Aklım almıyor...

Bu yayınlar devlet eliyle yaptırılırsa belki biraz daha düzgün uzmanlar seçilebilir diye umuyorum.

Zaten polisler de pek uğraşmıyor artık ufak tefek olaylarla.

Kusura bakmayın. Ben de kaçıyorum güya. Başlığa yazsam iyi olabilirdi aslında içeriği.
Estağfurullah.

Ben artık haberleri izlemiyorum. Çünkü ciddi olarak etkilenen bir yapım var.
Rüyalarımda bile uğraşıyorum.
Genelde haberleri yemek sofrasındayken izliyorum, denk gelip.
Ve yemeğimi bitiremeden iştahım kaçıyor, yemek bile yiyemiyorum.
O yüzden en iyisi izlememek dedim ve izlemiyorum.

Ben de uzak durmaya çalışanlardanım.
Ama duymamamız, haberdar olmamamız bunların yaşanıyor olduğu gerçekliğini değiştirmiyor maalesef.

Nefes almak istemiyorum, böylesi varlıkların yaşadığı dünyada yaşamak bana çok ağır geliyor. Çok üzgünüm:KK43:

Pislik ve rezil bir dünyada yaşıyoruz çok sasirmayin..

Yani şaşırmayayım desem de elimde olmuyor ki. Çocuğunu, karısını öldürenlere, tecavüzcülere, düzenbaz doktorlara alıştık belki. Ama her olayda yeni bir saçmalık, yeni bir vahşilik çıkıyor.

Yillar yillar once tecavuz edilip öldürülen Serpil Yesilyurt'un katilleri hala aramizda dolasiyorken nasil guvende hissedelim? :KK14:

Ben haber izleyemiyorum artik.. ne midem ne beynim goturuyor.. cogu zmn gozyasi dokuyorum cunku

Ben sosyal medyada bir hayvan resmi gorsem ne ile ilgili olduguna bakmadan hemen kapatiyorum , kalbim artik kaldirmiyor. O silikon olayini bugun gordum bakmis oldum yarim saat agladim. Yapana aynisini yapsalar yuregim sogumaz.
Eskiden ya gormuyorduk ya da bu kadar degildi ama ne istiyorlar hayvanlardan anlamiyorum. Allahim lutfen onlarin yaptigi yanlarina kar kalmasin.

Back
X