aklım almıyor

brcbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
60
0
86
Ankara
arkadaşlar erhaba, ben hep zayıf bir hayat sürdüm ta ki birkaç seneye kadar. şu an 68 kiloyum. zayıflamak istiyorum ama bu konuda gerçekten çok cahilim. yani abur cuburu kesip günde yaklaşık5,6 öğün sağlıklı beslensem verebilir myim? sanırım gözümde çok büyütüyorum aç kalmam ya da sevdiğim şeylerden mahrum kalmak zorundaymılım gibi hissediyorum. bu da bende paniğe sebep oluyor ve ben Zayıflamaya başlayamıyorum hatta daha da alıyorum. zayıflayanlar bana biraz akıl verebilirse sevinirim, inanç eksikliğim var.

canım sabah kahvaltını guzelce yap ama gün içerisinde acıktgnda yeşil elma veya yagsız tuzsuz bi salata yiyeblirsin. hayatım boyunca hc dıyet yapmadım ama bi arkdsımı hatrı sayılır rakamlarda zayıflatmıştım :D 5ten snra btn gun bşy yememek gerekıyor oda bnm işime gelmıyor :) çnkü bn gece 12 de yemegımı yemeden uyuyamam :) 55 kıloyum bnde. 50 ye düşme nıyetım olmasına ragmen bende tık yok :)) yemek yemeyi çok sevıyorum galıba :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar erhaba, ben hep zayıf bir hayat sürdüm ta ki birkaç seneye kadar. şu an 68 kiloyum. zayıflamak istiyorum ama bu konuda gerçekten çok cahilim. yani abur cuburu kesip günde yaklaşık5,6 öğün sağlıklı beslensem verebilir myim? sanırım gözümde çok büyütüyorum aç kalmam ya da sevdiğim şeylerden mahrum kalmak zorundaymılım gibi hissediyorum. bu da bende paniğe sebep oluyor ve ben Zayıflamaya başlayamıyorum hatta daha da alıyorum. zayıflayanlar bana biraz akıl verebilirse sevinirim, inanç eksikliğim var.

Merhaba canımm öncelikle başaracağına inan ben sana karatay öneririm bitanemm hem sağlığına kavuşursun hem de sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak kilo verirsin
http://cloudpage.co/oneriler bu linki incele canım 5-6 ara öğünlü diyetler le de elbette verebilirisin fakat diyeti bıraktığın anda tekrar kilo alırsın başarılar cnm

Back
X