Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme bu esnemiş haliHer zamanki gibi başkalarının konusunda kendini anlatıyorsun, üstelik konuyla alakası bile yok
Güzel ifade etmişsiniz. Toplumda kadınlara bir "Evde kaldın" baskısı var ki anlatamam. Hele bazı insanlar kafayı evlilikle bozmuş resmen. Görücü gelince bile "Fazla yaşın geçmeden evlenmelisin" diyorlar. Halbuki marifet biriyle evlenmek değil, düzgün ve dengin olan biriyle evlenmek. Ama anlamıyorlar. Çoğu kadının travması var aslında. Travmaları yüzünden yanlış insanlarla evleniyorlar bence. Ben mesela 28'den önce evlilik düşünmüyorum. Evlenmeden önce de iyi bir psikologtan terapi almalıyım. Aslında herkese evlenmeden önce terapi alma imkanı sunulsa o kadar iyi olur ki.Koca olamayacak baba olamayacak adamlarla evlenmek için kadınlar birbirini eziyor, kendini eziyor, kendinden geçiyor. Adamın her halinden belli beş para etmediği kadın kendini paralıyor evlensin diye. Biraz da bu açıdan bakmak lazım bence. Söz konusu evlilik olunca kadınların gözüne perde iniyor, hiç bir falsosunu görmüyor adamların. Biraz seçici olsanız, biraz gözlemleseniz, evlenecem diye adamların önüne paspas olmasanız onlar da kendilerini yontmak zorunda kalacaklar. Çünkü ellerindeki yetilerin bir kadının onlara gelmesine yetmediğini farkedecekler.
Burda tek suç kadının mı diyeceksiniz biliyorum, hatta bir sürü beğenmedim gelecek bu mesajıma ama üzgünüm durum bu. Bu adamları seçip, koca baba yapan kadınlar.
Bi de çürüğü çarığı toplayıp getiriyolar, beğenmeyince nesin ki ne arıyosun, kusursuz ararsan evde kalırsın diye laf yiyoz. Hayır, kusur da anasından babasından izinsiz tuvalete çıkmaması, bi yaşa gelip ona buna yedirmekten kendi bişeyin sahibi olmaması, ama kimseye de laf ettirmemesi.Güzel ifade etmişsiniz. Toplumda kadınlara bir "Evde kaldın" baskısı var ki anlatamam. Hele bazı insanlar kafayı evlilikle bozmuş resmen. Görücü gelince bile "Fazla yaşın geçmeden evlenmelisin" diyorlar. Halbuki marifet biriyle evlenmek değil, düzgün ve dengin olan biriyle evlenmek. Ama anlamıyorlar. Çoğu kadının travması var aslında. Travmaları yüzünden yanlış insanlarla evleniyorlar bence. Ben mesela 28'den önce evlilik düşünmüyorum. Evlenmeden önce de iyi bir psikologtan terapi almalıyım. Aslında herkese evlenmeden önce terapi alma imkanı sunulsa o kadar iyi olur ki.
Esnemese bütün konulara kaynanam şöyle kayınbabam böyle yazardı mazallah. Allahtan esnemişÖyle deme bu esnemiş hali![]()
Size ne..Her zamanki gibi başkalarının konusunda kendini anlatıyorsun, üstelik konuyla alakası bile yok
Koca olamayacak baba olamayacak adamlar evlılıge koşar adım gıdıyor... Kendilerinde zerre merhamet yok bencilce tavırlar sureklı kadın suçlu kadın calıssın kadın çocuğa baksın kadın sorumluluk alsın. Kadın kötü kadın paragöz kadın dır dırcı... Yok mu esıne sahıp çıkan çocuğuyla zaman gecırmesını seven ıcınde Allah korkusu olan biri çok nadır evliliklere denk geldim... Bosandım ıyı oldu fakat çocuğum baskasının babalarına baba dıyor... Keşke geçmişe donseydım de baskasıyla evlenseydım dıyorum hıc değilse cocugum aile ortamın da büyür baba sevgısını tadardı dıyorum...