- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Merhabalar hanımlar gece şuan 3 ama ben uyayamadım. Daha once bu konuyu hatirlayanlar olabilir ama farkliklar var.Hayaller ya da hayal kırıklıkları .Neyi yaşayacağım bilmiyorum .Kırılmaktan korkuyorum . Benim bundan iki sene evvel çalıştığım yerde beğendiğim biri vardı. Sonra bir dedikodu oldu ben bu çocuktan uzaklaştım. Tamam olmayacak.Şimdi bu faktör ortadan kalktı. Bu çocuk kendi halinde çok konuşmayan toplumda ama bi araya gelince esprili biridir.Geçen haziran birlikte toplantıya gittik. Biraz daha yakın olduk diyelim.neyse sonra yaz tatiline donduk. Tabi tek iletişim sosyal medya. Ben de o da aktif bu konuda. Bir zaman içinde bir çok paylaşım resim tekli aileli beğenmeye başladı. Ortak düşünceler ve fikirlerin beğenileri de en güzel resimlerin de beğenisini görünce dikkatimı çekti. Yani öyle erkek arkadaşlardan begeni yapan genellikle o oluyorum bir çok fotomu. Tabi bir yerden eskilerden de kalp ağrım olunca beni heyecanlandırdı. Çok özel sohbetimiz henüz olmadı. Tabi normal hayatta da öyle sohbetimiz yok denecek kadar az. Bu sene 3. sene olacak. Eylül ortası göreve başlayınca bir beklenti için girmeli miyim ? Gerçi ben çoktan hayal dünyasına daldım.Çünkü bir arkadaşımın da dikkatini çekmiş. Olsa güzel olur da. Küçük bir yer. Çocuk ne gibi beklenti içine görmeliyim. Ya da ben de ışık yakmalı miyim.? Bir de ilçeden başka biri var daha önce sohbetimiz olan biri.Zaen memleketten .Bir kaç kez birlikte gidip geldik. Şimdi ona bakıyorum sürekli mesajlaşma sabah akşam iyi akşamlar iyi günler bir konu açmaya çalışması bir de aynı memlekete olunca bir yere davet etmeye çalismalar.Ama ben bundan elektrik alamadım. Zaten diğeri için bir şeyler hissediyorum . Onun da olacağı malum değil. Bir yanda diyorum bak isteyen adam nasıl konuşmaya çalışıyor.Diğerinden somut bir adım yok. Kalbimde onun beklentisi varken bir yandan daha sıcak temasa geçmeye çalışan adam gerci bir şey düşünmüyorum. Ama ilçeye gidince üzerime dusecek gibi duruyor .İlki ile memleket uzak. Ama niyetim ondan yana ama işte kafam karışık . İşin içinden çıkamadım.