• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım bir karış havada :(

Sorma ben bir de muhasebeciyim düşün artık :KK33: dağ gibi işler ve miskin bir ben .
Amaan bekleyiversinler canımızın sıkıntısından kıymetli mi derim :P İşin kötü yani ben iş değiştirdim buraya geleli çok olmadı, göze batmaktan da hoşlanmam laf gelirse iyice bozulurum. Bu kadar kısa sürede çok iyi işler yaptık ama işte ilk başta o hıza alışınca hep aynı hızı beklerler artık ona da geriliyorum.

Olabilir :) mesela şu var ilkbaharda çok enerjik olurum ben . sürekli gezerim onunda etkisi var.
İnsan oturdukca oturmak istiyor kalkmadikca çözülmüyor.
Mesela 2 dk markete gitmeye useniyorum simdi ama cikip gezsem 2-3 gün daha enerjik olurum..

Doğru söylüyorsunuz hastalık gibi :) Az bi hareket edeyim bir şey yapayım belki beynime oksijen gider.

Amaan bekleyiversinler canımızın sıkıntısından kıymetli mi derim :p İşin kötü yani ben iş değiştirdim buraya geleli çok olmadı, göze batmaktan da hoşlanmam laf gelirse iyice bozulurum. Bu kadar kısa sürede çok iyi işler yaptık ama işte ilk başta o hıza alışınca hep aynı hızı beklerler artık ona da geriliyorum.
Evet maalesef .. Özel sektör aç ne kadar verirsen daha da fazlasını ister ..
Ben bazen koyverdim gitti diyorum .. Sonra nefes almadan çalışıyorum .
Her gün düzenli yapsam işlerimi hem aksaklık olmayacak hem ben rahat edeceğim ..
şaka bir yana, kan değerlerini ölçtür bence canım ben de fırsat bulursam gideceğim kan değerlerindeki düşüşle de alakalı olabiliyor bu yorgunluk ve isteksizlik ..

Evet maalesef .. Özel sektör aç ne kadar verirsen daha da fazlasını ister ..
Ben bazen koyverdim gitti diyorum .. Sonra nefes almadan çalışıyorum .
Her gün düzenli yapsam işlerimi hem aksaklık olmayacak hem ben rahat edeceğim ..
şaka bir yana, kan değerlerini ölçtür bence canım ben de fırsat bulursam gideceğim kan değerlerindeki düşüşle de alakalı olabiliyor bu yorgunluk ve isteksizlik ..
En azından bu iş yerim diğerine göre daha insaflı diyebilirim çok şükür. Henüz bir laf yemedim aksine memnunlar, bozulsun da istemem. Zaten bu halde olmadığım zamanlar her işi ben yapayım ben koşayım süper olsun hemen olsun gibi bir modda oluyorum. Kendi iş tanımım dışındaki işleri de sahipleniyorum, o yüzden azıcık daha rahat vicdanım şu anda.
Fırsat olsa dediğin gibi çok fazla yapılacak şey var ama doktora gitmeye fırsat olamıyor işte.

Hayırlısıyla bir an önce atlatmak gerek o zaman nişanı. Sonra da düğün telaşı var tabi :) Heyecan bitmez ama benim bu iş hayatım biter bu gidişle

birşey olmaz korkma..ben evleneli nerdeyse 5 yıl olcak hala eşimle biyere giderken yada onu beklerken heyecanlanıyorum :oops: birazda karakter meselesi..heyecan iyidir :KK36:

birşey olmaz korkma..ben evleneli nerdeyse 5 yıl olcak hala eşimle biyere giderken yada onu beklerken heyecanlanıyorum :oops: birazda karakter meselesi..heyecan iyidir :KK36:
Ne güzel heyecanınızı korumuşsunuz :) umarım ben de böyle şanslı olurum

Kızlar bu da dert mi diyeceksiniz. Ama ben bir türlü dikkatimi yaptığım işe veremiyorum şu sıralar. Ne işimi yapabiliyorum konsantre olup ne de okuduğum bir şeyi anlayabiliyorum. Sabahları uyanamamam, gün içinde yorgun ve uykusuz hissetmem de cabası. Ocak sonunda nişanım var acaba ona mı heyecandan böyleyim diyorum ama öyle heyecanlı da hissetmiyorum. Nasıl dikkatimi toparlayıp işlerimi düzene koyarım ben ?
Doktora gidin o zaman yazdığınız belirtiler tiroit,kansızlık,b12 vitamin eksikliğine benziyor ayrıca şekerinizde baktırın.

Back
X