Akla istemsizce gelen cinsel hayaller

Hepimize olmuştur zamanında veya halen oluyordur...

Ergenlik dönemindesin cinsel dürtülerin var ve bazı şeyleri hayal etmen çok normal çünkü merak ediyorsun...

Hayal olarak kalır da pişman olacağın bir yanlış yapmadığın süre sorun olacağını düşünmüyorum ben...

Psikologluk bir durum da göremedim ayrıca bu hayaller bana normal geldi.

Bi arkadaşım senin ysslarinda böyle bişey yasamis. Psikolog böyle bi dusunce geliyorsa düşün, kendini bastırmaya çalışma demis. Kız böyle böyle yenmiş bu durumu. Ilaç vs kullanmadan

Zevk alıyorsan, sadece başkaları problem olduğunu söylediği için problemli olduğunu düşünüyorsan sıkıntı yok. Ama ciddi ciddi bu durum sana rahatsızlık vermeye başladıysa, hayatını sekteye uğratıyorsa psikoterapi almanı öneririm. Alan hakkında bilgisi olan biri olarak söylüyorum bunu bu arada, dediğim gibi sen rahatsızlık duymuyorsan sadece başkaları bunu "sapkınlık, rahatsızlık" olarak gördüğü için kendini rahatsız hissediyorsan cidden sıkıntı yok. Neredeyse her gencin yaşadığı cinsel kimlik bulma çabası olarak görebilirsin bunu. Bunlar senin kendini keşfetme süreçlerin, asla dizginleme.

Yakın arkadaşlarına fantezilerini anlatmayacaksın tabi ki, şapşik misin? Erkek arkadaş edin, karşı cinsi az biraz keşfet, hormonların coşmuş bence. Bi de cinsel terapi alabilirsin, zaten terapist böyle şeyleri dinlemek için var, şakın kankalarına anlatma . Bugün kanka yarın dedikoducu olur.
Kız namaz diyor siz ne diyorsunuz :D:dondurma:

Hic ustune gitme. Benimde ona benzer bi takintim vardi. Asmak icin senelerce ugrastim olmadi. Ustunde durdukca daha yogunlasiyordu sanki. Sonra pes ettim. Kendiliginden gecti

Arkadaşlar ablalar...

Olmaması gereken kişilerle yazdım konu başlığına, utandığımdan yazamadığım ama bu hayaller baba öz abi gibi de olabiliyor en çok sıkıntı veren kısmı o...

Hayalden geçen kötü şeylerden dolayı günah işlemiş olmayız. Ancak isteyerek düşünülen bu düşünceler, hem hayal nimetini yanlış yerde kullanmamıza, hem de başka yanlışlara düşmemize neden olabilir, düşüncesiyle dikkatli olmak gerektiğini düşünüyoruz. En azından zaman ve hayal israfı vardır.

Bunları isteyerek yapmak bizi başka kötülüklere yönlendirebilir ya da ruh halimize zarar verebilir. Ayrıca bilerek ve isteyerek kötü düşüncelerle hayalimizi doldurmak, hayal nimetini yanlış yerde kullanmak anlamına gelecektir.

Elimizde olmadan aklımıza ve hayalimize gelen görüntülerden sorumlu değiliz.Sorumluluk ancak iradî fiiller içindir. Yani insan kendi isteğiyle, kendi iradesiyle bir iş yaptığında o işin getireceği sorumluluğu da yüklenmiş olur. Ancak, akla gelen kötü şeylerde kişinin iradesi söz konusu değildir. Yani, siz kendi iradenizle kötü şeyler düşünmeye karar vermiş ve bunu icra etmiş değilsiniz. Dolayısıyla bu konuda bir sorumluluk da taşımazsınız. Bunları şeytanın bir vesvesesi bilip üzerinde fazla durmamak gerekir.

Mesela; bir insan kirli bir dürbünden gökyüzünün güzelliğini seyretse, bu dürbünün kiri ne seyredene nede seyredilene bulaşır. Öyleyse bu gibi söz ve düşünceler de şeytanın fiili olduğundan, bize hiçbir zarar vermez. Asıl zarar, onunla lüzumsuz uğraşıp def etmeye çalışmak veya zararlı olduğunu zannedip korkuya kapılmaktır.

Yeterince açıklayıcı olmuştur inşallah:)

Arkadaşlar ablalar...

