları düşündürkçe daa da ağırıma gidio. evet belki gerçekten hiçbi duygu kalmadı kıza karşı, belki hiç bi önemi yok eşim için. ama yaşanmış bişi var. belki durmlar daa farklı gitseydi onnla evlenicekti.benm yerimde o olcaktı. hayatına normal bi arkadaş olarak girmemiş ki. bunu görmezden gelemz kimse, ben de gelemiorm.