AkLıM ÇOK KARIŞIK :( :( :( BEYAZ EŞYA KONUSUNDA TECRÜBESİ OLANLAR.. LÜTFEN YARDIM..

firari3588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
26
0
86
Diyarbakır
slm kızlar Beyazeşya alacağız ama aklım gerçekten çok karıştı Malum masraf çok Biraz uygun olsun istiyorum. Ama öyle çok kalitesiz de olsun istemiyorum. Marka ve model konusunda yardımcı olurmusunuz? Bir de şu kdv ötv indirimi hakkında bilginiz var mı? ne zamanlar oluyo?

tam olarak o indirimlerin ne zaman olduğunu ya da nasıl olduğunu bilmiyorum ancak beyaz eşya tavsiyesi olarak hem çeyiz köşesinde hem de elektronik ev aletleri köşesinde çeşitli marka ve modeller hakkında konu başlığı açtık... bende yakın zamanda çeyizimi hazırladım... tüm eşyalarımı lg den tamamladım. bulaşık makinem d1420mf, çamaşır makinem f1443kds7 buzdolabımda swarovski taşlı kırmızı buzdolabı.... eğer renkli bir şey düşünmüyorsanız p287pgn modeline bakabilirsiniz.

teşekkürler yardımın için Eşyalarının hepsi çok güzel ama buzdolabının ve çamaşır makinesinin fiyatları beni aşar daha uygununu alabilirim ancak

arkadaşlar ben epey takip ediyorum beyaz eşya olaylarını
Şimdi Öncelikle Kalite Sırası Yapalım;

Sıemes - Bosch ilk sırada gelir.. tabi eletrolux miele var ama onları listeye eklemiyorum çünkü onlar epey bir pahalı :)
sonrasında arçelik alabilirsinizz.

arçelik ürünleride eskisi gibi değil çok iyi güzel modelleri oldugu gibi kaliteyide yükselttiler.. bosch ve sıemes e göre biraz daha ucuz olur hemde güzel almış olursun..

bu arada ötv ve kdv indirimleri yıl sonlarında oluyor.. mesela bu aralıkta reklamlara dikkat edin hep beyaz eşyalarda indirim olucak.. bende bu aralıkta olacak indirimlerden yararlanıp bulaşık ve çamaşır makinemi almayı düşünüyorum..

ben alırken buzdolabı fiyatları çok uçuk gelmişti gözüme
uygun olanların da modelleri hiç güel değildi
ama en sonunda samsungu keşfettim
samsung buzdolapları harika
hem fiyatları diğerlerine göre ççok uygun
kesinlikle bak derim

canım nerde ne kampanya var bilmyorum ama benim sana diyeceğim şu bilmediğin markayı alma !!! En azından arçelik bosch filan olursa bozulduğunda bile servis işi kolay olur ya da paröası çabuk bulunur...Sonucta beyaz esya bu 1-2 yıl kullanıp atılacak bir şey değil illa ki kalteli olmalı iyi düşün derim

Beyaz eşyada garanti süresi çok önemli, bence seçim yaparken bunuda göz önünde bulundur, bu konuda bu ara lg benim çok dikkatimi çekiyor, 10 yıl gibi bir süreden bahsediliyor.

arçelik ya da bosch düşünüyorum ben hatta arçelikten çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi begendim bile ama buzdolabı begenemedim

cnm benim çamasır makinam arçelik evlenmeden önce almıştık hiç memnun değilim tek iyi yanı yumasatıcıyı güzel alıyor o

buzdolabıma da karar verdim bizim evdekinden alıyorum annem memnun niye kafamı agrıtıyım ki bosuna :)
beyaz eşya olayı biraz da şans meselesidir kızlar, aynı marka aynı modeli kullanan iki kişinin biri memnun olabilir diğeri olmayabilir
çamaşır makinem arçelik 7103,buzdolabım arçelik 5233, bulaşık makinemde arçelik 6242 bu üçlü hayırlısıyla kullanırım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…