Sizce o cocukta beğenme potansiyeli var mı? Yaz boyunca bu şekilde taban mi oluşturdu.Yoksa durduk yere mesajla sohbet açması saçma mi olurdu. Çünkü daha önceden çok sohbetimiz yok.Eğer açılırsa elbette beğendiğinle ol . .
Ama seni seven daha kıymetini bilir. .
Ben en fazla yakın davranirim da. Yani ben sırf beğenilere aylardır anlam çıkarmama üzülürüm. Çok hayalperestim. Bir de hayatinda biri olsa bir kızın fotolarını bu kadar beğenir mi ? bir de bir sosyal mesalasma uygulamasında durum leyla. Birde ben gitmek ile ilgili bir şey paylaştım. O da dur gitme çayı yeni demedim diye paylaşmış. bende çay ile ilgili birşey paylaşınca begenmisti. Çok ayrıntıci çık saçma dusunebilirim.Böyle dusunince kendime de kiziyorum.Ama kafami çok meşgul ediyor .Belki de bosluktan.Bir adım at böyle için içini yiyeceğine.
Sonra koyvermezsin ağırlığını koyarsın bir şey olmaz.
Ben en fazla yakın davranirim da. Yani ben sırf beğenilere aylardır anlam çıkarmama üzülürüm. Çok hayalperestim. Bir de hayatinda biri olsa bir kızın fotolarını bu kadar beğenir mi ? bir de bir sosyal mesalasma uygulamasında durum leyla. Birde ben gitmek ile ilgili bir şey paylaştım. O da dur gitme çayı yeni demedim diye paylaşmış. bende çay ile ilgili birşey paylaşınca begenmisti. Çok ayrıntıci çık saçma dusunebilirim.Böyle dusunince kendime de kiziyorum.Ama kafami çok meşgul ediyor .Belki de bosluktan.
Sizce o cocukta beğenme potansiyeli var mı? Yaz boyunca bu şekilde taban mi oluşturdu.Yoksa durduk yere mesajla sohbet açması saçma mi olurdu. Çünkü daha önceden çok sohbetimiz yok.
Ne biliyim ya gönlüme göre olmayan adamlar sapır sapır ama benim hoşlandıklarim da ise hayal kırıklığı .29 yıldır catlayacagim.Bilmiyorum. .
Mesaj atıyor ilgileniyor . .
Açılmıyor ama. .
Hoşlanan erkekler itiraf etsin. .
Öyle işte artık kalbim atsın biri elimden tutsun istiyorum. Niye olmasın kı. Herşeyim uģusuyor. Ama hiç uygun olmayan insanlar üzerime geliyor. Çok yoruldum. Kalbim çürüdüSiz de iki yıldır yav artık hayırlısı bir kısmet bulup da evlenseniz keşke! Hiçbir konunuza yorum yapmadım ama bir şey belli değilken niye çok anlam yüklüyorsunuz anlamıyorum.Daha önce yaşadığınız hayal kırıklıkları bu durumda sizin temkinli yaklaşmanıza neden olacağı yere gittikçe daha çok hayaller kuruyorsunuz.Üzülmemek adına gerçekçi olmak her konuda en iyisidir.
Ama bacım bu konular böyle yok resmimi beğendi manalı şeyler yazdıyla olmaz. Üniversitede olsanız bir nebze tamam adam böyle ilgisini belli ediyor derim de yani sosyal medyada beğenmesinden medet ummayın somut adım bekleyin onu diyorum aşk beklenmedik anda gelir ısmarlama beklerseniz hiç gelmez.Öyle işte artık kalbim atsın biri elimden tutsun istiyorum. Niye olmasın kı. Herşeyim uģusuyor. Ama hiç uygun olmayan insanlar üzerime geliyor. Çok yoruldum. Kalbim çürüdü
Ne biliyim ya gönlüme göre olmayan adamlar sapır sapır ama benim hoşlandıklarim da ise hayal kırıklığı .29 yıldır catlayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?