aklım çok karışık aldatılıyo muyum :(

Yapmaz !! Yapmaz demeyin, Yapmaz dediginiz insan yapiyo......

Gelelim sevgiline ...

Aslinda elinde aldatildigina dair , hic bir kanit yok ..
Ama seni uyutup nette girmesininde , hic bir aciklasmasj yok..

Sana soyledimi uyuyamadim , nete girdim felan ?
Ama iki kez diyosun , iki gece uyumayip nete girmis olamaz yani bilerek yapmis ... bir kac gece daha takip et ..
daha sonra konus kendisiyle , ama elinde kanit olmadan yapma bjnu.

kızlar merhaba benim derdim sevgilimle. sevgilim bu aralar pek sık konuşamıyoruz bana msj atamadığını müsait olmadığını söylüyor.dün gece erken yatacam diyip msj attı. neyse uyudum ben de sabah kalktım içim pek rahat değildi şeytan dürrtü galiba internte giriyim dedim bakıyım falan sonra numarasından girip internetten kimlerle konuşmuş görebiliyorum sadece numara oluyor ve görüşme internet içerikleri de gözüküyor hat da böyle bir özellik var ama onun haberi yok sorun şu ki bana uyuduğum dediğim saatten yani on birden saat dörde kadar cepten internete girmiş önceki gün de aynı şekilde girmiş o saate kadar dolaşmış netde face i falan yok kullanmıyoruz. bi numarayla da msjlaşmış birkaç kez ama o saate kadar ne yapar ki insan net de aklıma kötü şeyler geliyor yapmaz diyorum başkası olamaz ama ona da soramıyorum beni uyutup niye böyle bişey yapsın ki kızlar fikirlerinizi söyler misiniz ne yapmalıyım bu durumda ona sormalı mıyım ?

pardon bişey sorucam size bu numaradan öğrenmek nasıl oluyor?benimde şüphelerim var.özelden mesaj atarmısınız nasıl yapıldığını rica etsem

Senden sıkılmış olabilir. Benim erkek kardeşim bi kızla çıkıyordu kızanuyuyorum diye msj atıyordu rahatsız etmesin diye. Oturup sohbet muhabbet ediyorduk.
Faceye girmiş unutup :))) kız yakaladı telefonda kavga vs... Sonra sordum neden diye Sıkıldım dedi... Sıkıldıysan söyle ara ver dedim ayrılmak istediğini söyledi.
sevmiyorsan git konuş kızı oyalama zamanını çalma ah alırsın dedim.1 ay sonra dayanamadı söyledi... Bence her çağardında gitme sürekli msj atma bırak o seni merak etsin. Umursama. Sen biraz uzak dur. Bakalım nolcak?

Bi kere akilli telefondaki uygulama acik kalmjs olsa sadece online gorulur ekli oldugu kisilerde, ama konu sahibi daha farkli bir seyden bahsediyor en son aktif oldugu saatu goruyor, acik kalan uygulama yuzunden olsa sabaha kadar da online gorulmesi gerekirdi ama 4e kadar gormus ve baska bir numarayla konusmalar varmis.

Sevgilin sana yalan soylemis ve sen de bunu bir sekilde ogremissin. Bir kizla olup olmasi bir seyi degistirmez bence, uyuyorum deyip uyumamissa evet adam seni aldatmis yani kandirmis ortada bir yalan varsa bu benim anlayisima gore aldatmadir.

O mesjlasmayi ve adamin online olusuny nasil,hangi yontemle ogrendin bilmiyorum ama ne sekilde goruyorsan ayni sekilde izlemeye devam et. Hatta fake bi hesapla gercekten aktif olup olmadigini ogrenebilirsin. Ayrilmaya gucun yoksa kurcalama dyenler olmus saka yapmislar herhalde gul gec. Aklinda suphe varsa kurcala canim ne yapmaz dedigimiz adamlardan neler duyduk biz, sen kurcala bi sey kaybetmezsin

Back
X