Olmaması gereken kişilerle yazdım konu başlığına, utandığımdan yazamadığım ama bu hayaller baba öz abi gibi de olabiliyor en çok sıkıntı veren kısmı o...

Yanlış anlama ama ailen çok mu muhafazakar? Yani çok mu baskıcı, dini düşünceleri sana dayatan bir baban ya da abin mi var?

Bundan arkadaşlarına bahsetmemelisin, sana özel kişisel bir durum. Ama inanılmaz anormal, akla hayale gelmeyecek bir durum da değil. Hayal kurmakla, fantezi kurmakla kafandan saniyelik şeyler geçmesi farklı şeyler. Herkesin başına gelebilir. Gün içinde görsel olarak çok uyarılıyoruz, gerek tv, gerek internet... Bilinçaltımız çok doluyor. Bu bile anlık saçma sapan görüntülerin aklına gelmesine sebep olabilir. Yani ne bileyim, gece karanlıkta tuvalete giderken göz önüne gelen korkunç görüntüler neden gözünün önüne geliyorsa senin durumunun da çok farkı yok bence. Ama eğer hayallerin ailendeki erkekler üzerine çok sık yoğunlaşıyorsa internetten elektra kompleksine bak bi bakalım kendine yakın bulacak mısın? Çok da kafana takma, takılma.

Psikiyatri için randevunu al. Bir sıkıntı olduğunu ama anlatmaya utandığını falan söylersen o sana yardım eder. Acar bir şekilde seni. Ağzındaki baklayı çıkarmanı sağlar. Duruma göre psikoloğa da yönlendirir. Hem niye sapıklık olsun. Takıntı sadece, bir geçiş dönemi, zamanla düzelecek mutlaka. Yardım alırsan bu dönemi daha sağlıklı ve çabuk atlatırsın.

17 yaşlarında bu tarz hayallerin olması normal.
Kendini keşfediyorsun.
Yalnız bu durumu takıntı haline getirmiş olman ve hayatında sorun düzeyine çekiyor olman sorun!
Bunun için uzman desteğine ihtiyacın gerekir.

Eğer ki bu durun sadece namaz için geçerli ise şeytan vesvesesidir.

Ben namaza durduğumda akla hayale gelmeyecek şeyler gözümün önüne gelebiliyor.

Tavsiyem namaz esnasında okuduğun duaların türkçe mealllerini zihninden geçirmen. Bunun bir nebze faydası oluyor.

Bunlar hep hormonal dengesiZlikten ya. Umarım geçicidir bir psikoloğa görün derim mutlaka

Vesves bunlar ve olması gayet notmal .. Gececek kotu hıssetme baban abınde olur bayanda olur bunlar hep nefısten ve durtulerin artıyor ondan .. Canını skma sapıkta dgılsın deli de degilsınbak cogu ınsanbende yasadım dıyor tatlım

Bu aklina gelenler normal filan degil arkadaşım. Ergenlikten ya da libido yuksekliginden hic degil.
Bu yasadigin sey cinsel obsesif kompulsif bozukluk. Kendi kendine yenemezsin, acikca söylüyorum. Psikiyatriste gidip tedavi olmalisin. Utanacak bir sey yok. Bu bir hastalik. Komik degil, ayip degil. Doktor zaten senij gibi bir ton hasta görüyor, onun icin degisik hic degil.
Buraya yazmamis olabilirsin ama hic olmamasi gereken insanlarla cinsel paylaşımlar hayal edip cok daha fazla vicdan azabi duyup depresyona girebilirsin. Ihmal etmeden doktora gitmelisin.

Tv ve internet kullanımını en aza indirin. Kendinize de bir hobi edinin. Ancak hayatınızı çok kötü etkiliyorsa tabi ki yardım almaktan da cekinmeyin. Kimse sizi hayallerinizden dolayı kınayamaz ve size hesap soramaz. Bu sebepten suçluluk hissettiğiniz için beyninizi baskilamaya çalıştıkça daha da meşgul ediyor sizi anlaşılan. Kafanızı meşgul edin kısacası.
Bol bol kitap okuyun öncelikle. Resim yapın, dikiş dikin, hobi kurslarına gidin neyden hoşlanıyorsanız onunla meşgul olun.

Arkadalarınla paylaşma ama böyle içinde de büyütme, bir devlet hastanesi ya da özel bir psikoloğa görün muhtemelen basit bir tedavisi vardır

Back
X