korkmayın, üç çocuğun velayetini almaz, zaten kanunen de alamaz, kaç yaşında bilmiyorum ama çocuklara da soruyorlar kimle kalmak istediğini, 13 yaşındaki kızınız sizi seçer, diğer çocukların da öz bakım ihtiyaçları var, eşiniz çalışıyorsa ve siz maddi olarak müsaitseniz size verirler zaten,
atıp tutmasından korkmanızı anlıyorum, ben olsam ben de korkardım, müge anlı tarzı programlarda yıllar sonra çocuklarınıza kavuşacağınızı falan hayal etmeyin, süreç boyunca yapıcı olun, deliller var, çocuklar kesin size verilecek, avukata bu tehditleri anlatın, ondan da fikir alın, mahkeme çıkışı çocukların eve götürülmesi esnasında bir ordu alın yanınıza yani kalabalık olun. Bir kere güvenlice çocukları aldığınızda zaman içinde yeni hayatına adapte olacaktır. O da bu kadar nane yiyip çocuklar için boşanmamış sonuçta, demek ki çocuklarını seviyor ama sizi sevmiyor.
Bir de yüksek derecede karaktersiz bir tip olduğundan bunu ego meselesi haline getirecek. Korkarsanız daha kötü şeyler yaşarsınız. Ayrılın ne olacaksa olsun, bazen doğruyu yaparken riskleri göz ardı etmek gerekebiliyor, sizinki de oyle durumlardan biri.
Bu dönem yaşadıklarınızı video kaydına alıp anlatın, sonra bunları dvd ye çekin ve atın kenara. Videoda delilleri de gösterin. Belki bir gün işinize yarar.